Sosyal medyada fotoğraflarım herkese açık değil normalde. Sadece çok yakın arkadaşlarım ekli olduğu için tanımadığım birine fotoğraf atmak bana biraz zor geliyor açıkçası.Sosyal medyada internetten kimbilir kaç kişide fotoğrafımız vardır kopyala yapıştır indir vs
Arkadaşlar önceden çekindiğim fotoğraflardan baktılar şunu gönderelim filan diye ama çekindim açıkçası.fotonuz boydan olmasin yollayacaksaniz da
Bilemedim sanırım ben garipsiyorum durduk yereKardeşim bekar. Akrabalar tanıdıklar filan ona sormadan o kadar çok kişiye gosterdilerki kardeşimin fotoğrafını. Sosyal medyadan bahsediyorum bu arada
siz yinede boydan foto yollamayin cekinecek birsey de yok sizinki gorucu usulu degil tanistirma usulu daha cokArkadaşlar önceden çekindiğim fotoğraflardan baktılar şunu gönderelim filan diye ama çekindim açıkçası.
Kendim çok çekiniyorum sosyal hayatta. Şimdiye kadar tanıştığım kişilerle arama mutlaka mesafe koyduğum için bulamıyorum.Kendiniz bulamıyor musunuz? Ben hoşlanmıyorum bu tip modern görücü usulü olaylarından.
Sanırım öyle daha çoksiz yinede boydan foto yollamayin cekinecek birsey de yok sizinki gorucu usulu degil tanistirma usulu daha cok
Aynen ben de çok çekiniyorum. Bilemedim şimdi direkt önce buluşalım da diyemedim.Direkt bir ortamda denk getirilseniz daha iyi olmaz mı ondan sonra baş başa görüşüp görüşmeyeceğinize karar verirsiniz şahsen ben çekinirdim fotoğrafımı atmaya
Bende güven problemi de var. Çok fazla sosyal medyaya fotoğraf yüklemiyorum. İnternet ortamı çok kullanışlı olduğu kadar tehlikeli de geliyor her zaman bana.Ama sizin sosyal medyaniz o kişide ekli değilmiş. Direk telefona gönderilmez ya sanki,bilemedim.
Bu cevabı bekliyordumAma ablacım sana onun fotoyu göstermişler işte bir kötülük olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?