ha ha ha hıc gulecegım yoktu ya demek hedıye, burda bı suru elestrı var ben elestırılere gayet acıgım, ama sende anlama yetenegı yoksa ben ne yapayım...Bak ben üslubumu hiç bozmadan yazdım ama sen... Ünlem işareti koyunca daha fazla haklı olmuyorsun. Beni beğenmediler mi, haber gelmedi, gururum kırıldı diye konu açıyorsun. Ben okuduğumu ve anladığımı biliyorum. Ha eksik yazıyorsan bilemem. Kendi sinirini benden çıkaramazsın. Eleştirilere açık değilsen konu açmayacaktın o zaman. !!! Bu da benden sana hediye olsun.
ha ha ha hıc gulecegım yoktu ya demek hedıye, burda bı suru elestrı var ben elestırılere gayet acıgım, ama sende anlama yetenegı yoksa ben ne yapayım...
urfanın bı koyu, yasım 26.Sizin köy neresi? ?? Yasin kaç peki???
ne dusunuldugunden ziyade nasıl denildigini su asamada daha onemli bence.
eger bir kadın ve erkegin birbirini tanıyıp gorusme imkanları yoksa ailelerin gorucuye basvurmaları neden insanları bu kadar irite ediyor onu anlamıyorum.
artık devir degisti gencleri tanıstırmak lazım o aileyle zaten yapamazdın demek baska, buna basvuruna pazarda mal demek oluyor bu demek baska.
ya evet aslında kaynana adayım hayıflanmıs sımdıkı gelınler kaynanalarıyla oturmuyolar dıye annemde asla oturmazlar demıs, belkıde bu lafta etkılı olmustur canımBak canım kendin yazıyosun, sen öyle ezik, herşeye tamam diyecek, boyun eğecek bir insan değilsin demek ki. Belki gelenler hep anne, kız oldukları için fiziksel görünüşüne değil, burda başka birinin de yazdığı gibi kullanabilip kullanamayacaklarına bakıyolardır. Bu kız bizi dinlemez falan diyorlardır. Bu senin için iyi birşey olabilir canım. Eğer gelenler damat adayları olsaydı mesele fiziksel görünüş olabilirdi, ama hiçbir kaynana görümce gelinin fiziksel güzelliğini umursamaz sanırım. İstisnalar olabilir. Sen hiç kendini üzme, gururun da kırılmasın, herşey olacağına varır.
ya evet aslında kaynana adayım hayıflanmıs sımdıkı gelınler kaynanalarıyla oturmuyolar dıye annemde asla oturmazlar demıs, belkıde bu lafta etkılı olmustur canım
Bizim köyde 18 yas üstü kizlara bakmiyorlar bile. 18 yaşından küçük bi kizdan nasil bi evlilik bekliyorlar sa böyle şeylere cok sinir oluyorum. Sanirim gelenler yasindan dolayı vaz geçiyorlar. Hic Doğru birsry değil ama gerçek böyle şeyler..
senın kuyruguna bastıgımı hatılamıyorum neden i.ler gıbı uludugunu anlamadım yok ol..,Kız görücü olayını gayet doğal karşılayıp, kabullenmiş.
Zaten bana görücü niye geliyorlar demiyor, niye beğenmiyorlar diyor :))
Eğer herkese karşı böyle sert çıkıyorsan işin zor.
Niye beğenmiyorlar soruna gelirsek,
Demek ki tercih edilecek bir özelliğin yok. 6 7 görücüden biride evet derdi zanımca
ben de böyle biliyorum ve düşünüyorum. pazardan mal seçer gibi gidip bakıp aramamak da neymiş. çok onur kırıcı. birileri görür hatta resim alışverişi bile yapılır, öyle gidilir. ne o öyle ev ev gezip kız seçme. çok ayıp ve seviyesizce.Bu şekildeki görücü işlerini pazardan zerzavat seçmeye benzetiyorum. Kabul etmeyin bu şekilde gelenleri. Benim bildiğim görücülükde uzaktan beğenilir sorulur soruşturulur. Erkekle kız tanıştırılır sonra aileler birbirine gider. Kendinize bu muameleyi yaptırmayın. Bu şekilde gerçekten gurur kırıcı...
ohoo 26 yaşında görücüye çıkmak çok komik. görücü kafası 26 yaşı kaldırıyor mu.urfanın bı koyu, yasım 26.
senın kuyruguna bastıgımı hatılamıyorum neden i.ler gıbı uludugunu anlamadım yok ol..,
cok guzel yazmıssın canım herseyın hayırlısı.üzülme canım herşeyin hayırlı bi vakti var demekki...belki dikkat ettikleri başka bi kriter vardır. peki getiren kişide hiçbişey söylemedimi???
bende görücü üsülüyle evlendim. Hiçde pişman değilim.yanlız benimkisi daha farklı.geldiler bi akşam çiçekle çikolatayla orada birbirimizi gördük ertesi günde ben daha bişey demeden beni beğendiklerini söylemişler aracı olan komşumuza. bende bi düşüneyim dedim ve bi kaç kez görüşüp birbirimizi tanımaya başladık.
Ayrıca şiddet karşısında yada daha kötü bi muamelede susacak biride değilim. bazılarının kafası ezilen aldatılan susan kadının görücü üsülüyle evlendiğine kanaat getirmiş......
ben bu sitede okumuş çalışan ve uzun yıllar fört ettikten sonra aldatılıp boşanamayan kadınlar gördükten sonra kimse kimseyi tanımadan yargılamasın. hele hele görücü usulü şöyle diyip genellemesin.
umarım herşey gönlünce olurda şimdiye kadar kimseden iyiki olumlu cevap gelmemiş diyeceğin hayırlı biri çıkar karşına:)
hanımhanımcılıktan değilmiş.ha ha ha hıc gulecegım yoktu ya demek hedıye, burda bı suru elestrı var ben elestırılere gayet acıgım, ama sende anlama yetenegı yoksa ben ne yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?