Görücü usulü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi akşamlar yine ben. Komşumuz bana görücü bulmuş. Demiş ki bir tanışsınlar birbirlerini görsünler. Annem de bana söyledi. Çocuk subaymış. İçimi bir korku saldı. Bakire değilim bunu nasıl açıklayacağım bir diğeri de geçmiş ilişkilerimde vajinamın çok geniş olduğunu söylemişlerdi partnerlerim. Bu durumu nasıl düzeltecem ki çocuk da doğurmadım. Şu an zaten derslerime odaklandım. Anneme dedim şu an derslerim önemli. Ama bu korku da içimi kemiriyor

Bakireliginiz konusunda karsinizdakinin anlayisli olmasini gerektirir.Bunu kabullenmeyeck biriyle evlenmeyin bircok seyde problem cikartir.Bu sizi ilgilendirir gunahiyla sevabiyla yada baska ne varsa hepsi size ait.Ama yine de kandirmaya calismayin kizlik zari dikimi falan gerek yok. Bu durumda size namussuz yaftasi yapistirmayacak birini bulmalisiniz. Genislik konusunda once bir doktora gidin gorusun siz rahatsizsaniz eger daraltma operasyonlari var. Simdilik derslerinize odaklanmanizi tavsiye ediyorum.

Cinsel hayatındaki kararlarını kendi vermiş kadın yaşadıklarının arkasında durmalı. Ayıp bir şey değil, cinsellik çok doğal bir eylem. Kimseye bu konuda hesap vermek zorunluluğunda hissetmeyin kendinizi. Derslerinize odaklanın, kariyerinizi inşa edin. Sizden zar açıklaması bekleyen bir dangalakla da sakın evlenmeyin.

Özetle bu. Su "komsu birini" buldu islerden hic hoslanmiyorum ayrica. Benim cevremde gördügüm hep sorunlu tipler icin baskalari böyle bakiniyor.

Tesekkür ederim

Bütünlemelerim bitti abla. Şimdi kpss çalışıyorum inşallah başarırım

Bak sürekli bahanelerle kendine yine o konuları zihnin açtırıyor. Lütfen farkında ol. Bırakma hikayelere dalma. İç sesini dinleme. Allah’a inan, güven ve iyi şeylere odaklan. Senin şuan tedavin daha önemli ve eğitimin. Okulunu bitir işe gir ailenin yanında bir düzen kur.

Haklısınız. Yurtta yalnızım belki ondandır

ömür boyu hayat arkadaşlığı yapacağınız ve hatta koynunuza alacağınız adama komşunuz karar veriyor. siz hayat boyu bunu sürdürmekten korkmuyorsunuz da bakire olmayışınızdan mı korkuyorsunuz?
umarım bizi trollemek niyetindesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…