Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chat stats diye bir uygulama.Bu aylık mesajları hesaplayan app mi var? App yoksa fena işsizlik çünkü![]()
(romantizmin içine itinayla edilir
)
Bu doğru bir söz çokta anlamlı. Doğru zamanda doğru insanı bulmak ümidi ileKokusunu duymadığınız, elini tutmadığınız kişiye ne flörtüm deyin ne de sevgili.
Ancak günü geçirmek olur ve istisnalar kaideyi bozmaz.
Akacak kan damarda durmaz derler.olacak olan ilişki akıp gidiyor.karşındakinin de senin de değer verdiğin hissediliyor zaten.öyle miydi böyle miydi diye düşünmeye çok da gerek yok bence.ee zaten 2 defa üst üste şansını deneyip görüldü yemişsin.yapacak hiçbirşeyin kalmamış ki.haa bir de bir ilişki yurümüyorsa, ilgisizlik, iletişimsizlik varsa açık açık karşı tarafın yüzüne vurmaya gerek yok bence.gorünen köy klavuz istemiyor zaten.bazı şeyler sesli söylememeli bence.gerçekten sinir bozucu oluyor.öyleyse öyle yani.Merhaba kızlar bir buçuk aylık bir ilişkim vardı. İlk başlarda herşey çok güzeldi.Sonrasında yavaş yavaş aramıza bir soğukluk girdi. Artık aramızda birşeylerin kalmadığını söylediğimde de ters tepki verdi bana dertlerim var anlayışsızsın falan dedi bir süre daha konuştuk ettik. Tabi farklı şehirlerde olduğumuz için bu süreçte bir defa görüşebildik. Mesajlaşırken gayet iyi. Canım benim bebeğim benim gibi şeyler söylüyor. Ama sık mesajlaşamıyoruz. En son tam beş gün konuşmayınca ona ikimizde de istek ve heves kalmadı artık birşey yazmak istemiyorum dedim. O da kendi adına konuş benim düşüncelerim farklı dedi. Ama saygı duyarım yazdı. Bende bir süre sonra onu hala beğendiğimi ama bir türlü ilerleyemediğimizi zaman doldurmak dışında birşey olmadığını söyledim. O da bana görüldü attı.
İki gün geçtikten sonra vicdanım sızladığı için bir daha mesaj attım yine görüldü attı. Bu bana kırıldığından mi ya da katıksız bir öküz olduğu değer vermediği için mi görüldü attı. Bende depremzede olduğumdan ve hala bunu atlatamadığımdan psikolojim iyi değil bir yılın mutsuzluğu stresi var üzerimde. Belki bu kötü ruh hali içinde yanlış yapmış olabilirim. Ama bunu göremiyorum. Bu yüzden fikir almak istedim.
Uzak mesafe ilişkisi yaşayıp evlenen de çok yalnız.artik o tarz genelgeçer düşünceler pek tutmuyor.Kokusunu duymadığınız, elini tutmadığınız kişiye ne flörtüm deyin ne de sevgili.
Ancak günü geçirmek olur ve istisnalar kaideyi bozmaz.
Ben anladım seni bacım.buradaki kadınlar da sanıyorlar ki herkes cazanova.neredeymiş öyle varlıkta erkek.yok orada başkası var yok burada başkası var.biz o kadar bollukta değiliz erkekler nasıl olsun.ben inanmıyorum buna.her ilişki yaşamayı bilmeyen bollukta mı?O kadar gücü kuvveti varsa helal olsun beline kuvvet ne diyeyim ki![]()
Merhaba kızlar bir buçuk aylık bir ilişkim vardı. İlk başlarda herşey çok güzeldi.Sonrasında yavaş yavaş aramıza bir soğukluk girdi. Artık aramızda birşeylerin kalmadığını söylediğimde de ters tepki verdi bana dertlerim var anlayışsızsın falan dedi bir süre daha konuştuk ettik. Tabi farklı şehirlerde olduğumuz için bu süreçte bir defa görüşebildik. Mesajlaşırken gayet iyi. Canım benim bebeğim benim gibi şeyler söylüyor. Ama sık mesajlaşamıyoruz. En son tam beş gün konuşmayınca ona ikimizde de istek ve heves kalmadı artık birşey yazmak istemiyorum dedim. O da kendi adına konuş benim düşüncelerim farklı dedi. Ama saygı duyarım yazdı. Bende bir süre sonra onu hala beğendiğimi ama bir türlü ilerleyemediğimizi zaman doldurmak dışında birşey olmadığını söyledim. O da bana görüldü attı.
İki gün geçtikten sonra vicdanım sızladığı için bir daha mesaj attım yine görüldü attı. Bu bana kırıldığından mi ya da katıksız bir öküz olduğu değer vermediği için mi görüldü attı. Bende depremzede olduğumdan ve hala bunu atlatamadığımdan psikolojim iyi değil bir yılın mutsuzluğu stresi var üzerimde. Belki bu kötü ruh hali içinde yanlış yapmış olabilirim. Ama bunu göremiyorum. Bu yüzden fikir almak istedim.
Öyle yaptım engelledim keşke öncesinde iki kez mesaj atıp görüldü yemeseydimAnam hep de erkeklerin bir derdi tasası var bizim hiç yok bizim psikolojiler çiçek sanki.
Biri size 5 gün mesaj atmıyorsa ilk mesaj atanın siz olması hatalı. Adamın büyük ihtimal başka flörtleri de var.
Şu saatten sonra bak siliyorum seni bile demeden engellemek.
böyle bi uygulama bana hiç güvenilir gelmediChat stats diye bir uygulama.
Konu açılmıştı da başka bir seyden, öyle indirdi. En çok konuştugunuz 100 kelime, günlere göre konuşma ortalamaları, kim kaç mesaj atmış kim kaç kelime kullanmış falan da var![]()
birisi kalkıp da benim ne dertlerim var ben nelerle uğraşıyorum hayatımda ne sıkıntılarım var gibi gibiAnam hep de erkeklerin bir derdi tasası var bizim hiç yok bizim psikolojiler çiçek sanki.
Biri size 5 gün mesaj atmıyorsa ilk mesaj atanın siz olması hatalı. Adamın büyük ihtimal başka flörtleri de var.
Şu saatten sonra bak siliyorum seni bile demeden engellemek.
Her ilişki yaşayan kişi dertsiz tasasız sanki.birisi kalkıp da benim ne dertlerim var ben nelerle uğraşıyorum hayatımda ne sıkıntılarım var gibi gibi
cümleler kuruyorsa sizi manipüle etme derdindedir , net
ve bu bi çeşit değersiz hissettirme
onca derdimin arasında seni mi düşünücem anlamı taşıyor
bence o cümleyi duyduğu anda engeli basmalıydı
Evet öyle bizde şehirler yakındı iki saatten az. Ama biri birşey demişti ansızın hadi hazırlan çay içmeye gidelim demenin verdiği haz başka. şu da bir gerçek gönül bazen uzaktakini istiyor yanındakini değilYani internetten bile tanışsan sorup sorabilecegin yakın ilden olsa daha mantıklı daha sık görüşülür.Biru hanyada biri Konya'da mesela.Yok sevse gelir falan .... Çalışan insan o kadar para zaman harcayacak zor yani bu işler.Genelde taraflardan biri kendi şehrinden birini bulup bu ilişkiye veda ediyor.Gordugum 10 uzak ilişkinin 9 u böyle bitti çevremde
Telefon ile konuşmuyomusunuz?sadece yazışıyomusunuz?Merhaba kızlar bir buçuk aylık bir ilişkim vardı. İlk başlarda herşey çok güzeldi.Sonrasında yavaş yavaş aramıza bir soğukluk girdi. Artık aramızda birşeylerin kalmadığını söylediğimde de ters tepki verdi bana dertlerim var anlayışsızsın falan dedi bir süre daha konuştuk ettik. Tabi farklı şehirlerde olduğumuz için bu süreçte bir defa görüşebildik. Mesajlaşırken gayet iyi. Canım benim bebeğim benim gibi şeyler söylüyor. Ama sık mesajlaşamıyoruz. En son tam beş gün konuşmayınca ona ikimizde de istek ve heves kalmadı artık birşey yazmak istemiyorum dedim. O da kendi adına konuş benim düşüncelerim farklı dedi. Ama saygı duyarım yazdı. Bende bir süre sonra onu hala beğendiğimi ama bir türlü ilerleyemediğimizi zaman doldurmak dışında birşey olmadığını söyledim. O da bana görüldü attı.
Engeli basmadım aksine darladığım için özür diledim. Suçlu hissettim. Anladığım kadarıyla ilişkiler ve erkekler konusunda kırk fırın ekmek yemem gerekiyor. Kendimle ilgili sevdiğim tek şey biri bana değersiz hissettirdiğinde haddini bildirip kapatıyorum.birisi kalkıp da benim ne dertlerim var ben nelerle uğraşıyorum hayatımda ne sıkıntılarım var gibi gibi
cümleler kuruyorsa sizi manipüle etme derdindedir , net
ve bu bi çeşit değersiz hissettirme
onca derdimin arasında seni mi düşünücem anlamı taşıyor
bence o cümleyi duyduğu anda engeli basmalıydı
Evet bu benim hatam ama ben aramalarına cevap vermedim ne zaman arasa mesaj attım ne oldu diye mesajlaşarak sürdürdüm o da bunun sitemini etmişti.Telefon ile konuşmuyomusunuz?sadece yazışıyomusunuz?