- Konu Sahibi onlyforjustice
görücü usulüyle evlendim ve hiç pişman değilim. en azından kaçak göçek ailemden gizli işler çevirmeden . biri görcek diye korka kork görüşmeye gitmedim.kimse bu yazımı yanlış anlamasın bu arada bi kaç arkadaşım gözümün önüne gelerek yazdım .çünkü onlar sevgilileriyle buluşmak için bunları çok yaptılar hemde korka korka.
eşimle görüşmeye başladıktan sonra herşeyde ailemin haberi vardı. birbirimizi gördükten sonra ilk görüşmede tam bişey issedemesekte kestirip atmadık ve görüşmeye karar verdik. bir süre telefonda konuştuk bi kaç kerede buluştuk ve evlenme kararı verdik ama 1 yılda nişanlı kaldık yani bu 1 yılda deneme gibiydi. çok şükür evlendik ve mutluyuz.
eşimle görüşmeye başladıktan sonra herşeyde ailemin haberi vardı. birbirimizi gördükten sonra ilk görüşmede tam bişey issedemesekte kestirip atmadık ve görüşmeye karar verdik. bir süre telefonda konuştuk bi kaç kerede buluştuk ve evlenme kararı verdik ama 1 yılda nişanlı kaldık yani bu 1 yılda deneme gibiydi. çok şükür evlendik ve mutluyuz.