Gorucuu

Yani cok normal degilmi oyle bi tepki verilmis ki hele o cocuga tanimadan yorumlarda ezik,anakuzusu,caresiz,cesaretsiz

Tatili yarıda bırakan bir kız, işten izin alan bir erkek.

Belli ki isteme olacak.

Haklarında hayırlısı olsun.
Ne istemesi
tatili yarida birakan kiz derken kiz suan ailesinin yaninda tatilde zaten calisiyor anlatabildimmi ikisinin aileleri ayni sehirde

Yani cok normal degilmi oyle bi tepki verilmis ki hele o cocuga tanimadan yorumlarda ezik,anakuzusu,caresiz,cesaretsiz
Görücü usulü için hiç öyle düşünmüyorum
Niye ezik çaresiz olsun
Aileler tanışıyor sohbet ediyor çocuklar yemeğe çay içmeye gidiyorlar gün belirleyip görüşüyorlar
Görücü gelir gelmez hop evlenilmiyor tanıma süreci veriliyor

Zaten direk aileyle işin içine girince bir sorun varsa en baştan ortaya çıkıyor olmayacaksa olmuyor balık baştan kokar misali

Ben eşimle sevgililik süreci yaşayarak evlendim ama görücü usulü gibi direk aileyi işin içine kattim. Onlar anlaşırlarsa evlilik güzel oluyor çünkü . Senin göremediğini ailen görür bu düşüncedeyim

Millet internetten bulup evleniyor sorsan çoğu onu normal bulur :)

Ne istemesi
tatili yarida birakan kiz derken kiz suan ailesinin yaninda tatilde zaten calisiyor anlatabildimmi ikisinin aileleri ayni sehirde
Şehirden şehire de adetler farkediyor demek ki.
Bizim burada önce gençler ailelerinin haberi olarak aracı vasıtasıyla tanışır, görüşür.
Anlaşırlarsa aileler tanışır.
Anlaşamazlarsa herkes yoluna bakar.

Haklarında hayırlısı neyse o olsun.

Fondöten olarak pastel begeniyor ve kullaniyorum.memnunum beyaz tenliyim
Ama izledigim youtuberler maybeline fitme kullaniyor bir cogunda gordum
Kizarikliklar icin de aloe vera tavsiye ederim kisa sürede geçirir

Amin sagolun evet disarda once gorusseler daha iyiydi tabi ama bu sekilde gelmek istediler :))

Herkese saygim var iki kisi onay verdikten sonra tanismanin nasil gerceklestigi ne kadar onemli ki hakarete varan yorumlar oldu kisilikle alakali ne yanlis ne kadar taniyorsunuz zaten karsi taraf babama duydugu saygidan oturu boyle bir yol izledi bence once onun haberide olsun niyetle anlasamazlarsa zaten olmaz

Fondöten olarak pastel begeniyor ve kullaniyorum.memnunum beyaz tenliyim
Ama izledigim youtuberler maybeline fitme kullaniyor bir cogunda gordum
Kizarikliklar icin de aloe vera tavsiye ederim kisa sürede geçirir
Bitkisi var balkonda direk kesip cildemi surmeli dolapta sogutmalimiyiz tesekkurlerr

Yok kuzum aslında burda seçilen erkek
Eğer kız begenirse aile çocuklar gorussun diyecek :) beğenmezse kız evlenmeyi düşünmüyor daha erken diyecek . Şimdiki goruculuk modern şekilde çocuklar birbirini tanisin diye kız ailesinin izni alınıyor bir nevi

Bitkisi var balkonda direk kesip cildemi surmeli dolapta sogutmalimiyiz tesekkurlerr
Evde varsa direk kesip kullanabilirsiniz doğal olmasi daha avantajli
Soğukta olur bence şimdi oda sicakligi ile olan haliyle uygulayin bir parça da buzdolabinda dursun akşam soğuk olarak uygularsiniz

Sanirim bu laf bana. Profesyonel hayat ile özel hayat arasinda fark var. Evde terör estiren, işyerinde amirin yaninda kuzu gibi ve tam tersi, iş yerinde terör estiren evde kuzu gibi olabilir.

Evet vatan görevini yapmasi güzel fakat bu demek değil ki eksiklerini dile getirmeyecegiz diye. Görevinde tehlikleli şeyler görmesi, özel hayatinda cesaretli olduğu anlamina gelmiyor.

Yani evet lafim arkasinda duruyorum. Cesaretsiz bir erkek en hafif tabiri ile.

O da güzelmiş

En hafif tabiri ile neyse tamam siz boyle dusunun tanimadiginiz insan icin sirf gorucu olarak geliyor diye yapistirdiginiz yaftalara bakin

Gelir tanisirlar görüsurler... Adam ne iş yapiyor

Görücü denince eski zamanda olan geliyor ilk akla
Şimdiki görücü meselesi ha bekar arkadaşına sevdiğin bir arkadaşını tanıştırmış copcatanligini yapmışsın
Ha iki tarafın tanıdığı ortak bir aile birinin kızını diğerinin oğluna söyleyip çöpünü v
Catmis :) aynı şey

Bende kuzenimle arkadaşımı tanıştırmıştim mesela ikisi farklı şehirde birbirlerini görmediler ama kızın ailesi kimdir nedir görmek ister
Kuzenlerim atladı gitti İzmir'e otelde kaldılar tanıştılar gezdiler çay kahve Faslı bir süre görüştüler akıllarına yattı evlendiler çocukları var 5 yıllık evliler .

Bende eşimle abim aracılığıyla tanıştım abimin arkadaşıydı ailece gorusurlerdi
Abim dedi keşke evlenseniz diye bana birgün oda evlencek sende ikinizi de severim çok iyi olursunuz dedi
Eşim benim mükellefim oldu muhasebe ofisim vardı
Hep ortak alanlarda buluştuk
Sevgili olduk gezdik tozduk evlendik

Ya iş yerinden ya arkadaş çevrenden ya okuldan bulursun nasıl bulucan başka :)

aynen oyle yada boyle ayni yola cikiyor bi seyler bahane oluyor iste tanisilir olumlu yada olumsuz bi karara varilir

En hafif tabiri ile neyse tamam siz boyle dusunun tanimadiginiz insan icin sirf gorucu olarak geliyor diye yapistirdiginiz yaftalara bakin

Daha öncede dedim, görücü olarak geldiği için değil. Hiç tanimadiği kiz ile annesi eşliğinde buluşmasi için diyorum ben. O ortamda romantikliğin r'si bile olmaz. Kim neye nasil karar versin?

Cocuk ilk önce kardeşiniz ile buluşsaydi ayni şeyler demezdim. Hadi muhafazakarsiniz, sizde eşlik edin dişarda buluştuklarinda. Yada en azindan telden konuşsalardi. Ama böyle hemen aile faktörü eklenmesi, bence olmamiş evet.

Ki söylediklerim çok düşünce gücü geriktiren birşey değil. Normal olan şeyler. Oğlan bunu düşünmeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…