görücü usulu

Olabilor tabiki. İlla biri tanıştıracaktır, istisnalar dışında. Cafe de otururken ilerden kaş göz işareti yapıp telefonunu isteyip arması mı mantıklı, yada faceden hić tanimazken arkadaş olarak ekleyip sohbet ederken sevgili olmak mı mantıklı. Beni de benzer şekilde biri tanıştırdı. Begendim evlendim. Süreci kısa tutmak konusund hklısın. Belki konuşur anlaşırsanız bir süre flört edersiniz. Anlaşamazsanız herkes kendi yoluna.
 

İnsanlar şu ya da bu şekilde bir araya geliyor. Netten tanışıyor, gittiği toplantıda etkileniyor ya da birileri araya giriyor sizin olayda olduğu gibi.
Risk eşit.
Bir görüşün derim belki de beklediğiniz kişidir. Değilse "keşke görüşseydim belki başka türlü olurdu" diye düşünmezsiniz.
 
Ben eşimle başkalarının vasıtasıyla tanıştım. Birbirimizi çok sevdik ve evlendik,cok da mutluyuz. Size de diyorum ki neden olmasın?
 
Frekanslarınız tutabilir psikolojik olarak olmayacak düşüncesiyle giderseniz olmaz zaten. İnşallah beğenebilceğin uyuşabilceğin biridir. Görüşmekten zarar gelmez.
 

bende bu sekılde tanıstım sayılır...esımı gördum begendım oda benı begendı...5 ay sonra nısanlandık 1.5 sene sonra evlendık..sükürler olsun..ıyı kı karsıma cıkmıs....sonucta tanısırsınız begenmezsenız kafanıza yatmazsa kımse sızı zorla evlendırmıyor ya.....yasını alan ınsanlar fazla bekmek ıstemıyor normal bence bu..yeterkı tanımaya calısın once
modern gorucu usulu dıyorum ben buna....
 
tabi mutlu olma ihtimalide var ama benim aklıma takılan cabuk hemen evlenmeyidüşünüyormuş yani insan 2-3 ayda nasıl evlenir yada neden hemen evlenmek ister bunları düşündüm.tuhaf geldi.
Flört etmekten hoşlanmayan insanlarda var canım. Bence bunun anltında kötü birşey arama
 
Ismarlama oluyor görücü usulü başlayan ilişkiler. Çok mekanik ilerliyor, tutku heyecan olmuyor.

Hele de adam 2-3 ay içinde hemen evlenmek istiyorsa "yaşayacağımı yaşadım unumu eledim eleğimi astım mantık evliliği yapayım" havasındadır. Aşk evliliği isteyen biriysen bu şekilde olmaz derim.
 

+1
 
Tanımadan etmedem
Ya birbirinizin dengi değilseniz
İyice tanıyıp her anlamda size göre olup olmadığını bilmeniz gerekmez mi
Acele işi ise akla yatan bi durum değil

Bence konuyu kapayıp yolunuza devam edin
 

Var yeğenim böyle evlendi . Ben anlamadım ne oldu ne bitti mutlulular keyifliler . Yeğenim hiç evlenecek adam değildi vakti saati mi geldi ne
 
Senin bir sevgılın yok muydu ? Gecen gun onun ıcın konu acmıstın yanlıs mı hatırlıyorum?
 
Aman artik bu tarz tanışmak ara görücü usulu demek mi kaldı. Tanistirilma sadece. Hemen alıp götürecek değil ya.
 
sart degil ya evlenmen kimsenin seni zorladigi yok bakarsin konusursun icine isinirsa sana goreyse olurtabiki de
 
sizin durumunuz icin cok normal 30 yas ustu isinde gucunde insanlarsiniz, burda karsi taraf sizin gibi sadece ancak kiz tarafi daha ogrenci yani ideal bir secenek olmayabilir onun icin.

Ha ben konu sahibinin yasini 30 felan zannettim. Daha ogrenciyse ve de yasi kucukse kesinlikle hic gerek yok gercekten de. Onceligi okulunu bitirmesi olsun elbette. Benim durumumla asla ayni degil. Yine kendisi bilir de tekin birisi degilse gorusmemesi daha iyi.
 
Yaşının geldiğini düşünüyor evlenmek için evleniyor gibi geldi bana yinede sen bilin...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…