belki de güzelliğiniz görücülere fazla gelmiştir niçin kötü düşünüyosunuz..Mrb arkadaslar dün görücülerim geldi, kalktım özene bezene hazırlandım her genc kız gibi, misafırler geldi cay kahvelerini ictiler gıtıler, malesefki hıc aramadılar snra yani begenmemısler beni, kac defadır böyle oluyor ya o kadar cırkın bı kızda degılım neden begenmıyolar anlamıyorum yavas yavas özguvenımı kaybedıyorum ya, bıde baktım babam aneme dıyo görücüler aramadımı, off resmen gururum kırıldı ya kendımı kotu hısedıyorum ;(
O haspaları kim begenecek acaba
kımse bana soylemedıkı aramadılar, begenselerdı ararlardı..;(O haspaları kim begenecek acabaayrıca sana bunu söyleyen insan da garip
Niye sana söylüyor hemen
kımse bana soylemedıkı aramadılar, begenselerdı ararlardı..;(
Cevap verdıgınız ıcın tskur ederım arkadslar, ama ılk defa boyle olmuyo ya 6-7 defadır boyle oluyo gercekten artık gururm kırılıyo, nıye bu kadar sansızım anlamıyorum, bıde anem herkese soyledı kızıma gorucu geldı dıye bu sefer akrabalar arıyo soruyolar nasıl oldu dıye mahcup oluyorum ya;(
Gorümcelerle mi evleneceksin yoksa?
İs onlara kalmissa bence sen ayaklarına bile kapanilsa evlenme bence
Basinda sürüyle kaynana olcak
İyi düşün yani. En iyisi kimsesiz birini bulmak:18:
evet canım foto bana ait, maalesefki burda sadece goruntuye bakıyolar, yoksa cevredekıler huyumu suyumu cok begenırler.fotograf size ait ise bence cok hossunuz,
hic bu konuda içerlemeyin, goruculerin de bir tuhafmıs insan onceden bi sorar huyunu-tipini vs.
magazaya biz bir bakıp cıkacaktık diyenler gibi geliip gitmisler... bırak oyle gorucu olmaz olsun
dün ögleyın geldıler, eger olumsuzsa aramıyolar canım burda adetler böyle..Ne zaman geldiler? Ayrıca arayip olumlu olumsuz soylemeleri gerekiyor
Kaç gün geçti?
dün ögleyın geldıler, eger olumsuzsa aramıyolar canım burda adetler böyle..
tabıkı her görücüyü begenmıyorum ama sımdıye kadar gelen gorücülerın hıc bırı beni begenmedı, yanı anlatmak ıstedıgım ben sımdıye kadar kımseye hayır demedım, hep onlar begenmedı buda benı cok uzuyo. Tabıkı ısterım bı erkek arkadsım olsun ama yasadıgım ortamda cok zor ve ben köyde yasıyorum pek sosyal ortamım yok hep evdeyım, mecbur boyle olacak...Her şey nasip kısmet işi..
Sen görücülerin hepsini beğeniyor musun:26:
İlla görücü usulüyle mi evlenmek zorundasın, resimdeki sensen gencecik, güzel bir kızsın, çevrende yok mu kafanın uyuştuğu birileri?
Ayrıca görücü geldiğinde sağa soğa duyurmayın..İnsanların ağzı torba değil, büzemiyorsun..Dillerini tutamayıp can yakarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?