Görücünün begenmemesi için ne yapabilirim

Tahta kalemiyle kaşlarınızı martı kaş yapın burnunuzun ucuna da ben çizin bir kaç tel bıyık da ekleyebilirsiniz. Cilveli cilveli 32 dişinizi göstererek burnunuzu iyice ön plana çıkararak gülün sonra

Nerede bahsetmiş bundan

Mecbur gizlice gidicem çok oturmadan kalkrım 1 saat otururum
Zaten ailenizin bildiği sevgilinizin olduğu gerçeğini buluştuğunuz adama söyleyemiyorsunuz aileniz duyar sıkıntı olur diye ama sevgilinizden gizli görücüye çıkabiliyorsunuz. İlginç... Sevgiliniz duysa sizden ayrılır, asıl sıkıntı bu bence...

Yıl olmuş 2023. Zorla görücü usulü mu olur? Kalp kalbe karşıdır. Çocuk seni beğenmeyecek zaten. Çünkü bu olumsuz duyguları hissedecek.

Ya keşke bana gelselerdi karşılarında cebime telden osuruk sesi koyar yanlışlıkla yapmış gibi üstüne ay insanlık hali pardon derdim

Ona sorular sor ve verdiği cevapların tam tersi bir davranış sergile. Örneğin evleneceğin kişiden beklentilerin nedir diye sor verdiği cevaplara ben hiç öyle biri değilim diyebilirsin veya aşırı kıskanç bir insanım her dakika ararım gibi kısıtlayıcı bir tipmiş gibi davranabilirsin.

soyluyorum yaz kizim:
1)evlenince kendi soyadimi kullanicam
2) utu yapmayi bilmem, yapmak da istemem.
3)yemek yapmayi bilmiyorum mutfaga girmekten hoslanmam
4)(calisiyorsan) maas kartimi vermem,
5)akraba ziyaretlerinden hoslanmam oyle sık sık ailelerle gorusmem
6) arkadaslarimla aksam bi yerlere cikarim ve karisilmasini istemem, kisitlanmaktan hoslanmam
7) evlenirken oyle alelade bir dugun istemem en iyi otelde dugun isterim, esyalarim en iyisinden olmali, salonumda tasarim aksesuarlar olmali BIR KERE EVLENIYORUM SONUCTA
bunlari soyle yuzde yuz kacar. emin ol. ben bekarken biriyle gorustum 2. maddeyi soyleyince kuplere binmisti baska birine de 4. maddeyi soylemistim bi daha benle gorusmek istememisti ay neyse aslinda liste uzar gider de iste aklima gelenler bunlar

Cok sacma. Onu bunu Yapamam cünkü ailem duyarsa cok tepkili olurlar diyosunuzda... ee ozaman istemediginiz kisiyle evlenmek daha mi güzel?
Gercekten o adami degilde sevgilinizi istiyorsaniz, ne yapip edip elinizden geleni ardiniza koymazsiniz.
Birde evlenmek isteyip kendi ailenize bile sinirlarinizi cignetiyorsaniz, isin icine es ailesi akrabasi girince nasil kendinizi koruyacaksiniz?
Kolay seyler degil elbet, ama siz genel olarak evliligi tekrar gözden gecirin derim.
Bu yazdiklarimi lütfen yapici Yorum olarak okuyun. Inanin evlenince islwr dahada sarpa sarabiliyor. Kendinize emek verin, gelistirin. Karakterinizi gelistirin. Yoksa daha coook üzülürsünüz.

Hangi yüzyılda yaşıyoruz diyorum bazen böyle
Maleseg
tesekkür ederm

Eğer sevgilinizden emin olsaydınız bir başkasıyla görüşmeye hiç bir şekilde gitmezdiniz gidemezdiniz, siz böyle yapınca aileniz demiyor mu bak gördün mü kendi de emin değil başkasıyla görüsmeyi kabul etti diye, bu durumda zaten sevgilinizi nasıl kabul ettireceksiniz , bunla görüşüp olmadı diyince başkasını da diyecekler ayni şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…