- 17 Nisan 2025
- 87
- 73
- 3
- 31
Olabilirler. Israrcı insanlar bana aşırı itici geliyor.Anlamıyorlar salak bunlar galiba
Sabahın köründe mi aradılar bu ne evlenme aşkıdır ya
Yazıcaktimda neyse zuzuşumm yazmış aynısını düşünüyorum bir sinir krizi herşeyi çözerCok ustune gelirlerse İSTEMİYORRUUUUM diye tabagi bardagi parcala. Aileler genelde sessiz tepki vermeyen cocuklarinin uzerine daha cok gider deli olanlara ellemezler.
Okey deseydi kız bütün sülaleyi arayacaklardı resmen gözümde canlandirüyasında düğün gördüyse
Bu ben hahajajhaCok ustune gelirlerse İSTEMİYORRUUUUM diye tabagi bardagi parcala. Aileler genelde sessiz tepki vermeyen cocuklarinin uzerine daha cok gider deli olanlara ellemezler.
Abinlere söyle o zaman baya bir acistosyon yap ki karşı gelsinlerÇocuğa söyledim evlenmek istemiyorum dedim .Evden gider gitmez tekrar aramışlar tekrar gelicez diye . Çocukta anlamıyor . Abimler var onlar zorla evlenmeme razı gelmezler
Kolay gelsin ,hakkınızda hayırlısı olsun ama keşke liseden sonra hiç ara vermeden sınava hazırlansanız aileniz de böyle düşünmez.Büyük ihtimalle üç dört yıl önce mezun oldunuz ,ara açılınca eş dost evlilik için ister iistemez baskı yapabiliyor. Kuzenime de böyle oldu,okuyacaktın da üç yıldır ne durdun dedi oğlanın annesi.sınava girmedim. Hazırlık yapıp sınava giricem bu yıl
Salla gitsin yaa, boş boş konuşuyorlar. Manüpilasyonlarına gelmeyin. Bir tane hayatınız var ve onu yasiyorsunuz. Kesinlikle etkilenmeyen ısrralarındanSöyledim tabi ki abim var o zorla evlenmem izin vermez bizkilerde zorla evlen demiyor ama yaşın gelmiş diyip duruyorlar
Biraz yabancı dil bakıp yabancı dili olan bir bölüm okuyun. Çok işinize yarar.sınava girmedim. Hazırlık yapıp sınava giricem bu yıl
Ailevi meseleler vardı. Sınav senemde babam annemi aldatı çok fazla şey yaşadım. Bu bir bahane değil tabi evet geç oldu ama yaşım daha genç okumanın yaşı olmazKolay gelsin ,hakkınızda hayırlısı olsun ama keşke liseden sonra hiç ara vermeden sınava hazırlansanız aileniz de böyle düşünmez.Büyük ihtimalle üç dört yıl önce mezun oldunuz ,ara açılınca eş dost evlilik için ister iistemez baskı yapabiliyor. Kuzenime de böyle oldu,okuyacaktın da üç yıldır ne durdun dedi oğlanın annesi.
Gerçekten öyle yani evlilik adı altında hizmetçi arıyorlar. Benim kararım kesin tamamen kendime zaman ayıracamHey Allahım hangi çağdayız kabile hayatı yaşayacaksak niye evleniyoruz. Rahat giyinemeezsin hemde tanımadığın insanların içine lap diye giriyorsunuz mesela her işi sen yapacaksın falan.Hayır ailen nasil kabul ediyor ayrı evi şart koşarlar genelde.
Ailesine düşkün olması beni hiç ilgilendirmiyor ayrı eve çıkamayacak kendine güvenemeyen erkekle evlenilmez otursun ailesinin sözünden çıkmasın bebe.
Bu bile yeterli sebeb. Ayrıca hayallerim var evlenmek istemiyorum beni zorlarsanız bende yoluma bakarım de.
Günde elli defa arıyorlar adam dursa sülalesi arıyor bende anlamış değilim. Araya büyükleride koyup aceleye getimeye çalışıyorlarSabahın köründe mi aradılar bu ne evlenme aşkıdır ya
Dün yaptım bunu bugün daha ılımlılar. Evlilik olgunluk ister karşı tarafta bu yoktu daha çok hizmetçi arıyorlarCok ustune gelirlerse İSTEMİYORRUUUUM diye tabagi bardagi parcala. Aileler genelde sessiz tepki vermeyen cocuklarinin uzerine daha cok gider deli olanlara ellemezler.
Dün duydular kıyamet koptu. Çocuğun ailesiyle konuşucam dedi abimAbinlere söyle o zaman baya bir acistosyon yap ki karşı gelsinler
Ne kadar ısrar edersek kız kabul eder kafasındalar. Dediğiniz gibi boş boş konuşuyorlarSalla gitsin yaa, boş boş konuşuyorlar. Manüpilasyonlarına gelmeyin. Bir tane hayatınız var ve onu yasiyorsunuz. Kesinlikle etkilenmeyen ısrralarından
İyi fikir aslında yorumunuz dikkate alıcam teşekkür ederim :)Biraz yabancı dil bakıp yabancı dili olan bir bölüm okuyun. Çok işinize yarar.
Oğlan görünenden fazla arızalı belli ki. İyi kurtulmuşsun.Günde elli defa arıyorlar adam dursa sülalesi arıyor bende anlamış değilim. Araya büyükleride koyup aceleye getimeye çalışıyorlar
Okumak istiyorum dershaneye gidemem maddi olarak buna imkanım yok. Halk eğitime gittim oradaki hoca 2022 yılında mezun olmuşsun neden bu kadar bekledin biraz daha beklesen bizimle atanırdın diye kendince espiri yaptı. Orası da olmazsa kendi imkanlarım yapıcam . Emin olun bazı şeyler isteğimiz dışında oluyor böyle olmasını istemezdim ama oldu. Elimden geldiğince yoluna koymaya çalışıcam her şeyi :))Okumakla ilgili planlarınız nedir? Sınava hazırlanıyor musunuz? Yoksa sadece okumak istiyorum diyip oturuyor musunuz?
Abiniz madem anlayışlı onunla konuşun, gerçekten okuma düşünceniz varsa size yardımcı olur ailenizle konuşur.
Eğer okuma konusunda ciddiyseniz ben okuyacağım, okutmazsanız da 30 dan önce evlenmiyorum, ona göre ya bana yardımcı olun ya da kendinizi hiç yormayın diyin.
28 yaşında ailesi ne istese onu yapan birinden çok bir beklentim yoktu zatten. Bu arada çocuk ilk konuşmada evde benim sözüm falan geçer dedi sjsjjsOğlan görünenden fazla arızalı belli ki. İyi kurtulmuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?