Görücü usülü tanışma

Ben 33
Bilmem bir şey ifade ediyor mu?

Suan arkadaşımın kardeşi de aynı şekilde sürekli birileri ile gorusturuluyör hepsine hayır diyormus ...Meğerse 2 yıl ilişkisi varmış. ....Bu da aynı olabilir ..Nasıl kıydilar bana uuuuuuuuu

I
Evlenmek bir kenarı bir ilişkiniZ oldu mu ya da beğenilme mek duygusu

Nişanlanıp ayrıldım hem de görücü usulüyle
Abartısız 30 kişiyle filan tanıştırıldım.
En eğitimsizi lise mezunuydu üstelik.
25'ini ben reddettiysem 5'i beni reddetti.
Üzüldüm mü? Hayır.
Hepsi farklı bir karakterdi.
Gözlemlemek zevkli oluyordu.
Bağlanmaları kötü asıl.

İşte benimde görüşmelerim oldu işte baştan uymadıysa hiç görüşmedim . Öyle işte haberler geliyor . Akşam heyacanlı geçtiği için bu kadar umutlandım. Çocuğun üzerinde yoğun aile baskısı oluşmuş. Zaten annesini küçük yaşta kaybetmiş. İşte ailesini onu düşünmediğin şimdi ona aile kurmaya çalışırken mi düşündüklerini söylüyormuş. Beni kabul etmediği için işte sana şöyle kızın nesi vardı istemedin demişler . Çok üstelediler galiba çocuğun üzerine bu evlilik meselesini . Çünkü onaylanmayan bir ilişkisi oldu . Sonra sana şöyle bir kız bulduk oldu. Ben devreye girdim. Ben ailevi ilişkilerinde bir tepki oldum belki de . Kafası oturmamış bir kişi yüzünden belki de arada kaynadım gittim. Çünkü bende dahi olabilecek bir şeydi . Çünkü o akşam gözünün içindeki gülümsemeyi biliyordum . Daha önceki görüşmelerimde görmediğim bir şeydi . Hayırlısı demekten öteye gidemiyorum. Zararın neresinden dönsek kardır. Daha da ilerleseydi benim için daha zor oluacaktı

Buna benzer birşeyi bende yaşadım canım. Arkadaşım biriyle tanıştırdı beni, bir kafede oturduk başbaşa konuştuk herşey olumlu görünüyor o bana öyle hissettirdi daha doğrusu, ayrılırken görüşürüz falan diyerek ayrıldık. sonra ne bir aradı ne bir msj attı. Ertesi gün arkadaşım çocuk seni çok beğenmiş dedi şaşırdım begendiyse niye aramadı diye . Akşam eve geçtim bir msj atmış bana kusura bakmayın kararım olumsuz diye bu erkekleri anlamak zor iş canım

Dengesiz.
Böyle tiplere içinden ne geçiyorsa söyleyeceksin.

Ayni nu yaşadım o kız çok hanim muhabbetin çok uydu demiş sık boğaz etmeyin arayacağım konuşacağım sonra ailesi tepesinde olduğu için o kız uzakta nasil görüşeceğim tanıyacağim bahanesiyle geri çevirmiş .kötu bir psikoloji içine gördim yavaş yavaş atlatiyorum

Çok kötü biR psikolojiye gördim Anlatamam halen kurtulamadim

Arkadaşlar...
Neden görücü usulünde bu denli ısrarcısiniz?
Neden bu şekilde koca arama modundasiniz?
Doğal ortamınızda sizi bulur bu insanlar yaa.

Kusura bakmayın da biriyle bu şekilde buluşursaniz, o adama "seni beğenmedim" deme hakkini ya da aramama hakkını vermiş olursunuz.

Kadın şunu demiş oluyor; malım bu, bakalım begenecek misin
Adam da şunu deme hakkını kendinde buluyor; yok bu mal çürük, begenmedim, başka dükkana bakayım.

Bu işleri erkek ya da kız yönetir diye bir şey yok. Siz de beğenmeyebilirdiniz, o zaman o ısrarla sizi arasa emin olun çok rahatsız olurdunuz. Hiç kafaya takıp üzülmeyin, iyi ki ilk görüşmede ortaya çıkmış bu durum. İstememesine rağmen görüşmeye devam etse, siz etkilenseniz daha kötü olurdu. Önünüze bakacaksınız.

BiraZ çaresiz hissettim galiba kendimi ..Biz küçük bir yerde görev yapıyoruz . Burada biri çıkması imkansız zaten buradan birini istemiyorum . Sanki başla kimse olmayacak gibi geliyor . Hani çevremde hep gorucu uslu tanısınca arkadaşlar böyle köşeye sıkışmış istedim.

Öyle tabiki ..Bu olayın aile işlerinin karışması daha yordu. Daha önce tövbe etmiştim. Ama aileler çok uygun gördüğünü söyleyince o kadar kafamı sartlamisim ki bu psikoloji den siyrilamoyirum. Hiç kimse beni begenmeyecek gibi geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…