görücü usulu

tabi mutlu olma ihtimalide var ama benim aklıma takılan cabuk hemen evlenmeyidüşünüyormuş yani insan 2-3 ayda nasıl evlenir yada neden hemen evlenmek ister bunları düşündüm.tuhaf geldi.

Belki sen de adamı gorup tanıyınca hemen evlenmek isteyeceksin.
Belki adam senin hemen evlenmek istemediğini öğrenince tamam bekleyelim biraz daha diyecek.

Bi tanış görüş içine sinmez ise bir daha görüşmesin. Çevremde var öyleleri hatta kapı komşumuz dört ay içinde evlendi çok iyiler şuanda. Kuzenimden Ekim ayında tanışma isteme nişan olayını yaptı şubatta da düğünleri var. Olabilir yanı kısmet nasip işleri bu işler

Görücü evlilikler daha mantıklı geliyor bana ..
Görücü usulü evlendim mutluyuz şükür. .

O kadar kısa bir zamanda patır kütür evlenmek istiyorsa, evliliği bir görevmiş gibi görüp, bir an önce "tick atmak" istiyordur. Mantık evliliği misali.

Gerçekten "o insan"ı değil de, evlenmeyi bekliyordur. Evlilik işte... Kimle olursa artık. Sen olmasan başka biri. İnsan kendini özel de hissetmez öyle.

Bende 6 ay sonra evlendim
Siz tanışın konuşun 2-3 ayda istemiyorum dersin ya da ailen kabul etmez orta yol bulunur
Belki de beğenmeyeceksin ya da o beğenmeyecek ya da birbirinize içiniz ısınacak evleneceksiniz
karşı taraf begenmezsede bozulurum ama cnm ne biliyim herkes bilecek yani begenilmemek uzer beni

Ben eşimi tavladım 9 sene de flört sindire sindire aldım, ama bu şekilde bir tanışma da bana tü kaka gelmiyor, olursa olur olmazsa olmaz

karşı taraf begenmezsede bozulurum ama cnm ne biliyim herkes bilecek yani begenilmemek uzer beni
Herkes bozulur ama her ihtimal olabilir ilk görüşmeler tedirgin oluyorsun da sonra alışıyorsun
Ben çok kişi ile görüştüm sanırım bir tanesi benim için sigarayı bıraksın demiş aracıya bende bırakmam diye görüşmemiştim

Gay neyindir belki:)

ama bu görücü usulünden farklı

sonuçta tanışmaya vesile olacaklar

iki taraf uyum sağlarsa devam edilecek

arkadaşlar vardı onları birbirlerine yapalım dediler

bir türlü bir araya gelemediler; hatta çocukla ben bile tanıştım da asıl tanıştırılacak kişi tanışamadı hatta bana da sormuştu nasıl vs diye

sonra adam bir kursta bir kız ile tanışmış; 6 aya da evlenmiş

kız da başka birisi ile tanışıp evlendi

ikisi de 30 üstü idi bu arada hani 25 gelince evde kaldım diyen arkadaşlara da bilgi olsun

neden olmasin bi tanirsin bir kahve icmeye bir yemege gidersiniz bir kereligine bir elektirik alamazsam olmaz zaten bu isler kismet guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…