- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
Öyle tabiki ..Bu olayın aile işlerinin karışması daha yordu. Daha önce tövbe etmiştim. Ama aileler çok uygun gördüğünü söyleyince o kadar kafamı sartlamisim ki bu psikoloji den siyrilamoyirum. Hiç kimse beni begenmeyecek gibi geliyor .
Akrabalar arada olunca, elektrik alamadıysa, uzayıp dallanıp budaklanmasını istememiştr. Açık ve net olarak fikrini belirtip sizi de kendini de oyalamak istememiştir. Çokta yanlış bir tavır göremedim ben.
Sizde de bir hata bir kusur olduğundan değil bu. Belki ailesi zorladı, belki yeterince elektrik alamadı. Ailesine de size de ümit vermeden görüşmeyi sonlandırmış. Bence en doğrusunu yapmış.
Sizin için de hayırlısı değilmiş demek ki. Sıkmayın canınızı..
Peki siz kendinizi beğeniyor musunuz?Öyle tabiki ..Bu olayın aile işlerinin karışması daha yordu. Daha önce tövbe etmiştim. Ama aileler çok uygun gördüğünü söyleyince o kadar kafamı sartlamisim ki bu psikoloji den siyrilamoyirum. Hiç kimse beni begenmeyecek gibi geliyor .
Tabiki tavrında bir şey yok insanlık hali begenmek zorunda değil . tabiki . Ben niye böyle oldum. Antık kaldıramıyorum. Niye gittim. Niye daha önce keşke face falan görseymiş. Ama içimdeki çökkün özgüven problemini çözemiyorum. Toparlayamıyorum. Özgüvenim ciddi zarar gördü. Çünkü çalıştığım yerde de herkes bir sevgili , nişan , evlilik modunda ... Hep bir hava modundalar . Kafamı dağıtacak bir yer yok ki. Beynimin içinde halledemiyorum. Nasıl çıkacağım bu işin içinden
Hemde nasıl anlatamam . Aileme anlatsam arada konuşuyoruz ama hep ağlama krizine giriyorum. Gurbete geldim bu küçük yerde kimseyle paylaşamam çünkü herkes bir ilişki içinde küçük düşmek istemiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum . Etrafıma bakıyorum da benim neyim eksik çok mu çirkindim diyorum.Yardım almayı düşündünüz mü? Bu durumu çok takmış durumdasınız. Hayatınızı etkilemeye başlamış artık. Biriyle konuşmak iyi gelebilir.
Orta halli eli yüzü düzgün biriyim. Aşık oluncak kadın nasıl ki ? Ne yapacağım daha ilk görüşmede ? Toplumda sessiz dururum. Öğretmenim . Yeri geldi mi konuşkan ve neşeliyimdir. Yetiştirme konusunda epey iyi yetiştirdim hatta. Yani bir başlasa.. Ona bile fırsat verilmiyor. Hani çevremde açık olup inanın ortalamanın çok çok altında olup , kapalı arkadaşlarım da var hani güzelleri de var ortalama altında da ama hepsinin sevgilisi var . İşin sırrını çözemedim. En yakın erkek arkadaşı evlenilecek kızsın der hep ama hani nerde hani nerde. Üzerimi bir nasipsizlik almış gidiyor. Özgüvenim zedeleniyor.Peki siz kendinizi beğeniyor musunuz?
Sizce siz aşık olunacak özelliklerde bir kadın mısıniz?
Kendinizi çok iyi yetiştirdiniz mi?
Hemde nasıl anlatamam . Aileme anlatsam arada konuşuyoruz ama hep ağlama krizine giriyorum. Gurbete geldim bu küçük yerde kimseyle paylaşamam çünkü herkes bir ilişki içinde küçük düşmek istemiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum . Etrafıma bakıyorum da benim neyim eksik çok mu çirkindim diyorum.
İyi de konu sahibesi benim görücü usülünü kabul etmiş erkek tanıdıklarımın çoğu duygusal ilişkiye hazır değil, kafaları başkasında. Ayrılığı atlatamamış ama yaşım geldi evleneyim bari şeklindeler. Zaten az buçuk eli yüzü düzgün bir insan tamamiyle asosyal değilse bir geçmişi oluyor, kalbinde biri oluyor. 30 yaşındaki çoğu adamın kötü sonuçlanmış ilişkisi oluyor, kalp ruh yorgun olunca kafa zaten yeniden sevmeye ya da evlenmeye yanaşmıyor. Görücü usülüne bu yüzden çok sıcak bakmamalısın bence konu sahibesi. Yaralı insanlarla muhattap olup sonra kusuru kendinede arama lütfen.
Ama öyle düşünmeyin bunun güzellikle alakası yok ki. Allah çirkin talihi versin diye bir laf var. Tamamen nasip kısmet. Sizin ortamınız pek müsait değil. Daha kaç sene orada olacaksınız? Çeşitli hobiler edinip kurslara gidebileceğiniz bir yere atanma şansınız yok mu? En azından ortam olur.
görücüyle tanışmış erkekler kızlara evde kalmış gibi bakıyorlar sanırım. aslında bu duruma düşmeyi kızlar hiç istemiyor ama birilerini kırmamak için tamam diyorlar.ne istediklerini bilmiyorlar.ALLAH iyileri çıkarsın karsına.Hayırlısı olsun hakkında....
daha önce yemin etmiştim bu işlere de .. karşıdaki ailenin iyi olabileceğini düşündüm ...çoçuklarına güvendiklerine ama abimizin kafa çorba dumanmış kafasındakilerin standartlarının üstüne çıkamadık. Temennilerin için teşekkür ederim . İşallah şu övgüvenimi kendime getirecek bir şeyler olur.
Ufff böyle diyince benim bile seni isteyesim geldi buradanPfffffffffsor bakalım ben seni ister miydimTakım elbise giyiyorsan uzun boyluysan olabilir o da ısınırsam yoksa olmaz
Ufff böyle diyince benim bile seni isteyesim geldi buradangüzel olduğunuz kadar küstahsınız da bayan
Konu sahibi bak işte sana örnek kaçan kovalanır :)
Şaka bi yana senin konularını gördüğümde al işte koca delisi bir kız daha demiştim ama mesajlarını okuduğumda aslında durumun pek de öyle olmadığını gördüm. Yani zor bir dönemden geçiyorsun özgüvenin zarar görmüş bunun da farkındasın ve burada anonim olarak içini döküp fikir alıyorsun. Bence iyi yapıyorsun bu da bir çözüm arama yöntemi.
Lütfen kendini seçilecek değil seçen kişi olarak görmeye çalış. Küçük yerdeymişsin sosyal hayatın sınırlanmış anlıyorum seni ama bunlar kendini küçük görmene neden olmasın. Gerekirse her akşam al eline kağıt kalemi ben cazibeli güzel bir kadınım her şeyin en iyisine layığım yaz. Kendin hakkında güzel şeyler yaz inan etkisine şaşıracaksın.
İlle birini bulmam lazım enerjisi erkekleri iter. Dişil enerjiye dön yeniden. Küçük yerdeyim diyorsun ama aslında ummadığın yerlerde insanlarla tanışabilirsin bilemezsin. Ben eşimle dökümhanede isin pasın içinde tanıştım flört ettim. Hayırlısını dile tabi, allah korusun bu psikolojiyle yanlış insablara da bağlanabilirsin o yüzden duygu durumunu düzeltmeden özgüvenini yükseltmeden bir ilişkiye girme.
İnşallah gönlüne göre olur herşey canım
Hani bir laf var ya "devrim yapamazsiniz. Devrim olabilirsiniz ancak" diye. Aşk aramayı vazgeçip aşık olunacak kadın olun o zaman.Orta halli eli yüzü düzgün biriyim. Aşık oluncak kadın nasıl ki ? Ne yapacağım daha ilk görüşmede ? Toplumda sessiz dururum. Öğretmenim . Yeri geldi mi konuşkan ve neşeliyimdir. Yetiştirme konusunda epey iyi yetiştirdim hatta. Yani bir başlasa.. Ona bile fırsat verilmiyor. Hani çevremde açık olup inanın ortalamanın çok çok altında olup , kapalı arkadaşlarım da var hani güzelleri de var ortalama altında da ama hepsinin sevgilisi var . İşin sırrını çözemedim. En yakın erkek arkadaşı evlenilecek kızsın der hep ama hani nerde hani nerde. Üzerimi bir nasipsizlik almış gidiyor. Özgüvenim zedeleniyor.
Ben iki aile herkes şaşırdı hepimiz ortalama gideri olan insanlardık. Meslek sahibi kendı ayakları üzerinde duran biriyim .O da fena insan değil Son dk her sey iyidi Ne olduysa eve gidince oldu. HeO karşıma böyle insanlar çıkıyoR Yüreğim yorgun .Erkekler daha ne istiyor daha yani kimler kimler Hee diyo millet bnede takılıyor. Üzerimdeki bu perde ne boyle ..kendi çok mu ahım şahım biri sanki ya. sen de beğenmemişin zaten insanın kafası karışıyor böyle durumda. güvenini kaybetme, nasip değilmiş.
İyi de konu sahibesi benim görücü usülünü kabul etmiş erkek tanıdıklarımın çoğu duygusal ilişkiye hazır değil, kafaları başkasında. Ayrılığı atlatamamış ama yaşım geldi evleneyim bari şeklindeler. Zaten az buçuk eli yüzü düzgün bir insan tamamiyle asosyal değilse bir geçmişi oluyor, kalbinde biri oluyor. 30 yaşındaki çoğu adamın kötü sonuçlanmış ilişkisi oluyor, kalp ruh yorgun olunca kafa zaten yeniden sevmeye ya da evlenmeye yanaşmıyor. Görücü usülüne bu yüzden çok sıcak bakmamalısın bence konu sahibesi. Yaralı insanlarla muhattap olup sonra kusuru kendinede arama lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?