Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben çok merak ediyorum. acaba içinizde benim gibi, eşiniz ve ailesi sizi görmeye geldiginde kendini göstermeyen varmı?(20 yıllık evliyim buarada):roflol:
ablamın nişanında gördük birbirimizi ve de çok sevdik ama görücü meselesi çok komik ve ilginçti bigün anlatıcam.yasakkelime
utandın da inat mı ettin çıkmam diyesırnaşık şey
merakla bekliyorum:lepi:
cnm seninki giibi evlenme tarzıı 20 yıl önce varmış dedigin gibi:)yine görücü usulu var ama birbirleirni tanıyo erkek ve bayan...öyleeeee şans oyunu gibi düğün günü görmüyolarrrr...zaten saçma bile diyemiyorum kelime bulamam öyle evlenmeyeee...resmenn adamın cinsel arzularını yerine getirsin diye kadın almak gibi oluyo ...
ben küçüklüktn beri kandırılmaktan nefret ederim.bana görücü gelcek demediler o yüzden inat ettim,utanmada vardı zaten.:kedi:
canım normalde kızlara görücü gizmezmi?ben yaşım küçüktü, hem kızgındım, hemde küçüklükten beri böye kuzular gibi görücüye çıkmayı ilginç görürdüm,aşagılık bir duygu hala o yüzden gitmedim.ha sonra ablamın nişanında gördük birbirimizi.:1hug: