Görücü usulünde fotoğraf ?

Biliyor musun ben hiç sevmem böyle şeyleri. Resim olayını yani. Bana da resim gösterdiler adam benden kısa çıktı... Bir de eksik bilgi vermişler, zaten kuzenimin zoruyla görüşmüştüm... Buluşma boyunca kibarlığımdan dolayı hiç sesimi çıkarmadan karşı tarafıda rencide etmemek için normal bir şekilde ordan buradan konuştuk. Sonra bana yazınca şahıs ikinci buluşmayı istemediğimi belirttim.

Bir de benim üni de çalışma gurubumuza efendi bir çocuk vardı. Mutlaka onun görüşünü alırdım bu konularda. Yani erkeklerin ne düşündüğünü en iyi bir erkek anlar. İşte bana biri yazdı gel arkadaşımla görüş işte seni onunla yakıştırıyorum, sen ne düşünüyorsun bu konuda diye sordum. O da bana dedi ki eğer ben seni bir arkadaşımla düşünsem önce o arkadaşımı üniversiteye getirir sana çaktırmadan seni ona gösteririm... Hatta sana bir şey belli etmeden sizi tanıştırırım arkadaşım olarak. Eğer arkadaşım olaya sıcak bakıyorsa sana öyle söylerdim. Bu insanlar dedi neden böyle mantıksız işler yapıyor. O zaman aklıma yattı bu olay, dedim ki neden herkes böyle ince düşünemiyor.

Haklısınız bence de en iyi yöntem sizin dediğiniz gibi. Önce o kişiye söylenip sonra kıza söylense daha da iyi olurdu. İşte olan olmuş da ama hani bazı insanların kırmızı çizgileri vardır ya hiç görmeye bile gerek yok dersin ondan dolayı. Ama bi görüşeyim diyebileceğimiz insanlar vardır onlarla da tanışır görüşürsün falan. Yani yöntemlerden ziyade fotoğrafını göndermesinde çok büyük bir sakınca yok gibi geldi bana :)

Bence fotoyla olmaz o iş birbirinizin telefon numarasını alın bi tanışın görüşün. Fotoğraftan neyi onaylayacaksınız anlamadım. Fotoğrafta olduk tamam dediniz karşı karşıya gelince belki fikirler uyuşmayacak belki mimikler hareketler beğenilmeyecek. Belkide fotoğrafta beğenmeyeceksiniz ama yüz yüze gelince hoşunuza gidecek. Yani fotoğraf işi boş iş kusura bakmayın.

Görücü usulünün tarzı budur. Bence siz ilk kez olacağı için tereddüt yaşamışsınız lakin ben bu şekilde kaç kişiyle görüştüm. Yani usül böyledir. Arkadaşlarınızın talebi anormal değil onu söyleyeyim, rahat olun. Çok rahatsız olacaksanız arkadaşınız kendi telefonundan göstersin fotoğrafınızı, onun telefonuna atmamış olur.

Elbette önce görmek avantaj ancak bu konuda ben fazla çekingenim.

Ben olsam illede yollayacaksam ailemle birlikte olan bir fotoğraf yollardım.

Onlar da önce benden dönüş beklediler. Ben önce aileme bir danışayım dedim. Ondan sonra fotoğraftan bahsettiler. Karşı tarafa gösterelim diye

Görüşünüz için çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi hep bir ihtimal, net karar vermek elbette görüştükten, tanıdıktan sonra mümkün olacaktır. Bakalım yarın karar vereceğim inşallah.

Onlar da önce benden dönüş beklediler. Ben önce aileme bir danışayım dedim. Ondan sonra fotoğraftan bahsettiler. Karşı tarafa gösterelim diye

En sevmediğim şey... sen mi diyecekmişsin evet beğendim görüşmek istiyorum. Bu insanları anlamam gerçekten imkansız

Çok teşekkür ediyorum. Bu konuda sizlerin de yorumunu almak beni rahatlattı açıkçası. Biraz fazla çekingen ve güvensiz olmanın neticesi böyle oluyor.

En sevmediğim şey... sen mi diyecekmişsin evet beğendim görüşmek istiyorum. Bu insanları anlamam gerçekten imkansız
Açıkçası böyle bir durumla karşılaşmadım daha önce. Genelde arkadaşlarım böyle bir şeye vesile olmak istediklerinde yemeğe filan gittiğimizde görüşüyorduk. Ancak bu şekilde ilk defa oluyor. Yani önce fotoğraflar gösteriliyor filan.

Bir yandan iyi aslında. Bana arkadaşım işte sosyal medyada hesabı var bak bakalım herkese açıksa resimlerini görürsün dedi. Bir sürü fotosu vardı. Bana çok itici geldi. Kendini beğenmiş gibi sırıta sırıta poz vermiş, bir de kıyafetleri inanılmaz itti beni. Yani görüşseydim hiç oluru olmazdı o yüzden gördüğüm iyi olmuştu. Tek resimle olacak şey değil yani. İnsan her resimde farklı çıkabiliyor.

Merak etme senin foton bin kere gosterilmistir de iste usulune uygun olsun diye yalandan demislerdir.
Hangi devirde yasiyoruz? Is yerinde mesaiye kalirken bile foto çekiniyor insanlar atiyor instagram hikayesine,whatsappa. Kaydetmekse iki tusa ayni anda basmakla olan biten birsey.
Benim telefonumda da kimlerin kimlerin cok alakasiz fotoğrafları, kimlerin kimlerin whatsapp konusmalarinin ekran resimleri var

bir fotoğraf alt tarafı , sizin o gizli sandığınız hesaplara kimler kimler erişiyor ruhunuz duymadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…