bende 28 yaşındayım.
bana da herkes evlen diyor..
konu sahibi kendini o kadar şartlamış ki, başkalarına hakkında konuşacak cesareti vermiş..
kendine yazık ziyan ediyorsun etme..
kalbini yoracaksın, ümitlerini azaltacaksın..
bütün amacın çiftler masasına geçmek mi?Hani çölde kutup ayısı gibi oldum akraba içinde de arkadaş grubunda da.... bayramda düğünde beni tekler masasına koyuyorlar ..
ayrıca, görücü usulu biriyle görüşmeye gittiğinde olumlu cevap kadar olumsuz cevap verme hakkında var..
misal ben erkek olsam bende sizi istemezdim
MissCherryBlossom isterdim
Yok kız öyle değil sanki ezik ahh yazik muamelesi görmekbütün amacın çiftler masasına geçmek mi?
Pfffffffffsor bakalım ben seni ister miydimTakım elbise giyiyorsan uzun boyluysan olabilir o da ısınırsam yoksa olmaz
Aaaaaa neden ....burdaki ettiğim vidividi o An olmadı ki ...burası iç sesim benim...O ortamda çok rahat unursamazdim ama kiayrıca, görücü usulu biriyle görüşmeye gittiğinde olumlu cevap kadar olumsuz cevap verme hakkında var..
misal ben erkek olsam bende sizi istemezdim
MissCherryBlossom isterdim
Evlenmek bir kenarı bir ilişkiniZ oldu mu ya da beğenilme mek duygusuBen 33
Bilmem bir şey ifade ediyor mu?
I
Evlenmek bir kenarı bir ilişkiniZ oldu mu ya da beğenilme mek duygusu
Nişanlanıp ayrıldım hem de görücü usulüyle
Abartısız 30 kişiyle filan tanıştırıldım.
En eğitimsizi lise mezunuydu üstelik.
25'ini ben reddettiysem 5'i beni reddetti.
Üzüldüm mü? Hayır.
Hepsi farklı bir karakterdi.
Gözlemlemek zevkli oluyordu.
Bağlanmaları kötü asıl.
Buna benzer birşeyi bende yaşadım canım. Arkadaşım biriyle tanıştırdı beni, bir kafede oturduk başbaşa konuştuk herşey olumlu görünüyor o bana öyle hissettirdi daha doğrusu, ayrılırken görüşürüz falan diyerek ayrıldık. sonra ne bir aradı ne bir msj attı. Ertesi gün arkadaşım çocuk seni çok beğenmiş dedi şaşırdım begendiyse niye aramadı diye . Akşam eve geçtim bir msj atmış bana kusura bakmayın kararım olumsuz diye bu erkekleri anlamak zor iş canım
Ayni nu yaşadım o kız çok hanim muhabbetin çok uydu demiş sık boğaz etmeyin arayacağım konuşacağım sonra ailesi tepesinde olduğu için o kız uzakta nasil görüşeceğim tanıyacağim bahanesiyle geri çevirmiş .kötu bir psikoloji içine gördim yavaş yavaş atlatiyorumBuna benzer birşeyi bende yaşadım canım. Arkadaşım biriyle tanıştırdı beni, bir kafede oturduk başbaşa konuştuk herşey olumlu görünüyor o bana öyle hissettirdi daha doğrusu, ayrılırken görüşürüz falan diyerek ayrıldık. sonra ne bir aradı ne bir msj attı. Ertesi gün arkadaşım çocuk seni çok beğenmiş dedi şaşırdım begendiyse niye aramadı diye . Akşam eve geçtim bir msj atmış bana kusura bakmayın kararım olumsuz diye bu erkekleri anlamak zor iş canım
Çok kötü biR psikolojiye gördim Anlatamam halen kurtulamadimAyni nu yaşadım o kız çok hanim muhabbetin çok uydu demiş sık boğaz etmeyin arayacağım konuşacağım sonra ailesi tepesinde olduğu için o kız uzakta nasil görüşeceğim tanıyacağim bahanesiyle geri çevirmiş .
BiraZ çaresiz hissettim galiba kendimi ..Biz küçük bir yerde görev yapıyoruz . Burada biri çıkması imkansız zaten buradan birini istemiyorum . Sanki başla kimse olmayacak gibi geliyor . Hani çevremde hep gorucu uslu tanısınca arkadaşlar böyle köşeye sıkışmış istedim.Arkadaşlar...
Neden görücü usulünde bu denli ısrarcısiniz?
Neden bu şekilde koca arama modundasiniz?
Doğal ortamınızda sizi bulur bu insanlar yaa.
Kusura bakmayın da biriyle bu şekilde buluşursaniz, o adama "seni beğenmedim" deme hakkini ya da aramama hakkını vermiş olursunuz.
Kadın şunu demiş oluyor; malım bu, bakalım begenecek misin
Adam da şunu deme hakkını kendinde buluyor; yok bu mal çürük, begenmedim, başka dükkana bakayım.
Öyle tabiki ..Bu olayın aile işlerinin karışması daha yordu. Daha önce tövbe etmiştim. Ama aileler çok uygun gördüğünü söyleyince o kadar kafamı sartlamisim ki bu psikoloji den siyrilamoyirum. Hiç kimse beni begenmeyecek gibi geliyor .Bu işleri erkek ya da kız yönetir diye bir şey yok. Siz de beğenmeyebilirdiniz, o zaman o ısrarla sizi arasa emin olun çok rahatsız olurdunuz. Hiç kafaya takıp üzülmeyin, iyi ki ilk görüşmede ortaya çıkmış bu durum. İstememesine rağmen görüşmeye devam etse, siz etkilenseniz daha kötü olurdu. Önünüze bakacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?