Görücü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem çok daha ılımlı tabi istemediğini belirtim aşk evliliği çok daha iyi olur. Bunlar hizmetçi arıyor
Annen le bu konularını güzelce konuş tüm duygularımı paylaş anneler duygusal davranır çocuklarının uzulmesıne pek dayanamaz . Umarım ıstedıgın gıbı güzel bır hayatın olur gülücükler yüzünden eksık olmaz

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Umarım tüm kadınlar hep mutlu olur yüzümüzden gülücük hiç eksik olmaz

Kendi ailenin evinden çıkıp başka bir ailenin avine gitmek istiyorsan evlen tabi ha tabi ekstra hizmetçilik kocanın gönlünü etme öZellikleriyle birlikte

Bende dün baya delirdim okumaktan başka çarem yok. Eski kafalılar anlamıyorlar. Uzun bi süre çalıştım tabi ki şuan çalışmıyorum bu yüzden fazlalıkmışım gibi hissettiriyorlar
Sınav sonuçları belli oldu. Yerleşebildiniz mi bir yerlere?

Sakın kabul etme kendi evinde sığıntı olduğun gibi onların evinde de olursun. Kesin ve net bir şekilde kabul etme ben evlenmeyi düşünmüyorum de

Asıl konuya gelecek olursam evlilik olsa çocuğun ailesiyle yaşamamı istiyorlar çocuk ailesinin sözünden çıkmaz ne derseler o yani
Hey Allahım hangi çağdayız kabile hayatı yaşayacaksak niye evleniyoruz. Rahat giyinemeezsin hemde tanımadığın insanların içine lap diye giriyorsunuz mesela her işi sen yapacaksın falan.Hayır ailen nasil kabul ediyor ayrı evi şart koşarlar genelde.
Ailesine düşkün olması beni hiç ilgilendirmiyor ayrı eve çıkamayacak kendine güvenemeyen erkekle evlenilmez otursun ailesinin sözünden çıkmasın bebe.
Bu bile yeterli sebeb. Ayrıca hayallerim var evlenmek istemiyorum beni zorlarsanız bende yoluma bakarım de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…