- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.588
- 208
- Konu Sahibi betuliyidir
-
8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Abla,sen bence bunların komşusu felansin.Kız görüşmek istiyor
Hey beee kaynanaya bak gümbür gümbür geliyor.Annesi kabul etmiyor önce ben tanışıp görüşcem demiş
Annesi değil ki,meraklı işgüzar bir komsu benceHey beee kaynanaya bak gümbür gümbür geliyor.
Siz de kızın annesi olarak benim kızım manavdaki meyve mi de gelip bakacakmış, oğluyla kız görüşsün anlaşırlarsa gerisi gelir diyemiyorsunuz.
Ayy bu nasıl işÇocuğun annesi kızı görmek istiyor önce sonra çocukla görüşme olacak
Çocuğun annesi kızı görmek istiyor önce sonra çocukla görüşme olacak
Annesiyim diyorsunuz, konuyu açarken nenem, dedem diye bahsediyorsunuz ben anlamadım. Buradaki bilgilerinizin tamamı yanlış o halde. Dalga mı geçiyorsunuz ben anlamadım.Kızın annesiyim
Bence kendisi. Yorumlardan çekindiği için öyle dediAnnesiyim diyorsunuz, konuyu açarken nenem, dedem diye bahsediyorsunuz ben anlamadım. Buradaki bilgilerinizin tamamı yanlış o halde. Dalga mı geçiyorsunuz ben anlamadım.
Kızın annesiyim
Banada öyle geliyor.. Yakacak başını haberi yokBence kendisi. Yorumlardan çekindiği için öyle dedi
Aracı araya girip kızı başka soranlar da var desin. Alacaksınız elinizi çabuk tutun desin.8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Eee herhalde. Dumanla mi öğrenecekler nedeninin geldiğini.Tek aday biziz demedik onayladık gelelim o zaman dediler nene ve dede köyde acele etmeyin dendi onlara onlarda daha aramadı bizim mi haber vermemiz gerekiyor yani geldiklerinde
Görücü usulü evlenmeyin (kamu spotu)8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Siz hiç görüşmediniz mi cocuklaHayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil mi
Fazls nazEvet ama bizimkiler de geldiler diye haber göndertmemiz uygun olmaz naz eviyiz biz diyorlar
alacaksanız ne kızAracı araya girip kızı başka soranlar da var desin. Alacaksınız elinizi çabuk tutun desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?