- 4 Ekim 2012
- 16.984
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Eşim de sorunlu değil şükürler olsun.Genelde sorunlu olanlar kadinlar olmuyor ki.
Kaç kaccc adam bide subaymis beli silahlı Allah muhafazaBakireliginiz konusunda karsinizdakinin anlayisli olmasini gerektirir.Bunu kabullenmeyeck biriyle evlenmeyin bircok seyde problem cikartir.Bu sizi ilgilendirir gunahiyla sevabiyla yada baska ne varsa hepsi size ait.Ama yine de kandirmaya calismayin kizlik zari dikimi falan gerek yok. Bu durumda size namussuz yaftasi yapistirmayacak birini bulmalisiniz. Genislik konusunda once bir doktora gidin gorusun siz rahatsizsaniz eger daraltma operasyonlari var. Simdilik derslerinize odaklanmanizi tavsiye ediyorum.
Kiz ben niye kaciyom Allah Allah her konuda beni kocamdan kaciriyorlar profile BENİM KOCAM VAR yazcaamKaç kaccc adam bide subaymis beli silahlı Allah muhafazaşaka bir yana beraber olduğun kişiye bunu önceden söylemeb gerek evlenince olacak şey değil her kişi kaldıramaz
Ne münasebet eş yapmaz ne demek? Başka biriyle beraber olunca ne oluyor? Mesela benim de ilkim eşim değil, eşimin de ben değilim; adam sormadı bile. Çok da mutlu bir evliliğim, beni seven bir eşim var.Bence hiç bir erkek başka birisiyle olmuş bir kadını kendisine eş yapmaz
Kişisel almayın ama tehlikeli. Herkes sizin çevreniz kadar iyi niyetli olmuyor.Ya öyle bir şey yok milleti yanıltmayınbeni de birileri bulmuştu ama on numara beş yıldız kadınım
Ay ben niye size yorum yaptım anlamqdim kiKiz ben niye kaciyom Allah Allah her konuda beni kocamdan kaciriyorlar profile BENİM KOCAM VAR yazcaam
D3İyi akşamlar yine ben. Komşumuz bana görücü bulmuş. Demiş ki bir tanışsınlar birbirlerini görsünler. Annem de bana söyledi. Çocuk subaymış. İçimi bir korku saldı. Bakire değilim bunu nasıl açıklayacağım bir diğeri de geçmiş ilişkilerimde vajinamın çok geniş olduğunu söylemişlerdi partnerlerim. Bu durumu nasıl düzeltecem ki çocuk da doğurmadım. Şu an zaten derslerime odaklandım. Anneme dedim şu an derslerim önemli. Ama bu korku da içimi kemiriyor
Kaç kaccc adam bide subaymis beli silahlı Allah muhafazaİyi akşamlar yine ben. Komşumuz bana görücü bulmuş. Demiş ki bir tanışsınlar birbirlerini görsünler. Annem de bana söyledi. Çocuk subaymış. İçimi bir korku saldı. Bakire değilim bunu nasıl açıklayacağım bir diğeri de geçmiş ilişkilerimde vajinamın çok geniş olduğunu söylemişlerdi partnerlerim. Bu durumu nasıl düzeltecem ki çocuk da doğurmadım. Şu an zaten derslerime odaklandım. Anneme dedim şu an derslerim önemli. Ama bu korku da içimi kemiriyor
Nilüfer herkes senin evindeki ayı değil.Bence hiç bir erkek başka birisiyle olmuş bir kadını kendisine eş yapmaz
Ben de tam diyecektim ki "kimse neden bu hanimefendiye hadi oradan" dememiş, teşekkürlerNe münasebet eş yapmaz ne demek? Başka biriyle beraber olunca ne oluyor? Mesela benim de ilkim eşim değil, eşimin de ben değilim; adam sormadı bile. Çok da mutlu bir evliliğim, beni seven bir eşim var.
farkettim 3-5-10kere basima geldi bana bosan diye diretenler oldu falanAy ben niye size yorum yaptım anlamqdim kiçok pardon konu sahibine yazacaktım
Ah keşke hayatım trol olsa gerçi trajikomik bir hayata sahibimömür boyu hayat arkadaşlığı yapacağınız ve hatta koynunuza alacağınız adama komşunuz karar veriyor. siz hayat boyu bunu sürdürmekten korkmuyorsunuz da bakire olmayışınızdan mı korkuyorsunuz?
umarım bizi trollemek niyetindesiniz
Görüşen taraflar gözlerini açık tutacak tabii ki. Ben buldum sana, ille evlen demiyor kimse.Kişisel almayın ama tehlikeli. Herkes sizin çevreniz kadar iyi niyetli olmuyor.
Git okulunu oku, birkaç kurs bul kendi ilgi alanına göre, kendine yatırım yap. O zaman kimsenin sana koca bulmasına gerek kalmaz.Ah keşke hayatım trol olsa gerçi trajikomik bir hayata sahibim
Nilüfer ya özellikle mi yapıyorsun dikkat çekmek için? Aşk olsun ya. Biraz olumlu olsana.Bence hiç bir erkek başka birisiyle olmuş bir kadını kendisine eş yapmaz
Bu devirde kendi etkileyerek herhangi bir dişi bulamayan edilgen herifleri görücü usulü birine kaktırmaya çalışıyorlar genelde. Bence de tehlikeli.Kişisel almayın ama tehlikeli. Herkes sizin çevreniz kadar iyi niyetli olmuyor.
Ben böyle değildim. B2 d seviyesinde İngilizcem var. Hatta ünv hocalarım beni överdi sen de büyük bir ışık var derdiGit okulunu oku, birkaç kurs bul kendi ilgi alanına göre, kendine yatırım yap. O zaman kimsenin sana koca bulmasına gerek kalmaz.
Tabi ki. Tanıştırma şeklinde olursa iyi. Manipule etmiyorlar, darlamıyorlarsa sıkıntı yok. Burda birine komşu teyze adam göstermiş, kadın beğenmeyince nutuk çekmiş, yok bu yaşa geldin bu ne seçicilik, yarın anan da gider yalnız kalırsın gibiGörüşen taraflar gözlerini açık tutacak tabii ki. Ben buldum sana, ille evlen demiyor kimse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?