Görücünün begenmemesi için ne yapabilirim

Gelir gelmez kaynanaları kötüle hayattttaaa sevmem evime adım atamaz annen de yemek yapmam temizlik yapmam kadın tut eve de , çalışmam her ay da fazla para isterim tatil isterim de ha tamam yaparsa da bence bi düşün ya

Çocuğa ailemin zoruyla geldim kusura bakma sana bir şey hissetmiyorum de. Çocuk da ailesine görüşme olumsuz desin.

Burda söylenenlere ek olarak kötü giyin saçın başın dağınık olsun. Bıyıkları alma Çirkin görünmeye çalış. Nezaketsiz ve kaba konuş. Mesela sen de dombiliymişsin vs. Allah yardımcın olsun.

Hangi yüzyılda yaşıyoruz diyorum bazen böyle

Valla çok mantıjlı da görücü işinde oglanlar herseyi ailesini anlatıyor benim gördüklerim öyle idi bu da benim ailemin kulagına gelse büyük sıkıntı
O zaman sevmediğin adamla evlenip oturacaksın. Madem her türlü sıkıntı olacak, en azından sevmediğin adamla evlenme

Buradaki tüm mesajlara bakamadım, belki bahsi geçmiştir. Yorum yaparken başka konusundaki şu mesajını göz ardı etmeyin.

E sevgilinizin haberi var mı bu görüşme olayından?

En temizi futbol ve siyasi görüş. Adam Fenerbahçeliyse ölümüne Galatasaraylı ol. Muhalefeti destekliyorsa hükümeti öv.
Futbol ters etki yapabilir :) bi arkadaşım anlatmıştı bazı kadınlar sevgilileri eşleri için bikini bölgesine karşı takımın dövmesini yaptırıyormuşhani özel anlarında düşmanı yenermişcesine şey olsun diye anladınız siz onu

Yahu 27 yaşındasınız, aileniz öldürecek ksdar cani değilse ve sizi de dövmüyorsa sevgiliniz olduğu halde neden bu buluşmaya karşı çıkmıyorsunuz? Ayrıca anlsdığım kadarıyls daha önce de bulusmalara gitmissiniz öncekilere karşı çıksaydınız şimdi size ısrar edemezlerdi. Üzücü gerçekten

Yanında osurun

Buradaki tüm mesajlara bakamadım, belki bahsi geçmiştir. Yorum yaparken başka konusundaki şu mesajını göz ardı etmeyin.
Kel, çirkin, cılız.. Ama dışarda çantasına para koyan, bir dediğini 2 etmeyen, kültürlü okumuş bir adam.. Kendisi fiziksel özelliklerini beğenmiyor eleştiriyor da kaldı ki ailesi.. Eğer gerçekten sevseydi, tek kelime dahi ettirmez, kalbini seviyorum size laf düşmez derdi. Neymiş kendisinden 2 cm kısa diye istemezmiş ailesi.. Ben kendim rahatsızım bu durumdan demiyo da..

Ayrıca 27 yaşındaki bir kadının nasıl söz hakkı olamaz ?
Sırf istedikleri oluyor diye, dışarda bundan daha iyisini bulamam diye adamı sevmediği halde razı oluyor. Sevgilisine üzüldüm bu hikayede.

Bulusmaya gidince baska erkeklere bakin. Gozleriniz ferfecir okusun.

Igrencmis bu. Bi kadin buna ok demisse o daha da igrencmis.

Nerede bahsetmiş bundan

Düşünsene kötü giyinmiş, saç baş darmaduman, bıyıklar o biçim ...
Adam bi gelmiş filinta gibi
Kültürlü, efendi, saygılı gibi gibi
Ay çok hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…