Gorucuu

Dediginiz gibi olsaymis daha iyi olurdu evet ama boyle tercih edilmis burda misafire ikramin bol olmasini hevesli gorup agirdan satmakla alakali bulan var neyse tesekkur ederim

Durust olalim evet ahlak onemli ama hepimiz goruntuyede onem vermiyormuyuz cocugun gelmesi de demek degilki hadi evlenelim burda karar vericiler aileler degilki sadece ailesi bize cay icmeye geleceklermis o zamana kadar belki aileden once de gorusulur yada o gunden sonrada tabiki olumlu olursa

Suan sizde tanimadiginiz insana onyargili yaklasiyosunuz ezik vs.
Ha olaki oyle dediginiz gibi biri bu tipler belli ider hayir diye bi kelime var istemiyor deriz bitti bu kadar

Soyle soyleyim taniyanlar yakistirmis cocuk doguyu bitirip evlenmeyi dusunuyor hemen evlilik yok aileler karar verici degil karar iki kisiye hatta bi kisiye ait biri istemezse yine olmaz ailelerin isin icinde olmasi islerin olumlu gittigi anlamina gelmiyor evet bu zamanda pek olmuyor boyle seyler ama tercih meselesi olmazsa hayir diyecek sonucta niyetleri tanistirmak iki genci evet oncesinde konussalar idi daha mantikli ama taniyip davranisina gore karar versek daha dogru olmazmi

Suan sizde tanimadiginiz insana onyargili yaklasiyosunuz ezik vs.
Ha olaki oyle dediginiz gibi biri bu tipler belli ider hayir diye bi kelime var istemiyor deriz bitti bu kadar

Bu önyargi değil ki. 1+1=2 gibi birşey. Elbette kardeşin hayir diyebilir fakat tüm bu formalite, gerginlik ve herkesin haberdar olmasi gereksiz benim gözümde. Ister istemez baski yükseliyor.

Bu önyargi değil ki. 1+1=2 gibi birşey. Elbette kardeşin hayir diyebilir fakat tüm bu formalite, gerginlik ve herkesin haberdar olmasi gereksiz benim gözümde. Ister istemez baski yükseliyor.
Gerginlik niye olsun evet sizin anlatmak istediginizide anladim kestirip atmali mi tanimaya degmez mi

Dediginiz gibi olsaymis daha iyi olurdu evet ama boyle tercih edilmis burda misafire ikramin bol olmasini hevesli gorup agirdan satmakla alakali bulan var neyse tesekkur ederim
kültür ile alakalı birşey tabiki,ailesi de şehir dışından uzak yoldan geliyorsa az ikram hiç uygun olmaz.
Sonuçta olur yada olmaz,ancak evegelen misafir olarak görülüyorsa herkes gibi güzel ağırlanmalı.

Aynen misafiri gectim kapidan bes dk ugrayan komsuya bile ne var ne yok ikram eder annem boyle gormus kadin guzel agilamaya calisir herkesi bunun sonucla alakaasi yok

Gerginlik niye olsun evet sizin anlatmak istediginizide anladim kestirip atmali mi tanimaya degmez mi

Elbette ortam gergin olacak. Yillarca bile birbirini taniyanlar, aile buluşmasinda stresli oluyor, kalmiş ki kimse birbirini tanimiyor, herkes birbirini süzüyor. Sohbet nasilsinizdan ileri gitmesi zor,..

Bu şekilde elbette kiz ile oğlan tanişmiş sayilmaz. Yani bana kalsa çok berbat bir ortam. Ve evet ben tanişmazdim mesela. Kendisi bana ulaşmak istemeyen yada ulaşamayan fakat annesinin arkasinda ancak benim yanima gelen bir erkek, benim seçecegim erkek değildir. Benim gözümde cesaretsiz bir erkektir ve hali ile baştan kaybeder.

Bir tanıdığımın yakin zamanda bu tarz birşey yaşadı.
Ablasının arkadaşı kendisini görmüş çok beğenmiş kardeşi için düşünmüş, gidip görüştüler işte ablalt kardeş eniştesi falan.
Kız beğenmedi ve hemen belli etti ama hala muhabbeti oluyor ablasına arkadaşı soğuk davranıyormuş yok olucak ben hissediyorum diyip duruyormuş bu muhabbetlere gerek var mı ki butün aile yok işim içinde yani ne sacma işler

Eee kardeşime çok görücü geliyor demişsiniz öğrenmiş olmanız lazım değil mi bu işleri.

Evet uzun yoldan gelene doyurucu bir menu gerekir bence de. Ortak tanidiga sorulsa daha iyi, yemek gibi bisey bile olur.

Aslinda en iyisi ortak tanidigin evinde tanismakmis, boylesi tam isteme gibi olacak bence, ister istemez de bir baski olusur kizda.

Ve son olarak ben de demeden gecemicem. Bu devirde olur sey degil, iletisim cagindayiz yahu. Cocuk o kadsr yolu gelmeden bi alo diyememis mi, kardesiniz de bu ise nasil onay verdi hayret dogrusu.

Sayfalara göz attım da herkes ne kadar yadırgamış. Uzaylılar yorum yapmış sanki... ben hiç görücü kabul etmedim eve, teklif eden de olmadı zaten.benden tavsiye üzerine haberdar olmuş Kv ve damat adayları bile dışarda bir çay içelim dediler telefonda. Eşimle de öyle başladı mesela. Ama aileyi görmek açısından eve gelmeleri de iyi olabilir. Sonuçta kızı yüklenip gidecek değiller, sohbet edilir şöyle havadan Sudan. Çayın yanında ikramlık hazırlarsınız. Nasip kısmet...

Cocugun ailesi ile zaten ayni sehirdeler sadece cocuk doguda gorev yapiyor izne ayrildi isteme degil maksat tanistirmak evet ailelerin olmasi ciddiyete bindiriyomus gibi goruyor suan ama hayir dese bitmistir bizim icim

Bana da gelirdi hep
Annem misafir geri çevrilmez oturur sohbet ederiz kızımız istemiyor der göndeririz derdi
Geldiklerinde normal çay pasta börek kahve Faslı bildiğiniz misafir ağırlamayı yapardık
Sonrada kızım okuyacak daha zamanı var derdi annem :)

Ayy sukur hayir diye bi kelime var yani lugatimizda istemiyosa bitmistir dimi yani evet once gorusse daha iyi olabilirdi ama bu yol tercih edilmis kimseyi mecburiyet altinda birakmiyoruz sonucta aileside gormek istemis
Saygidan soz ediliyor genel anlamda kastediyorum bunu ama cocugun karekterine ezik, ana kuzusu,caresiz yok cesaretsiz vb.. o sahis aylarca aileyi gectim evinden uzak bolgeleree goreve gidiyor emin olun bi cok kisinin cesaret edemeyecegi seylere kalkisiyor

Kendi sehir disinda soyleyen isteyen cok anlaminda soyledim suan tatilde memlekete geliyor
Tatili yarıda bırakan bir kız, işten izin alan bir erkek.

Belli ki isteme olacak.

Haklarında hayırlısı olsun.

Cocugun ailesi ile zaten ayni sehirdeler sadece cocuk doguda gorev yapiyor izne ayrildi isteme degil maksat tanistirmak evet ailelerin olmasi ciddiyete bindiriyomus gibi goruyor suan ama hayir dese bitmistir bizim icim

O zaman cay yanina bir servis tabagi hazirlayin kisi basi yeterli, kahveye gecmeyin ki sacma sohbetler acilmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…