- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
arkadaşlar benim arkadaşım evli.bi gün ona eşinin arkadaşı çevresinde bekar kız arkadaşları olup olmadığını sormuş.arkadaşm bişy dememiş sormadgı için bana çıtlattı siz bu tarz arkadaşların tanıştırdığı görücü usulu gibi ilişkilere nasıl bakıyorsunuz cevrenizde böle ornekler varmı bana riskli gibi geliyor sonuçta görerek kendin begenmiyorsun.29 yaşındaymış soran kişi flört işini falan uzatmak istemiyormuş cabuk evlenmek istiyormuş galiba.bana pek mantklı gelmedi cabuk evlenmk istemesi yani.siz ne düşünüyorsunuz böle tanıştırmalar hakkında.
+1Ben eşimle başkalarının vasıtasıyla tanıştım. Birbirimizi çok sevdik ve evlendik,cok da mutluyuz. Size de diyorum ki neden olmasın?
arkadaşlar benim arkadaşım evli.bi gün ona eşinin arkadaşı çevresinde bekar kız arkadaşları olup olmadığını sormuş.arkadaşm bişy dememiş sormadgı için bana çıtlattı siz bu tarz arkadaşların tanıştırdığı görücü usulu gibi ilişkilere nasıl bakıyorsunuz cevrenizde böle ornekler varmı bana riskli gibi geliyor sonuçta görerek kendin begenmiyorsun.29 yaşındaymış soran kişi flört işini falan uzatmak istemiyormuş cabuk evlenmek istiyormuş galiba.bana pek mantklı gelmedi cabuk evlenmk istemesi yani.siz ne düşünüyorsunuz böle tanıştırmalar hakkında.
Flört etmekten hoşlanmayan insanlarda var canım. Bence bunun anltında kötü birşey aramatabi mutlu olma ihtimalide var ama benim aklıma takılan cabuk hemen evlenmeyidüşünüyormuş yani insan 2-3 ayda nasıl evlenir yada neden hemen evlenmek ister bunları düşündüm.tuhaf geldi.
Flört etmekten hoşlanmayan insanlarda var canım. Bence bunun anltında kötü birşey arama
Anladım tam olarak canım.Hiç tanımadan evlenen insanlar da var muhakkak. Loto toto stili evlenmek oluyor galiba, artık bahta ne çıkarsa.
Ismarlama oluyor görücü usulü başlayan ilişkiler. Çok mekanik ilerliyor, tutku heyecan olmuyor.
Hele de adam 2-3 ay içinde hemen evlenmek istiyorsa "yaşayacağımı yaşadım unumu eledim eleğimi astım mantık evliliği yapayım" havasındadır. Aşk evliliği isteyen biriysen bu şekilde olmaz derim.
sizin durumunuz icin cok normal 30 yas ustu isinde gucunde insanlarsiniz, burda karsi taraf sizin gibi sadece ancak kiz tarafi daha ogrenci yani ideal bir secenek olmayabilir onun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?