Görücü usulü tanışma isteyip aramamak

8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir

Onay verdim, nenem ve dedem demişsiniz. Onayı veren siz, nene dede size ait. Nasıl kızın annesi oluyorsunuz?

Kendinizi elin oğlunun anasına beğendirmek için düştüğünüz şu telaş içler acısı gerçekten. Yıl 1850 mi oralarda?
Annesi onaylamadan adım atamayan adamla 1 gram mutlu olamazsınız. Ha annesiyle evlenecekseniz o başka tabii.

Kız görüşmek istiyor
Abla,sen bence bunların komşusu felansin.
Elalem ile milleti cekistirdigin yetmemiş olacak ki ; Merak buyurup buraya da yazmissin.
Şu yazilarindan senin aile ile bir alakan olmadığı çok aşikar

Annesi kabul etmiyor önce ben tanışıp görüşcem demiş
Hey beee kaynanaya bak gümbür gümbür geliyor.

Siz de kızın annesi olarak benim kızım manavdaki meyve mi de gelip bakacakmış, oğluyla kız görüşsün anlaşırlarsa gerisi gelir diyemiyorsunuz.

Hey beee kaynanaya bak gümbür gümbür geliyor.
Siz de kızın annesi olarak benim kızım manavdaki meyve mi de gelip bakacakmış, oğluyla kız görüşsün anlaşırlarsa gerisi gelir diyemiyorsunuz.
Annesi değil ki,meraklı işgüzar bir komsu bence
Milletin dedikosunu yapmak için konu açmış sanki

Çocuğun annesi kızı görmek istiyor önce sonra çocukla görüşme olacak
Ayy bu nasıl iş Benim bildiğim görücü usulü adamın annesi görür kızı beğenir, kızın annesine haber verir kızda onaylarsa adam ve kadın dışarıda buluşur, görüşür uyuşurlarsa ilişki devam eder istemeye gelinir, uyuşmazlarsa orada kapanır mevzu. Sizi görmeden 8 aydır neden ve nasıl haber yolluyorlar?

Önce anne size bakacaksa keşke sadece öğle vakti kadınlar arası bir toplanma olsaydı madem dedeyi nineyi karıştırmaya gerek var mıydı? Sonrski adımda oğlanla siz görüşür olup olmayacağına bakardınız. Görücü usulü böyle işte kadın size bakacak söz geçrebileceğ biriyseniz de onay çıkscak.

Annesiyim diyorsunuz, konuyu açarken nenem, dedem diye bahsediyorsunuz ben anlamadım. Buradaki bilgilerinizin tamamı yanlış o halde. Dalga mı geçiyorsunuz ben anlamadım.
Bence kendisi. Yorumlardan çekindiği için öyle dedi

Birazdan ara ve de ki,
Size varmaya çok meraklıyım, niye beni almıyorsunuz yaaaaa, ama küstüm size..
Töbe est. Konuya hele.

8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Aracı araya girip kızı başka soranlar da var desin. Alacaksınız elinizi çabuk tutun desin.

Hayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil mi
Siz hiç görüşmediniz mi cocukla
Görüşmek için mi dedenizi bekliyorsunuz yoksa herşey tamam da isteme için mi bekliyorsunuz
Eğer görüşme icinse biraz mantiksiz geldi bana . Ve görüşmediniz biri için çok fazla düşünmeyin ama görüşüyorsaniz da ona sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…