Baska sehirden nasıl anlasıcaz işte bi de boyu bende 2 cm kısa diye saçma sapan meselelerAilen neden senin sevgilini istemiyor
Baska sehirden nasıl anlasıcaz işte bi de boyu bende 2 cm kısa diye saçma sapan meselele
Aileler bazen bizim görmediklerimizi görürler. Duygularından sıyrılıp sevgiline tekrar mantık gözüyle bak eksileri ve artilarina diğer çocuğa gelince de ben evlilik düşünmüyorum deBaska sehirden nasıl anlasıcaz işte bi de boyu bende 2 cm kısa diye saçma sapan meseleler
Ben evlilik dusunmüyorum desem ailem bunu duysa beni öldürmekten beter ederler 3 ay lafını edip beni eleştirirlerAileler bazen bizim görmediklerimizi görürler. Duygularından sıyrılıp sevgiline tekrar mantık gözüyle bak eksileri ve artilarina diğer çocuğa gelince de ben evlilik düşünmüyorum de
Hiç uzatmadan ailenin ısrarları için geldiğini söyleyip hayatında başka biri olduğu ailenin karşı çıktığını dillendir anca öyle kurtulursunKızlar merhaba ailemin baskıları halen bitmiyor.. sevgili olarak evlenmeme çok karsılar ve çok saçma seylere takılıp sevgilimle evlenmemi istemiyorlae biz ise birbirimizi seviyoruz. Bu aralar bi sıkıntım var görücüm çıktı ve ailem ısrar ediyor çocuk bni görmüs begenmiş işi gücü ailesi iyi diyorlae ama ben istemiyorum zaten kalbim dolu bulusmam için resmen bi silah zoru kullanmadıkları kaldı illa diyorlar artık evleneceksin çocukla aile zoru ile bulusacagım beni begenmemesi için ne yapmayalıyım şimdi diceksiniz direk çocuga de ısınamadım ilerisini göremiyorum ama ailem öyle bir aile ki altan altta işi bitirirler çocuk beni onaylasa resmen benim fikrim yok gözlerinde
Valla çok mantıjlı da görücü işinde oglanlar herseyi ailesini anlatıyor benim gördüklerim öyle idi bu da benim ailemin kulagına gelse büyük sıkıntıCocukla bulusunca soyle benim aklimda baskasi var aile zoruyla bulustum , beni begenmedigini soyle mesele kapansın de
Kaç yaşındasin bilmiyorum ama ailen gözünde büyüttüğün kadar sana zarar verebilir. Onlarda insan sen de insansın 2 3 kez disini göster biter goderBen evlilik dusunmüyorum desem ailem bunu duysa beni öldürmekten beter ederler 3 ay lafını edip beni eleştirirler
27 yasındayım onlara göre evde kaldımKaç yaşındasin bilmiyorum ama ailen gözünde büyüttüğün kadar sana zarar verebilir. Onlarda insan sen de insansın 2 3 kez disini göster biter goder
Dogru diyorsun diş göstermek lazımKaç yaşındasin bilmiyorum ama ailen gözünde büyüttüğün kadar sana zarar verebilir. Onlarda insan sen de insansın 2 3 kez disini göster biter goder
İşin var mı çalışıyor musun eğer çalışıyorsan zaten ilk bağımsızlıgini orada ilan ediyorsun27 yasındayım onlara göre evde kaldım
Senin sevgilinin kulagina gorucuyle bulustugun giderse ne olacak ?Valla çok mantıjlı da görücü işinde oglanlar herseyi ailesini anlatıyor benim gördüklerim öyle idi bu da benim ailemin kulagına gelse büyük sıkıntı
Evet var canımCocuga bir sey derse ailesi illa ki duyar ve daha da eziyet edebilir sanki, cok uzuldum durumuna. Meslegin var mi?
Cocuga bir sey derse ailesi illa ki duyar ve daha da eziyet edebilir sanki, cok uzuldum durumuna. Meslegin var mi?
Senin sevgilinin kulagina gorucuyle bulustugun giderse ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?