- 6 Şubat 2018
- 195
- 345
- 103
Merhaba kızlar bir buçuk aylık bir ilişkim vardı. İlk başlarda herşey çok güzeldi.Sonrasında yavaş yavaş aramıza bir soğukluk girdi. Artık aramızda birşeylerin kalmadığını söylediğimde de ters tepki verdi bana dertlerim var anlayışsızsın falan dedi bir süre daha konuştuk ettik. Tabi farklı şehirlerde olduğumuz için bu süreçte bir defa görüşebildik. Mesajlaşırken gayet iyi. Canım benim bebeğim benim gibi şeyler söylüyor. Ama sık mesajlaşamıyoruz. En son tam beş gün konuşmayınca ona ikimizde de istek ve heves kalmadı artık birşey yazmak istemiyorum dedim. O da kendi adına konuş benim düşüncelerim farklı dedi. Ama saygı duyarım yazdı. Bende bir süre sonra onu hala beğendiğimi ama bir türlü ilerleyemediğimizi zaman doldurmak dışında birşey olmadığını söyledim. O da bana görüldü attı.
İki gün geçtikten sonra vicdanım sızladığı için bir daha mesaj attım yine görüldü attı. Bu bana kırıldığından mi ya da katıksız bir öküz olduğu değer vermediği için mi görüldü attı. Bende depremzede olduğumdan ve hala bunu atlatamadığımdan psikolojim iyi değil bir yılın mutsuzluğu stresi var üzerimde. Belki bu kötü ruh hali içinde yanlış yapmış olabilirim. Ama bunu göremiyorum. Bu yüzden fikir almak istedim.
İki gün geçtikten sonra vicdanım sızladığı için bir daha mesaj attım yine görüldü attı. Bu bana kırıldığından mi ya da katıksız bir öküz olduğu değer vermediği için mi görüldü attı. Bende depremzede olduğumdan ve hala bunu atlatamadığımdan psikolojim iyi değil bir yılın mutsuzluğu stresi var üzerimde. Belki bu kötü ruh hali içinde yanlış yapmış olabilirim. Ama bunu göremiyorum. Bu yüzden fikir almak istedim.