Gorucuu

Kardeşinin mesleği varmı okulu bitirdi mi... Hiç konustunuzmu bilmiyorum evlenme nerde yasayacaklar... evliliğe doğru giderse yani
Kardeşinin mesleği varmı okulu bitirdi mi... Hiç konustunuzmu bilmiyorum evlenme nerde yasayacaklar... evliliğe doğru giderse yani
Kardesiminde meslegi var soyle aciklayayaim oglan ve kizin ailesi ayni sehirde ama ikisi de isi geregi farkli yerlerde calisiyorlar olaki evlenme durumu oldu ikisininde tayini ayni yerde olur

Ben de boyle dusunuyorum.
Yani bu kadsr imkan varken annesi ile ev gezmesine gidee gibi kizla tanismak bana da inanilmaz abes geliyor.

Hani gorucu usuluna uzak bir insan da degilim, ailem yakin zamana kadar koyde oturuyordu, ama anneme sorsaniz o bile bu devirde bu isler boyle olmaz der yani.

Yemege cikacaklar zaten oyle soylemis ama bu tanisma faslindan sonra gerceklesecek aileside bizi tanimak istemis galiba
Evet oylesi daha mantikli bi yol ama boyle olmus bu sebep cocugu ezik ve cesaretsiz yaparmi

Anneniz de bilir elbet ne ikram edilecegini
Siz neden bu kadar dert ettiniz?

Bir borek bir tatli cay vs tamamdir

Aynen misafiri gectim kapidan bes dk ugrayan komsuya bile ne var ne yok ikram eder annem boyle gormus kadin guzel agilamaya calisir herkesi bunun sonucla alakaasi yok
Bizde öyle gördük,kim olursa olsun en iyi şekilde ağırlanmalıdır misafir.
Çünkü bu gelenin değil,ev sahibinin değerini gösterir.

Dedikleri gibi kahve olmaz....
Cay yaparsiniz birde bir kac ikramlik bir kac sey yeterde artar bile...bir kac tatli tuzlu kurabiye yas pasta ve borek yaptiniz mi tamamdir...

Zaten kardesiniz bir hosgeldiniz der..sonra birlikte cay servisi yaparsiniz..daha sonra da bir yarim saat birlikte yanliz konusurlar..yada aile buyukleri baba abi gibi birileri yoksa hep birlikle konusurlar yeter....
Baktilar kafalari uydu aileler de iyi kotu fikir edindi..herkes olumlu bakti bu sefer tel numaralarini alir disarda bulusurlar..
Bence bu gorucu usulu olayinda abartilacak sasiralacak bir sey yok...sonucta eve geldiler diye illa evlenicek denmiyor....olursa olur olmazsa yok dersiniz olur biter....

Eleştirmeyi çok seven bi milletiz yine emin olduğum zamanlardan biri oldu bu. Yahu karar vermişler geleceklermiş kadın da diyo ki ne ikram edebilirim. Her doğru kendi düşündüğümüz gibi değil. Ya da bizim düşündüğümüzü herkes o şekilde yapmak zorunda değil.

zeysmother ilk defa geliyolar olumsuz sonuçlanabilir ama olumlu da olabilir sonuç. Kuru pastayla falan geçiştirmeyin . Hafif şerbetli kremalı tatlı uygun olur bana göre

Kardesiminde meslegi var soyle aciklayayaim oglan ve kizin ailesi ayni sehirde ama ikisi de isi geregi farkli yerlerde calisiyorlar olaki evlenme durumu oldu ikisininde tayini ayni yerde olur
Ne olur yanlış anlamayın ama delikanlinin tayin durumunu iyi arastirin/öğrenin.Birseyler neticeye ulaşsın diye dağ bayır,mezra tayin göreceğini gizleyen de var 15 sene deniz görevi yapacağını gizleyen de...hatta arkadaşın eşi kendini "Deniz görevi bitmiş " olarak tanıtmış...kız yıllarca evli ama bekar hayatı yaşadı.Ask evliliğinde katlanılır sıkıntılar bunlar ama mantık evliliğinde hiç yaşamak istemeyeceginiz sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…