Görücünün begenmemesi için ne yapabilirim

Co
Konuşacağın kişiye söylersin o zaman maden ailen laftan anlamıyor böyle yapcaksin yapacak başka bisey yok

Mecbur gizlice gidicem çok oturmadan kalkrım 1 saat otururum
1 saat az mı afaffafa.. ailen dövmüyor sövmüyor galiba sadece konusuyolarsa bulusman bile mantksz konusadursunlar kulağını tıka bulusma.. ne kdr yanlıs bsey sevgilin aynı seyi yapsa aile zoruyla biriyle bulussa senden saklasa ne hissederdin

Banada ayrildigim zamanlar işte sen görücü beğenmedin yaptı ailem sanıyorlar ki onlar seçince mutlu evlilik olacak severek evlenince mutlu olamayacaksin.
Ama şöyle birşey de var.Sevgilin sana uyumlu değilse ailen beğenmiyordur belki.Yada oda ailesini alıp seni istemey gelmiyor mu ?

Ben evlilik dusunmüyorum desem ailem bunu duysa beni öldürmekten beter ederler 3 ay lafını edip beni eleştirirler
Siz hicbirisiyle evlenmeyin bence , daha aile sozunden cikamiyorsunuz, ailenize kendinizi ifade edemiyorsunuz. Once birey olun, sonra evlenirsiniz

Bu isin gizlisi olmaz sonra duyarsa sevgilin cok uzulecek...ailenin bu beklentisini karşılarsan sonra baska bise isterler sonra bise daha haberin olsun bu bitmez ben olsam evlenmiyorum derim bana ne yaparlarsa ne derlerse desinler tursumu kurun derim yada intihar etmekle tehdit ederim ciddi ciddi...

27 yaş kimle evlenebileceğine gayet iyi karar verilebilecek bir yaş. Aileniz yüzünden hic kimseyle görüşmek zorunda değilsiniz. Ebeveynler bazen yanlış düşünebilir her söylediklerini onaylamak zorunda değilsiniz. Kararinizi verin ve uygulayın bu kadar müdahale fazla

buluşmada sigara iç, abartılı hikayeler anlat

27 yaşında ailenizin sözünden çıkamadığınız için bir adamla buluşacaksınız hemde sevgiliniz varken şaka mı?? Kusura bakmayında o çocuktan ayrılmalısınız bunu bir erkek yapsa burada kıyamet kopardı. Benim sevgilim başkasıyla ailesi istiyor diye buluşsa yüzüne bakmam.

Direk başkasını seviyorum kendinide benide yakma de

Aklıma cennet mahallesi sultanin görücüleri sakaliyla karşılaması geldi.
Silah zoruyla buluşma yoksa gitmeyin madem. Kocaman kizsiniz istemediğinizi net olarak ifade ettiğinizde döverler mi? Yoksa zindana mi kilitlerler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…