- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.647
- 598
her boydan foto isteyen bunu yapacak diye bir sey yok ama bir cok insanin hic haberi olmadan fotolari envai cesit sitede geziyoraaa hiç bu açıdan düşünmemiştim.. boydan foto isteyenlerin niyeti belli oldu
Bir arkadaşım orada çalışıyordu da hanım teyzelerin cüzdanlarında foto taşıyıp bekar oğlum var şöyle böyle bak bu da fotosu deyip görücülüğe çıktığını anlatmıştıhahaha neden Kayseri diye düşündünüz :)
Aslında bulunduğum şehirde çalışıyor. Bilemedim açıkçasıTesettürlü değilim, ancak muhafazakar düşünce yapısına sahibim. Biraz bu konularda çekingenim. Haklısınız ancak sanırım karşı tarafın da henüz haberi yok ona da bana söyledikleri gibi bir arkadaş var diye mi söyleyecekler öyle fotoğraf mı gösterecekler bilemiyorum.
Haklısınız bence de en iyi yöntem sizin dediğiniz gibi. Önce o kişiye söylenip sonra kıza söylense daha da iyi olurdu. İşte olan olmuş da ama hani bazı insanların kırmızı çizgileri vardır ya hiç görmeye bile gerek yok dersin ondan dolayı. Ama bi görüşeyim diyebileceğimiz insanlar vardır onlarla da tanışır görüşürsün falan. Yani yöntemlerden ziyade fotoğrafını göndermesinde çok büyük bir sakınca yok gibi geldi bana :)Yalnız bazıları birbirlerini resimde beğenmiyor görüşünce etkileniyor. Resimde ben de farklıyımdır, hiç fotojenik değilimdir. Ayrıca insan boyunu posunu görmek istiyor. Misal insan resimden boyunu çözemiyor sonra bir görüşüyorsun senin boyun ondan uzun... Bence madem böyle bir şey düşünmüşler kızla düşündükleri kişiyi aynı ortamda olmalarını sağlarlar ve bu olaya vesile olan kadının eşide arkadaşına konu sahibini göstererek ne düşünüyorsun falan diye sorar... Ondan bir cevap alınca kıza söylenseydi daha iyi olurdu...
Görücü usulünün tarzı budur. Bence siz ilk kez olacağı için tereddüt yaşamışsınız lakin ben bu şekilde kaç kişiyle görüştüm. Yani usül böyledir. Arkadaşlarınızın talebi anormal değil onu söyleyeyim, rahat olun. Çok rahatsız olacaksanız arkadaşınız kendi telefonundan göstersin fotoğrafınızı, onun telefonuna atmamış olur.Çalıştığım yerde iletişimimin olmadığı bir ablanın eşinin arkadaşı varmış. Efendi biri olduğunu düşündüğü, karakterini beğendiği biri varmış eşinin. Tanıdığım arkadaşlarım vasıtasıyla bayan arkadaş gelip benimle de konuştu. Bir tanışabilir misiniz, düşünür müsün diye sordu. Ben aslında düşünmüyorum dedim ancak arkadaşlarım sürekli düşünmüyorum dememin yanlış olduğunu, bir şans vermem gerektiğini söylediler. Bahsettikleri kişinin fotoğrafını gösterdiler normal duruyor. Benden de eğer sakınca olmazsa bir fotoğraf istediler karşı tarafa göstermek amacıyla, fotoğrafı gösterdikten sonra sileceklerini söylemişler ancak doğru mu olur bilmiyorum. Ben bu konuda çekimserim, fotoğrafımın herhangi birinin telefonunda olmasını istemem açıkçası ne yapacağımı bilemedim. Bayan arkadaşı tanıyan arkadaşlarıma sordum güvenilir, düzgün biri mi diye onlar da tanıdıkları kadarıyla düzgün bir bayan olduğunu söylediler. Siz olsanız ne yapardınız? Fotoğraf gönderilmesi normal midir bu şekilde?
Allah korusun kötü niyetli insanlardan.kisiyi tanimiyo sonucta bayan o fotoyu fotoshopla ne hallere sokarlar belki kotu niyetli biri adam
Yok Kayseri değilO zaman ne gerek var fotoğrafa. Kayseri mi yoksa orası :)
Elbette önce görmek avantaj ancak bu konuda ben fazla çekingenim.Bence de bi sakıncası yok. Yani evet evlenirken ya da ilişki yaşarken karakterine ahlakına bakıyoruz ama karşımızdaki kişinin tipinin de biraz da olsa bize çwkici gelmesi gerekir. Atıyorum siz kel erkeklerden nefret ediyorsunuzdur, resimde öyle biri çıkarsa, bu adam melaike bile olsa bir ömür geçirmek istemem diyebilirsiniz. Ya da fazla açık olacak ama o tipte bi adamla kendimi yan yana uyurken hayal bile edemiyorum diyebilirsiniz. Ve hiç görüşüp de kendinizi yormazsınız. Aynı şey karşı taraf için de geçerli.
Onlar da önce benden dönüş beklediler. Ben önce aileme bir danışayım dedim. Ondan sonra fotoğraftan bahsettiler. Karşı tarafa gösterelim diyeYalnız bazıları birbirlerini resimde beğenmiyor görüşünce etkileniyor. Resimde ben de farklıyımdır, hiç fotojenik değilimdir. Ayrıca insan boyunu posunu görmek istiyor. Misal insan resimden boyunu çözemiyor sonra bir görüşüyorsun senin boyun ondan uzun... Bence madem böyle bir şey düşünmüşler kızla düşündükleri kişiyi aynı ortamda olmalarını sağlarlar ve bu olaya vesile olan kadının eşide arkadaşına konu sahibini göstererek ne düşünüyorsun falan diye sorar... Ondan bir cevap alınca kıza söylenseydi daha iyi olurdu...
Görüşünüz için çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi hep bir ihtimal, net karar vermek elbette görüştükten, tanıdıktan sonra mümkün olacaktır. Bakalım yarın karar vereceğim inşallah.Bence fotoyla olmaz o iş birbirinizin telefon numarasını alın bi tanışın görüşün. Fotoğraftan neyi onaylayacaksınız anlamadım. Fotoğrafta olduk tamam dediniz karşı karşıya gelince belki fikirler uyuşmayacak belki mimikler hareketler beğenilmeyecek. Belkide fotoğrafta beğenmeyeceksiniz ama yüz yüze gelince hoşunuza gidecek. Yani fotoğraf işi boş iş kusura bakmayın.
Onlar da önce benden dönüş beklediler. Ben önce aileme bir danışayım dedim. Ondan sonra fotoğraftan bahsettiler. Karşı tarafa gösterelim diye
Çok teşekkür ediyorum. Bu konuda sizlerin de yorumunu almak beni rahatlattı açıkçası. Biraz fazla çekingen ve güvensiz olmanın neticesi böyle oluyor.Görücü usulünün tarzı budur. Bence siz ilk kez olacağı için tereddüt yaşamışsınız lakin ben bu şekilde kaç kişiyle görüştüm. Yani usül böyledir. Arkadaşlarınızın talebi anormal değil onu söyleyeyim, rahat olun. Çok rahatsız olacaksanız arkadaşınız kendi telefonundan göstersin fotoğrafınızı, onun telefonuna atmamış olur.
Açıkçası böyle bir durumla karşılaşmadım daha önce. Genelde arkadaşlarım böyle bir şeye vesile olmak istediklerinde yemeğe filan gittiğimizde görüşüyorduk. Ancak bu şekilde ilk defa oluyor. Yani önce fotoğraflar gösteriliyor filan.En sevmediğim şey... sen mi diyecekmişsin evet beğendim görüşmek istiyorum. Bu insanları anlamam gerçekten imkansız
Açıkçası böyle bir durumla karşılaşmadım daha önce. Genelde arkadaşlarım böyle bir şeye vesile olmak istediklerinde yemeğe filan gittiğimizde görüşüyorduk. Ancak bu şekilde ilk defa oluyor. Yani önce fotoğraflar gösteriliyor filan.
Kesinlikle ayni fikirdeyimAçıkçası o şekilde sonuçlanırsa çok da üzülmem. Her şeyin nasip olduğunu düşünüyorum. Çok güzel olmadığım için o konuda hayal kırıklığı yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?