Görüldü atan flört

Rest çekmişsin oda bitirmiş .
Yine yazabilir bir süre geçtikten sonra.

İki görüldü yemişsin hala daha ne bekliyorsun ki?
Engelle geç. Sana değer hakettigin değeri vermeyen insana çok bile
Benim de geçen senelerde tanıştığım bir çocuk vardı, uzak mesafe . Beraberken çok iyiydi, benim hayatımı kolaylaştırmak için her şeyi yapardı, tatillere çıktık, anılar oluşturduk, on numara bir çocuk. Sevgisini hem sözle hem hareketleriyle falan belli eder , mektuplar yazar, anılarımızı resimli kitap haline gönderirdi vs. Tam sevgili gibi değildik aslında ama yine de takılmanin bir tık otesindeydik
Onla da arada sırada konuşurduk, benim mesajıma iki gün sonra uzun uzun cevap yazardi. Bu durumdan rahatsız olduğumu hem mesajla söyledim, hem mektupta yazdım "geç cevap isteyince zaten mektup yazıyorum,mesajlarıma hızlı dön" diye, yüzüne söyledim...ama adam hala aynı.
En son tatilimizden sonra dikkat etmeye çalıştı ama her gece yalandan bir gün özeti yazardı, mektup gibi.
Yeni yıl planlarımız falan vardı, iliskimiz daha iyiye evriliyordu. Sonra bu hallerine dayanamadım, bir olay da vesile oldu heryerden engelledim gitti.
Şöyle iyi, böyle iyi diye kimsenin saçma salak davranışlarını, bana hakettiğim değeri vermemesine sineye çekemem.
Sana da aynısını öneririm.
Ben bu kişiyle yaklaşık on ay sonra tekrar görüştüm. Tabii ki geçen on ayda yaptığı davranışın ne kadar kırıcı olduğu düşünmek için oldukça zamanı olmuş.
Öyle bir değişti ki, "mesajlasmayi sevmiyorum" diyen insanla bazen sekiz saat mesajlastigimiz oluyor. Hatta geçen gün şunu göndermiş 😂Eki Görüntüle 3384359
😂😂😂
O yüzden önerim her yerden engelle geç. Zaten sana değer veriyorsa kendine çeki düzen vermiş olarak gelir , tekrar başlarsınız
Bu görseldeki nediiir nasıl bakılıyor

Iki kisi karsiliki olarak hislerinden eminlerse birisi "görüldü" atinca digeri hemen "acaba beni sevmiyor mu ? demez ki. Bu kadar gerginlige endiseye gerek yok. Hislerinden emin olmasa bile bunu takmaya gerek yok. Rahat olun.
Ben de bazen birsey söylemeye gerek duymuyorum, icimden kimseyle konusmak gelmedigi oluyor, baska birseye konstantre olmam gerekebiliyor, cevap yazma zorunlulugu hissetmiyorum.
Yoksa pinpon oynar gibi tüm gün boyunca nereye kadar cevap yazilacak?

Son düzenleme:
İki görüldü yemişsin hala daha ne bekliyorsun ki?
Engelle geç. Sana değer hakettigin değeri vermeyen insana çok bile
Benim de geçen senelerde tanıştığım bir çocuk vardı, uzak mesafe . Beraberken çok iyiydi, benim hayatımı kolaylaştırmak için her şeyi yapardı, tatillere çıktık, anılar oluşturduk, on numara bir çocuk. Sevgisini hem sözle hem hareketleriyle falan belli eder , mektuplar yazar, anılarımızı resimli kitap haline gönderirdi vs. Tam sevgili gibi değildik aslında ama yine de takılmanin bir tık otesindeydik
Onla da arada sırada konuşurduk, benim mesajıma iki gün sonra uzun uzun cevap yazardi. Bu durumdan rahatsız olduğumu hem mesajla söyledim, hem mektupta yazdım "geç cevap isteyince zaten mektup yazıyorum,mesajlarıma hızlı dön" diye, yüzüne söyledim...ama adam hala aynı.
En son tatilimizden sonra dikkat etmeye çalıştı ama her gece yalandan bir gün özeti yazardı, mektup gibi.
Yeni yıl planlarımız falan vardı, iliskimiz daha iyiye evriliyordu. Sonra bu hallerine dayanamadım, bir olay da vesile oldu heryerden engelledim gitti.
Şöyle iyi, böyle iyi diye kimsenin saçma salak davranışlarını, bana hakettiğim değeri vermemesine sineye çekemem.
Sana da aynısını öneririm.
Ben bu kişiyle yaklaşık on ay sonra tekrar görüştüm. Tabii ki geçen on ayda yaptığı davranışın ne kadar kırıcı olduğu düşünmek için oldukça zamanı olmuş.
Öyle bir değişti ki, "mesajlasmayi sevmiyorum" diyen insanla bazen sekiz saat mesajlastigimiz oluyor. Hatta geçen gün şunu göndermiş 😂Eki Görüntüle 3384359
😂😂😂
O yüzden önerim her yerden engelle geç. Zaten sana değer veriyorsa kendine çeki düzen vermiş olarak gelir , tekrar başlarsınız
Çok tatlış:KK68:🧿

Konu sahibi, adam sana asla değer vermiyor. Kendini falan suçlama. Bu adamla da bir dakika daha vakit kaybetme artık. Sokaktaki kedinin başını oksa sev bundan daha hayirlidir yemin ederim.

Görüp görmedigine bile bakmamak en iyisi. Kendime de bu tavsiyeyi vernisimdir 😆 Hayatim onun mesajimi görüp gormemesi etrafinda donmemeli.

Merhaba kızlar bir buçuk aylık bir ilişkim vardı. İlk başlarda herşey çok güzeldi.Sonrasında yavaş yavaş aramıza bir soğukluk girdi. Artık aramızda birşeylerin kalmadığını söylediğimde de ters tepki verdi bana dertlerim var anlayışsızsın falan dedi bir süre daha konuştuk ettik. Tabi farklı şehirlerde olduğumuz için bu süreçte bir defa görüşebildik. Mesajlaşırken gayet iyi. Canım benim bebeğim benim gibi şeyler söylüyor. Ama sık mesajlaşamıyoruz. En son tam beş gün konuşmayınca ona ikimizde de istek ve heves kalmadı artık birşey yazmak istemiyorum dedim. O da kendi adına konuş benim düşüncelerim farklı dedi. Ama saygı duyarım yazdı. Bende bir süre sonra onu hala beğendiğimi ama bir türlü ilerleyemediğimizi zaman doldurmak dışında birşey olmadığını söyledim. O da bana görüldü attı.
İki gün geçtikten sonra vicdanım sızladığı için bir daha mesaj attım yine görüldü attı. Bu bana kırıldığından mi ya da katıksız bir öküz olduğu değer vermediği için mi görüldü attı. Bende depremzede olduğumdan ve hala bunu atlatamadığımdan psikolojim iyi değil bir yılın mutsuzluğu stresi var üzerimde. Belki bu kötü ruh hali içinde yanlış yapmış olabilirim. Ama bunu göremiyorum. Bu yüzden fikir almak istedim.
Adam istemiyor sizi bukadar basit.basin tekmeyi önce üzülürsünüz sonra geçer merak etmeyin.insan kendine değer vermeli istenmediği yerde durmamalı.

Back
X