Bayan arkadaşa gönderelim dedi arkadaşım da. Ancak yine de çekindim, arkadaş da eşine gönderecektir büyük ihtimalle, o kişiye göstermesi için.Ben bir sıkıntı gormedim usturuplu normal bir fotograf gosterilebilir. Ona direk gondermek istemiyorsanız o bayan arkadas o kisiye kendi telefonundan gosterebilir.
Bence işin asıl fotoğraf gördükten sonra beğenmemiş gibi bir cevapla dönme kısmı var. Ben sırf böyle bir duruma düşmemek için göndermek istmezdim...
bu yoruma katiliyorum. Simdi siz ne dediniz? Gidip goruşun ya da sosyal medyadan eklesin. Aynı şey gerçi. Ama ne bileyim yöntem çok eski ya. Versinler telefonları konuşun ama foto gostermek falan eskide kaldı. Tabi denmez bu da. O yüzden olumluysanız gostersin fotoyu.Bence işin asıl fotoğraf gördükten sonra beğenmemiş gibi bir cevapla dönme kısmı var. Ben sırf böyle bir duruma düşmemek için göndermek istmezdim...
Bakalım yarın duruma göre hareket edeceğim. Sizlerden aldığım yorumlar önemli çok teşekkür ediyorum her birinize. Sanırım ben biraz fazla çekingenim bu konuda.bu yoruma katiliyorum. Simdi siz ne dediniz? Gidip goruşun ya da sosyal medyadan eklesin. Aynı şey gerçi. Ama ne bileyim yöntem çok eski ya. Versinler telefonları konuşun ama foto gostermek falan eskide kaldı. Tabi denmez bu da. O yüzden olumluysanız gostersin fotoyu.
Çalıştığım yerde iletişimimin olmadığı bir ablanın eşinin arkadaşı varmış. Efendi biri olduğunu düşündüğü, karakterini beğendiği biri varmış eşinin. Tanıdığım arkadaşlarım vasıtasıyla bayan arkadaş gelip benimle de konuştu. Bir tanışabilir misiniz, düşünür müsün diye sordu. Ben aslında düşünmüyorum dedim ancak arkadaşlarım sürekli düşünmüyorum dememin yanlış olduğunu, bir şans vermem gerektiğini söylediler. Bahsettikleri kişinin fotoğrafını gösterdiler normal duruyor. Benden de eğer sakınca olmazsa bir fotoğraf istediler karşı tarafa göstermek amacıyla, fotoğrafı gösterdikten sonra sileceklerini söylemişler ancak doğru mu olur bilmiyorum. Ben bu konuda çekimserim, fotoğrafımın herhangi birinin telefonunda olmasını istemem açıkçası ne yapacağımı bilemedim. Bayan arkadaşı tanıyan arkadaşlarıma sordum güvenilir, düzgün biri mi diye onlar da tanıdıkları kadarıyla düzgün bir bayan olduğunu söylediler. Siz olsanız ne yapardınız? Fotoğraf gönderilmesi normal midir bu şekilde?
Bence bu sebepten çekinip duruyorsunuz. Ne var foto göndermekte anlamadım şahsen. Kapalı bayansınız da açık foto mu istediler yani nedir anlayamadım. Böyle olsaydı çekinmenizi normal karşılardım hatta göndermeyin derdim. Peki bu eleman ızak bir yerde mi yaşıyor ki. Yani çıkıp gelemez mi?? İş çıkışı haberiszce gelip size baksaydı mesela.Bende güven problemi de var. Çok fazla sosyal medyaya fotoğraf yüklemiyorum. İnternet ortamı çok kullanışlı olduğu kadar tehlikeli de geliyor her zaman bana.
W upta profil fotonuz cepte kayitli olanlara aciktir. Ordan gosterebilirler..Çalıştığım yerde iletişimimin olmadığı bir ablanın eşinin arkadaşı varmış. Efendi biri olduğunu düşündüğü, karakterini beğendiği biri varmış eşinin. Tanıdığım arkadaşlarım vasıtasıyla bayan arkadaş gelip benimle de konuştu. Bir tanışabilir misiniz, düşünür müsün diye sordu. Ben aslında düşünmüyorum dedim ancak arkadaşlarım sürekli düşünmüyorum dememin yanlış olduğunu, bir şans vermem gerektiğini söylediler. Bahsettikleri kişinin fotoğrafını gösterdiler normal duruyor. Benden de eğer sakınca olmazsa bir fotoğraf istediler karşı tarafa göstermek amacıyla, fotoğrafı gösterdikten sonra sileceklerini söylemişler ancak doğru mu olur bilmiyorum. Ben bu konuda çekimserim, fotoğrafımın herhangi birinin telefonunda olmasını istemem açıkçası ne yapacağımı bilemedim. Bayan arkadaşı tanıyan arkadaşlarıma sordum güvenilir, düzgün biri mi diye onlar da tanıdıkları kadarıyla düzgün bir bayan olduğunu söylediler. Siz olsanız ne yapardınız? Fotoğraf gönderilmesi normal midir bu şekilde?
boydan olursa nolur kifotonuz boydan olmasin yollayacaksaniz da
Aslında bulunduğum şehirde çalışıyor. Bilemedim açıkçasıBence bu sebepten çekinip duruyorsunuz. Ne var foto göndermekte anlamadım şahsen. Kapalı bayansınız da açık foto mu istediler yani nedir anlayamadım. Böyle olsaydı çekinmenizi normal karşılardım hatta göndermeyin derdim. Peki bu eleman ızak bir yerde mi yaşıyor ki. Yani çıkıp gelemez mi?? İş çıkışı haberiszce gelip size baksaydı mesela.
kisiyi tanimiyo sonucta bayan o fotoyu fotoshopla ne hallere sokarlar belki kotu niyetli biri adamboydan olursa nolur ki
aaa hiç bu açıdan düşünmemiştim.. boydan foto isteyenlerin niyeti belli oldukisiyi tanimiyo sonucta bayan o fotoyu fotoshopla ne hallere sokarlar belki kotu niyetli biri adam
O zaman ne gerek var fotoğrafa. Kayseri mi yoksa orası :)Aslında bulunduğum şehirde çalışıyor. Bilemedim açıkçasıTesettürlü değilim, ancak muhafazakar düşünce yapısına sahibim. Biraz bu konularda çekingenim. Haklısınız ancak sanırım karşı tarafın da henüz haberi yok ona da bana söyledikleri gibi bir arkadaş var diye mi söyleyecekler öyle fotoğraf mı gösterecekler bilemiyorum.
hahaha neden Kayseri diye düşündünüz :)O zaman ne gerek var fotoğrafa. Kayseri mi yoksa orası :)
Bence de bi sakıncası yok. Yani evet evlenirken ya da ilişki yaşarken karakterine ahlakına bakıyoruz ama karşımızdaki kişinin tipinin de biraz da olsa bize çwkici gelmesi gerekir. Atıyorum siz kel erkeklerden nefret ediyorsunuzdur, resimde öyle biri çıkarsa, bu adam melaike bile olsa bir ömür geçirmek istemem diyebilirsiniz. Ya da fazla açık olacak ama o tipte bi adamla kendimi yan yana uyurken hayal bile edemiyorum diyebilirsiniz. Ve hiç görüşüp de kendinizi yormazsınız. Aynı şey karşı taraf için de geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?