Görücü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten evlilik istemiyorsun o yüzden çok çok iyi talip olsa da evlenmezdin.
Aynı şekilde evleneyim diye delirseydin ve bu kişi talip olsaydı o durumda bile hayır demen gerekirken şu anda düşünecek bir şey yok

Öncelikle yaşınıza göre gayet her şeyin farkında ve olgunca düşünüyorsunuz. Ailene karşı direnmelisin, karşı taraf zaten bir arada yaşayıp evde hizmetlerini görecek birini arıyorlar. Siz zaten yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Bizde doğru yoldasın, imkanın okumak çalışmak kendini geliştirmek adına neye yetiyorsa mücadeleni bırakma diyerek takdir edip, senin gibi ailesi tarafından istemediği şeylere zorlanan kızlara karşı mücadeleci gayretini örnek göstermek olur. Her şey gönlünce olsun

Burdaki öğretmen arkadaşlar el atabilir mi acaba

Zaten evlilik istemiyorsun o yüzden çok çok iyi talip olsa da evlenmezdin.
Aynı şekilde evleneyim diye delirseydin ve bu kişi talip olsaydı o durumda bile hayır demen gerekirken şu anda düşünecek bir şey yok
Evliliğin kolay bir şey olmadığını biliyorum annemle babam ayır ve yıllarca onların kahrını çektim. Kimseyle evlilik düşünmek bile istemiyorum. Buraya konu açma sebebim fikir almaktı

Yorum için teşekkür ederim.Yıllarca ailemin yükünü taşıdım en güzel yıllarımı ergenliğimi her şeyimi aldılar. Tek amacım onları geride bırakıp kendim için çabalamak olucak :))

Dershaneye gerek yok youtubeda çok güzel hocalar var. Bu sene tamamen sınava odaklanın. Yaparsınız geç değil.

Karşı çık canım, üstüne gelsinler eve kapatsinlar yine de karşı çık. bu devirde evlilik olayı artık bana saçma geliyor hele ki daha çok gençsin. oku, nasibini okurkende bulursun, evlenmek istiyorsan yine evlenirsin söyle bunlari ailene. ne bu küçük şehirde hemen evlendirme çabaları benimde çevremde çok örneği var Allah yardimcin olsun inşallah en güzel şeyler hep seni bulur

küçük şehirlerde böyle oluyor evde kalmış gibi davranıyorlar. Kendim için çabalıycam güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Böyle bş ailen var bu kadar ertelemene ne gerek vardı sende de suç var hem de çok büyük bu sene neden sınava girmedin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…