Görücü usulü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu açıklanacak birşey değil erkek için yada kadın için önemliyse bu konuyu üstü kapalı şekilde sorar ona görede cevaplanır erkek bunu nasıl istiyorsa kadın da ister sorabilir asıl kadınlar için daha önemli inancı olmayan bir kadın olsan bile erkek hastalıkları taşıyor kendi az zarar görüyor bu hastalıkların çoğu kadın için çok daha tehlikeli

Siz daha 21-22 yaşında değil misiniz? Ne görücüsü ne tanışması? Anneniz komşunun ağzına lafı tıkamıştır umarım.
Subay arkadaş bakir miymiş? Herhangi bir sorunu var mıymış?
Rica ediyorum erkekleri kutsal canlılar gibi görüp bakire olmamayı o da ne demekse bir hata bir kusur gibi düşünerek kendinizi ezmeyin.

Erkekler evlenirken kadınlara hesap veriyor mu bakir mi değil mi kaç kişiyle birlikte olmuş diye, bunu bir kusur gibi görüyor mu, aksine böbürlenerek anlatıyorlar.

bunu söylemek istemiyorum ama iyi erkekleri zaten kaparlar hele subay birini bırakmazlar ve görücü usulü yolunu seçen adam zaten bakire arıyordur kendine. Daha çok küçüksün görücüye karşı değilim bu arada bir arkadaşım bu şekilde biriyle tanıştı ve mutlu bu zaten görücü olmuyor nasıl bizi bir arkadaşımız biriyle tanıştırır bu da o şekilde. Şuan çok küçüksün bence tanışmana gerek yok.

Tıkamış benim kızım okulu bitirecek demiş daha küçük demiş

Tıkamış benim kızım okulu bitirecek demiş daha küçük demiş
İyi demiş ağzına sağlık, siz okulunuza yoğunlaşın, okul bitsin mesleğinizi yapın o arada zaten karşınıza sizi seven sizin de seveceğiniz biri çıkar, eskiden neyse de artık evlenmek için 21-22 yaş çok erken.

Bende evlenmeden önce kimse ile birlikte olmadım (tamamen kendi tercihim olarak) ama bu yorumunuz bana çok yanlış geldi. Erkekler baskalari ile birlikte olup evlenirken sorun yokta kadinlara mı sorun var? Gencleri böyle kadin erken diye ayırt etmeyelim
Bence hiç bir erkek başka birisiyle olmuş bir kadını kendisine eş yapmaz

Daha 22 yaşındasın. Gerek yok görücü usulü ile tanışmalara falan. İşini bul, çalışmaya başla, hayatını yaşa bir dönem. Sonra zaten zamanla birileriyle tanışıp aşık olacaksın, doğru kişi çıkacak karşına.
Bu işlere girip sıkıntı açma başına. Görücü usulünde genelde bizim ülkemizde erkekler sanki çok iyiymiş, daha önce kimselerle beraber olmamış gibi anneleriyle birlikte namuslu (!) kız adı altında bakire, güzel, ailesini bildikleri iyi bir aileden kız arıyorlar. Bir bilseler bakire olup da neler neler yapanlar da var. Her neyse kabul edip adamın o konuda ağzını arasında ileride bu iş olmazsa ve adamın ağzı gevşekse söyler eder.. Hiç bulaşmamak en güzeli.

Hayır ayırt etmiyorum her kesin günahı kendi boynuna.ben mesela istemem benim oğlum ve ya abimin karşısına öyle biri çıksın

Nilüfer, sen böyle şeyler düşünme ya. Sen genel olarak düşünme hatta. beceremiyon.
Ben düşünemiyorum sen düşüne biliyorsun değil mi?!inşaAllah oğlun için de öyle bir kız seve seve alırsın! Yok ya başka bir isteğin varmı?!söyle de kursağında kalsın

Nilüfer ya özellikle mi yapıyorsun dikkat çekmek için? Aşk olsun ya. Biraz olumlu olsana.

S SomeKoyluProblems bu kızcağızın biraz durumu farklı.
Özellikle yaptığım bir şey yok.ama kim ister ki elini vicdanına koy,sen abin ve ya oğlun için öyle bir kız ister misin?neyse madamki durumu farklı ben bir şey demeyim.Allah yardım etsin

Özellikle yaptığım bir şey yok.ama kim ister ki elini vicdanına koy,sen abin ve ya oğlun için öyle bir kız ister misin?neyse madamki durumu farklı ben bir şey demeyim.Allah yardım etsin
ben senin konuları okudum sen bakire evlendin de noldu dayakçı bir kocan var değerini mi biliyor el üstünde mi tutuyor daha kendi evin yok hayatın yok? ağlamaya devam edebilirsin. ayrıca abinin oğlunun eşinden sana ne yok artık isterseniz hep birlikte evlenin

Nil, sen bakire gittin de ne oldu, var mı bi değerin?

Abimizi oğlumuzu falan işin içine katıp ağzımızı tıkadığını düşünüyor şu an, çok minnoş.

Önceki yaptıklarından pişman, hayatını düzene koymaya çalışan, eşine sadık, iyi niyetli, dürüst ve vicdanlı, merhametli, vefalı birisi başımın üstünde yeri var. Eğer legend tedavisi bitse ve oğlum olsaydı onun yaşında ve sevselerdi birbirlerine, benim kabulümdür. Neden olmasın?

Cinsellik kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. Yargı dağıtmaya da kimsenin hakkı yok.

Son düzenleme:
Haddini bil bence...sizin oralarda galiba öyle hep birlikte evleniyorlar galiba,ağlasın bana AĞLAMAĞI arzulayanlar!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…