görücü usulu

Canim ilk goruste nikah masasina oturtacak degiller ya sizi. Bir gorursunun ilk intiba olumluysa akliniza yatarsa bir dahaki gorusmeye olumlu bakarsiniz yok begenmediniz kirmadan evlilik henuz dusunmuyorum dersiniz.

Ben kendin tanismakla bu tip tanisma arasinda bi fark gormuyorum bi tanis istersen bogle tanisip cok mutlu olanlari gorduk elbet hepsi nasip kismet

öyle hemen cumburlop evlenilmez. ondan sonra evliliğim niye böyle, kocam niye böyle diye dertlenirsiniz. tanışmayı az uzun tutmalı bence..

Ben kendime yediremiyorum öyle bir durumu sanki ben bulamamışım da birilerinin bana adam ayarlamasına kalmışım gibi ayrıca görüyorum ki bazen laf söz ediyorlar ben ayarladım ben buldum diye minnet edenler çıkıyor büyük konuşmak istemem Allah muhtaç etmesinde kendim seviyorum kendim buluyorum tanıyorum yine de o şekilde evlenenlere saygı duyarım.

ogrencisiniz ya ne evlenmesi okuluna isine gucune bak koca herzaman bulunur. Elin adami yasayacagini yasamis okulunu okumus isine girmis gezmis tozmus simdide evlenecek kiz ariyor, siz daha okulu bitirmeden parmaga bir yuzuk takar mezun oluncada dugun dernek artik kafa yapisina gore ya calistirir ya calistirmaz. Yada adamin calistigi yere gitmek zorunda kalacaginiz icin orda is alani bulamazsiniz etc etc etc .....
Geleceginizi baskasinin belirlemesini istemiyorsaniz bastan hemen evlilik dusunen adamla gorusmeyin. Sonucta yasitiniz degilmis belliki kendine gore planlari var kafasinda.
Ha bunu sorun etmeyedebilirsiniz tabiki bizde kadinlar aliskindir kocanin kanadinin altina girip hayatinin iplerini eline vermeye.

Bu vesileyle tanışmada sıkıntı yok da, evlenmek için acele ediyormuş, yeterince tanıyabileceğini düşünmüyorum. Bu işler aceleye gelmez.

Ben de su an tavsiye uzerine birisiyle gorusuyorum. Ilk birbirimizin fotoğraflarini gorduk sonra telefonlarimizi birbirimize verdik. Hala gorusemedik islerin yogunlugundan ama duzenli telefonda konusuyoruz. Ikimizde 30 ustu yaslardayiz, ikimizde ciddiyiz evlilik dusunuyoruz. Kimse de baski yapmiyor hem kim neden baski yapsin ki? Aklimiz daha cok yatarsa insallah ilerde evlenecegiz. Ama olmazsa da bir kayibimiz olmayacak, olmadi deriz yolumuza gideriz. Yani buyutmeyin bu kadar gozunuzde. Gorucu usulu de degil sonuçta siz isterseniz goruseceksiniz.

Isterseniz sizde fotograflarinizi degis tokus yapin ve once telefonda konusmayi deneyin. Akliniza yatarsa gorusursunuz.

Ben sıcak bakamıyorum benıde yakın arkdasım bırıyle tanıstırmak ıstedı adam bana ıllla gorusmemız gerek dıyınce tırsmıstım gorusmemıstım

bi görüver bişi kaybetmezsin..
ben olsam meraktan çatlardım.
gör, sonra gel bize anlat

arkadaşımun is arkadaşıyla bildiğin görücü usulu tanistim .ilk bulusurken her ikimiz de bi amaç için bulustuk arkadaşımız da vardı havadan sudan genel sohbet ettik . sonra birlikte buluştuk bi hafta sonra derken derken 10 ay içinde nisan dügün evlendik. esim benim şansım.olmaz olmaz deme tanısmaktan ne kaybedersin ki

Boylesı guzelde ılla bulusalım yada hemen evlenelım garıp bende telefonda bıraz konusalım tanıyalım dedım ılla goruselım işim var dememe ragmen anlamıyıp ısrar etmıstı baskı olmıycaksa sızınkı gıbı olabılır bıraz tanıstıranların tavrıda onemlı

sizin durumunuz icin cok normal 30 yas ustu isinde gucunde insanlarsiniz, burda karsi taraf sizin gibi sadece ancak kiz tarafi daha ogrenci yani ideal bir secenek olmayabilir onun icin.

görüşün diye yorum yaptım ama bu arkadaş çok haklı öğrenci olduğunu bilmiyordum . bi kere işini ayarla kimseye muhtaç bir şekilde evlenme . kendi ayaklarının üzerinde dur ki sana saygı duysun sen de daha iyi kendini ifade edersin. önceliklerin olsun kişilik haklarını koru bu seni daha saygın yapar. ama görücü usulüne de önyargılı olma şimdi veya sonra

etrafında kendin tanışacak birini bulamıyorsan değerlendir böyle fırsatları.
hemen evlenmek diye bir şey olamaz.
bir görüş. adam senden çok etkilenirse zaten sen ona kendi dediğini yaptırırsın.
önemli olan birbirinizden etkilenmeniz.
baştan koyulan kurallar aşk olunca işlemez.

Son düzenleme:
Yanlış yere yazdım siliyorum pardon :)

sizin durumunuz icin cok normal 30 yas ustu isinde gucunde insanlarsiniz, burda karsi taraf sizin gibi sadece ancak kiz tarafi daha ogrenci yani ideal bir secenek olmayabilir onun icin.

Ben burayı atlamışım. Konu sahibesi 29 yaşında sanmıştım.

Gezeyim sürteyim 30 yaşına geldim evlenmeliyim annecimin bulduğu gözü açılmamış 20lik kızla evleneyim zihniyeti gerçekten iğrenç. Böyle bir adama asla bakmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…