Görücülerim beni begenmedi ;(

ha ha ha hıc gulecegım yoktu ya demek hedıye, burda bı suru elestrı var ben elestırılere gayet acıgım, ama sende anlama yetenegı yoksa ben ne yapayım...

ha ha ha hıc gulecegım yoktu ya demek hedıye, burda bı suru elestrı var ben elestırılere gayet acıgım, ama sende anlama yetenegı yoksa ben ne yapayım...

Ya da sende anlatma yeteneği yok.

Dipsiz not: Sorunun cevabını buldum. Dilinin çok uzun olduğuna karar verdim. Bu da görücüler tarafından aranan bir ozellik değil. İyi günler.

Son düzenleme:
Kız görücü olayını gayet doğal karşılayıp, kabullenmiş.

Zaten bana görücü niye geliyorlar demiyor, niye beğenmiyorlar diyor :))

Eğer herkese karşı böyle sert çıkıyorsan işin zor.

Niye beğenmiyorlar soruna gelirsek,

Demek ki tercih edilecek bir özelliğin yok. 6 7 görücüden biride evet derdi zanımca

Son düzenleme:

Yani benim kendi annem de böyle şeyler yaşamış ama hoş olmadığını kendini mal gibi hissettiğini söylüyor.

Görücü usulünün başka yolları olduğundan da bahsettik. Kızı başka yerde görme. Önce erkekle kızın tanışmasını sağlama, gerekiyorsa bir aile büyüğü eşliğinde tanıştırma. Kızların gururu kırılmasın diye böyle adetlerimiz de var. Konu sahibimizin de gururu kırılmış işte. Gelip beğenmedim diyip gitmek çok çirkin. Adetleri böyleymiş yapacak bir şey yok.

Ama şu an alınmaya da lüzum yok.

Valla kusura bakmayin arkadaslar ve sayin moderatorler. Herseye atliyorum ama kavga etmeyin yaaa. Miracim senin uslubun da cok yanlis bak haberin olsun, sana yardimci olmaya calisiyordu herkes. Kizmana hhaa ha guleyim demen cok gereksizdi.

Badecim sende yapma boyle be guzelim. Kizin yarasi var zaten masus tuz basiyosun kizdim diye.

ya evet aslında kaynana adayım hayıflanmıs sımdıkı gelınler kaynanalarıyla oturmuyolar dıye annemde asla oturmazlar demıs, belkıde bu lafta etkılı olmustur canım

Bizim köyde 18 yas üstü kizlara bakmiyorlar bile. 18 yaşından küçük bi kizdan nasil bi evlilik bekliyorlar sa böyle şeylere cok sinir oluyorum. Sanirim gelenler yasindan dolayı vaz geçiyorlar. Hic Doğru birsry değil ama gerçek böyle şeyler..

Son düzenleme:
ya evet aslında kaynana adayım hayıflanmıs sımdıkı gelınler kaynanalarıyla oturmuyolar dıye annemde asla oturmazlar demıs, belkıde bu lafta etkılı olmustur canım

En azından son gelenin mazeretini biliyoruz

Yaştan olduğunu sanmıyorum. Gelmeden o kadarcık araştırıyolardır.

senın kuyruguna bastıgımı hatılamıyorum neden i.ler gıbı uludugunu anlamadım yok ol..,

olayı kaderine bırak....

sen pazarda satılan bir eşyamısın ki böyle bir başlık açmıssın !

kafa yapını değiştir, hayatında değişir...

konuşma ve düşünce tarzın çok itici

ben de böyle biliyorum ve düşünüyorum. pazardan mal seçer gibi gidip bakıp aramamak da neymiş. çok onur kırıcı. birileri görür hatta resim alışverişi bile yapılır, öyle gidilir. ne o öyle ev ev gezip kız seçme. çok ayıp ve seviyesizce.
bekar kız varmış, gidelim mantığında sorun. görüp bilmediğin kişiye neden gidiyorsun. çileden çıktım valla.
işveli cilveli fingirdek takılsan bak nasıl beğenirler. ondan anlıyor o kafalar. töbe yarabbim.
boşver ya ne takıyorsun. hanımlığından kaybediyorsundur. tabii kim kimi kaybediyorsa... terbiyesizler. gerizekalı kafalar. hiç mi düşünmüyorlar bu kız incinir mi üzülür mü diye...

Beğenmeyen kucuk ogluna almasin de gec 😊

Zaten onlar kapı kapi gezip kiz arayan sonra da
karpuz secer gibi iclerinden birini secen tiplerdir.
Kadina deger vermeyen esya yerine koyan insan musvetteleri...
Begenmemeleri daha iyi olmus...

senın kuyruguna bastıgımı hatılamıyorum neden i.ler gıbı uludugunu anlamadım yok ol..,

Agzina bu tur laflar yakismiyor. Hic bir kadinin agzina yakismaz bu sekilde konusmak. Inceden laf sokmus sana sende aklinla sok lafini. Boyle kufurle kestirme yola girme.

cok guzel yazmıssın canım herseyın hayırlısı.

hanımhanımcılıktan değilmiş.
olsun, karşı taraf yine mal yine mal.

sen neden sadece tipe takılıyorsun ki!
gelen kadınlar güzellikten ziyade daha farklı özelliklere odaklanırlar
annenin gerçekleri dile getirmeside etkili olmuş olabilir
şunu unutma birşey eğer olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir
sen Allahtan hayırlısını dile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…