- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
-
Yani cok normal degilmi oyle bi tepki verilmis ki hele o cocuga tanimadan yorumlarda ezik,anakuzusu,caresiz,cesaretsizBana da gelirdi hep
Annem misafir geri çevrilmez oturur sohbet ederiz kızımız istemiyor der göndeririz derdi
Geldiklerinde normal çay pasta börek kahve Faslı bildiğiniz misafir ağırlamayı yapardık
Sonrada kızım okuyacak daha zamanı var derdi annem :)
Ne istemesiTatili yarıda bırakan bir kız, işten izin alan bir erkek.
Belli ki isteme olacak.
Haklarında hayırlısı olsun.
Görücü usulü için hiç öyle düşünmüyorumYani cok normal degilmi oyle bi tepki verilmis ki hele o cocuga tanimadan yorumlarda ezik,anakuzusu,caresiz,cesaretsiz
Şehirden şehire de adetler farkediyor demek ki.Ne istemesi
tatili yarida birakan kiz derken kiz suan ailesinin yaninda tatilde zaten calisiyor anlatabildimmi ikisinin aileleri ayni sehirde
Bu devirde kaldimi diyeceksiniz evet kalmis
En yakinima kardesime gelecekler. Olumsuz baksakta cok israr edilmis, annemde kesip atamamis. Birbirlerini hic gormediler oglan doguda gorev yapiyor, bu mesele icin izin almis geliyor. kardesimde saglik calisani talipleri hic eksik olmaz imkan olsada atsam resmini cok guzeldir sarisin renkli gozlu kardesim diye ovmuyorum gorseninz hak verirsiniz:))
Herneyse meseleye geceyim basindan gecirenler varsa nasil agirlanir ne ikram edilir normal bi sekildemi extradan yapmamiz gerekenler varmi herkes cok rahat tasasi bana dustu bende boyle bise yasamadim direk istediler evlendik tanisiyorduk zaten
Bunuda es gecmeyim suan kardesim denizde yanmis yanaklari felan hep pembe pembe olmus varmi tavsiye edebileceginiz guzel kapaticiligi olan fondoten vs..
Amin sagolun evet disarda once gorusseler daha iyiydi tabi ama bu sekilde gelmek istediler :))Şehirden şehire de adetler farkediyor demek ki.
Bizim burada önce gençler ailelerinin haberi olarak aracı vasıtasıyla tanışır, görüşür.
Anlaşırlarsa aileler tanışır.
Anlaşamazlarsa herkes yoluna bakar.
Haklarında hayırlısı neyse o olsun.
Herkese saygim var iki kisi onay verdikten sonra tanismanin nasil gerceklestigi ne kadar onemli ki hakarete varan yorumlar oldu kisilikle alakali ne yanlis ne kadar taniyorsunuz zaten karsi taraf babama duydugu saygidan oturu boyle bir yol izledi bence once onun haberide olsun niyetle anlasamazlarsa zaten olmazGörücü usulü için hiç öyle düşünmüyorum
Niye ezik çaresiz olsun
Aileler tanışıyor sohbet ediyor çocuklar yemeğe çay içmeye gidiyorlar gün belirleyip görüşüyorlar
Görücü gelir gelmez hop evlenilmiyor tanıma süreci veriliyor
Zaten direk aileyle işin içine girince bir sorun varsa en baştan ortaya çıkıyor olmayacaksa olmuyor balık baştan kokar misali
Ben eşimle sevgililik süreci yaşayarak evlendim ama görücü usulü gibi direk aileyi işin içine kattim. Onlar anlaşırlarsa evlilik güzel oluyor çünkü . Senin göremediğini ailen görür bu düşüncedeyim
Millet internetten bulup evleniyor sorsan çoğu onu normal bulur :)
Bitkisi var balkonda direk kesip cildemi surmeli dolapta sogutmalimiyiz tesekkurlerrFondöten olarak pastel begeniyor ve kullaniyorum.memnunum beyaz tenliyim
Ama izledigim youtuberler maybeline fitme kullaniyor bir cogunda gordum
Kizarikliklar icin de aloe vera tavsiye ederim kisa sürede geçirir
Yok kuzum aslında burda seçilen erkekYa bi kez dışarda görseler, sonra kız ışık verdikten sonra eve gelseler anlarım.
Pazardan meyve seçer gibi olan versiyonu anlamıyorum.
Niye şeçilen hep kadın? Bir de süslenip kendimi mi beğendirmeye çalışacağım? Saatlerce hazırlayıp sofra mı döşeyeceğim, tenezül ettiniz diye? Hiç tanımadığım elalemee
Bir çay yanına ikramlık yeter bence.
Bence dışarda görüşsünler. Böylelikle konuşma fırsatı da olur biraz. Şimdi anca bakışacaklar.
Evde varsa direk kesip kullanabilirsiniz doğal olmasi daha avantajliBitkisi var balkonda direk kesip cildemi surmeli dolapta sogutmalimiyiz tesekkurlerr
Ayy sukur hayir diye bi kelime var yani lugatimizda istemiyosa bitmistir dimi yani evet once gorusse daha iyi olabilirdi ama bu yol tercih edilmis kimseyi mecburiyet altinda birakmiyoruz sonucta aileside gormek istemis
Saygidan soz ediliyor genel anlamda kastediyorum bunu ama cocugun karekterine ezik, ana kuzusu,caresiz yok cesaretsiz vb.. o sahis aylarca aileyi gectim evinden uzak bolgeleree goreve gidiyor emin olun bi cok kisinin cesaret edemeyecegi seylere kalkisiyor
Yok kuzum aslında burda seçilen erkek
Eğer kız begenirse aile çocuklar gorussun diyecek :) beğenmezse kız evlenmeyi düşünmüyor daha erken diyecek . Şimdiki goruculuk modern şekilde çocuklar birbirini tanisin diye kız ailesinin izni alınıyor bir nevi
En hafif tabiri ile neyse tamam siz boyle dusunun tanimadiginiz insan icin sirf gorucu olarak geliyor diye yapistirdiginiz yaftalara bakinSanirim bu laf bana. Profesyonel hayat ile özel hayat arasinda fark var. Evde terör estiren, işyerinde amirin yaninda kuzu gibi ve tam tersi, iş yerinde terör estiren evde kuzu gibi olabilir.
Evet vatan görevini yapmasi güzel fakat bu demek değil ki eksiklerini dile getirmeyecegiz diye. Görevinde tehlikleli şeyler görmesi, özel hayatinda cesaretli olduğu anlamina gelmiyor.
Yani evet lafim arkasinda duruyorum. Cesaretsiz bir erkek en hafif tabiri ile.
Gelir tanisirlar görüsurler... Adam ne iş yapiyorDurust olalim evet ahlak onemli ama hepimiz goruntuyede onem vermiyormuyuz cocugun gelmesi de demek degilki hadi evlenelim burda karar vericiler aileler degilki sadece ailesi bize cay icmeye geleceklermis o zamana kadar belki aileden once de gorusulur yada o gunden sonrada tabiki olumlu olursa
Görücü denince eski zamanda olan geliyor ilk aklaHerkese saygim var iki kisi onay verdikten sonra tanismanin nasil gerceklestigi ne kadar onemli ki hakarete varan yorumlar oldu kisilikle alakali ne yanlis ne kadar taniyorsunuz zaten karsi taraf babama duydugu saygidan oturu boyle bir yol izledi bence once onun haberide olsun niyetle anlasamazlarsa zaten olmaz
Kardesin calisiyormu okulu bitirdimi mesleği varmiNe istemesi
tatili yarida birakan kiz derken kiz suan ailesinin yaninda tatilde zaten calisiyor anlatabildimmi ikisinin aileleri ayni sehirde
Ozel kuvvetlerde cok ayrinti girmeyeyim yaptigi is oldukca zorGelir tanisirlar görüsurler... Adam ne iş yapiyor
Kardeşinin mesleği varmı okulu bitirdi mi... Hiç konustunuzmu bilmiyorum evlenme nerde yasayacaklar... evliliğe doğru giderse yaniOzel kuvvetlerde cok ayrinti girmeyeyim yaptigi is oldukca zor
aynen oyle yada boyle ayni yola cikiyor bi seyler bahane oluyor iste tanisilir olumlu yada olumsuz bi karara varilirGörücü denince eski zamanda olan geliyor ilk akla
Şimdiki görücü meselesi ha bekar arkadaşına sevdiğin bir arkadaşını tanıştırmış copcatanligini yapmışsın
Ha iki tarafın tanıdığı ortak bir aile birinin kızını diğerinin oğluna söyleyip çöpünü v
Catmis :) aynı şey
Bende kuzenimle arkadaşımı tanıştırmıştim mesela ikisi farklı şehirde birbirlerini görmediler ama kızın ailesi kimdir nedir görmek ister
Kuzenlerim atladı gitti İzmir'e otelde kaldılar tanıştılar gezdiler çay kahve Faslı bir süre görüştüler akıllarına yattı evlendiler çocukları var 5 yıllık evliler .
Bende eşimle abim aracılığıyla tanıştım abimin arkadaşıydı ailece gorusurlerdi
Abim dedi keşke evlenseniz diye banabirgün oda evlencek sende ikinizi de severim çok iyi olursunuz dedi
Eşim benim mükellefim oldu muhasebe ofisim vardı
Hep ortak alanlarda buluştuk
Sevgili olduk gezdik tozduk evlendik
Ya iş yerinden ya arkadaş çevrenden ya okuldan bulursun nasıl bulucan başka :)
En hafif tabiri ile neyse tamam siz boyle dusunun tanimadiginiz insan icin sirf gorucu olarak geliyor diye yapistirdiginiz yaftalara bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?