Teşekkür ederim yorum için. Emin olun okuyup kendi ayaklarımı üstünde durucamHA eve gelmişler yani bu kadar yeter aynen. Hakkınızda hayırlısi, okusanız çok daha iyi olur tabi
Annen le bu konularını güzelce konuş tüm duygularımı paylaş anneler duygusal davranır çocuklarının uzulmesıne pek dayanamaz . Umarım ıstedıgın gıbı güzel bır hayatın olur gülücükler yüzünden eksık olmazAnnem çok daha ılımlı tabi istemediğini belirtim aşk evliliği çok daha iyi olur. Bunlar hizmetçi arıyor
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Umarım tüm kadınlar hep mutlu olur yüzümüzden gülücük hiç eksik olmazAnnen le bu konularını güzelce konuş tüm duygularımı paylaş anneler duygusal davranır çocuklarının uzulmesıne pek dayanamaz . Umarım ıstedıgın gıbı güzel bır hayatın olur gülücükler yüzünden eksık olmaz
Amın canım insallahTeşekkür ederim güzel yorumunuz için . Umarım tüm kadınlar hep mutlu olur yüzümüzden gülücük hiç eksik olmaz
Böyle bir şey tabi ki istemem. Kim ister ki böyle bir şeyi .Kendi ailenin evinden çıkıp başka bir ailenin avine gitmek istiyorsan evlen tabi ha tabi ekstra hizmetçilik kocanın gönlünü etme öZellikleriyle birlikte
Sınav sonuçları belli oldu. Yerleşebildiniz mi bir yerlere?Bende dün baya delirdim okumaktan başka çarem yok. Eski kafalılar anlamıyorlar. Uzun bi süre çalıştım tabi ki şuan çalışmıyorum bu yüzden fazlalıkmışım gibi hissettiriyorlar
Sakın kabul etme kendi evinde sığıntı olduğun gibi onların evinde de olursun. Kesin ve net bir şekilde kabul etme ben evlenmeyi düşünmüyorum deMerhaba, uzun zamandır görücü gelmek isteyen bir aile vardı. Yirmilerin çok başındayım görücü usulüyle evlenmek istiyecek biri değilim. Karşı taraf çok ısrar edince bizimkilerde çay içip giderler düşüncesiyle kabul ettiler. Kendimden çok ailemle uğraştım üniye gidemedim sınava girmek istiyorum kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. Yaşadığım yerde kızlar yirmi olunca evlenir hatta daha küçük evlenenler var. İstemediğimi belirtmeme rağmen bizimkiler şans ver diyor.Çocukla konuşma fırsatım oldu kendim için yapmak istediğim şeyler var dedim yaşım evlilik yaşı değil dedim . Asıl konuya gelecek olursam evlilik olsa çocuğun ailesiyle yaşamamı istiyorlar çocuk ailesinin sözünden çıkmaz ne derseler o yani. Sizce ne yapmalıyım kendimi evde sığıntı gibi hissediyorum sanki bir evde kalmışım gibi davranıyorlar. Tekrar belirteyim evlenmek istemiyorum yapmak istediğim çok şey var evlilik olsa evden dışarı adım atırmayacak bir aileye benziyorlar .
sınava girmedim. Hazırlık yapıp sınava giricem bu yılSınav sonuçları belli oldu. Yerleşebildiniz mi bir yerlere?
Az önce tekrar aradılar net bir şekilde istemiyorum dedimSakın kabul etme kendi evinde sığıntı olduğun gibi onların evinde de olursun. Kesin ve net bir şekilde kabul etme ben evlenmeyi düşünmüyorum de
çocuğun ailesiyle yaşamamı istiyorlar
Ay çok sinir bozucu insanlarAz önce tekrar aradılar net bir şekilde istemiyorum dedim
Anlamıyorlar salak bunlar galibaAy çok sinir bozucu insanlar
Öyle tabi ki bu devirde ev üstüne gitmek mi kaldıSırf bunun için bile evlenmemelisiniz
DoğuSizin oralar nereler çok merak ettim? İç Anadolu’da bir yer mi?
Hey Allahım hangi çağdayız kabile hayatı yaşayacaksak niye evleniyoruz. Rahat giyinemeezsin hemde tanımadığın insanların içine lap diye giriyorsunuz mesela her işi sen yapacaksın falan.Hayır ailen nasil kabul ediyor ayrı evi şart koşarlar genelde.Asıl konuya gelecek olursam evlilik olsa çocuğun ailesiyle yaşamamı istiyorlar çocuk ailesinin sözünden çıkmaz ne derseler o yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?