- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum ama kopamıyorum da baglandım cunkiBu ailevi sıkıntılar birden olan bir şey miydi ki size görüldü yapıyor ? Benim anladığım kadarıyla siz zaten bir anda olan bir şeyden değil uzun bir süreçten bahsediyorsunuz. İnsanların konuşmak istemediği zamanlar olabilir normal olarak ama 3 gün yazmamak ailesel sorunlarım var üstüme gelme demek doğru değil. Benim de çok ağır ailesel sorunlarım olduğu zamanlar oldu, kendime zarar vermeyi düşündüğüm çok oldu. Ama bunun acısını karşımdakinden cikartmadim. Hoş o zamanki erkek arkadaşım da bana köstek olmuştu. İnsan asıl böyle zamanlarda sevdikleriyle bir şeyler konuşmak paylaşmak istiyor bu illa balım böceğim olmak zorunda değil. İnsanı mutlu etmeye bir mesaj da yeter. Ayrıca bir ilişkiye girildiyse tarafların birbirlerine karşı sorumlulukları vardır. Ben size en iyi çözümü söylüyorum "yol vermek" o ilgisiz adam peşinizde köpek oluyor 4 yılda atmadığı mesajları atar aramadigi kadar arar oluyor ama iş işten geçmiş oluyor herkese tavsiye ederim
Başka biri olduğunu sanmıyorum ama diğer konu da sizin gibi düşünüyorum bende ağır depresyon geçirdim ama o dönem de bile hayatım da ki insana böyle davranmadımSize yeterince değer verseydi
Ruh hastası dahi olsa emin olun bu şekilde davranmazdı.
Yetersiz sevgi. Bu yüzden bence kendi yolunuza bakın.
Hatta belki de kendine zarar verme nedeni başka biri olabilir ( yani aşk) . Sonuçta ne derse ona inanıyorsunuz.
Bir şeyler kopmuş aranızda. Bağlanmaz artık.Başka biri olduğunu sanmıyorum ama diğer konu da sizin gibi düşünüyorum bende ağır depresyon geçirdim ama o dönem de bile hayatım da ki insana böyle davranmadım
Kaygılı bağlanmayı ben de yaşadım çözüm ise kendi ayaklarının üzerinde durmak kendi ayaklarinin üzerinde kendi düzenin olmadıkça hiçbir psikolog fayda etmezKesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum ama kopamıyorum da baglandım cunkiçabuk bağlanıyorum ve bırakamıyorum kolay kolay
Herkesin acı eşiği, olaylarla mücadele etme şekli farklı. Siz sizsiniz, o o.Bende ağır depresyon geçirdim intihardan döndüm ama yine de ona aynı şekilde davranmadım
Uzun zamandır böyle şimdi olan bir şey değil bu hatta çoğu tartışmalarımız bu sebepten oluyorduHerkesin acı eşiği, olaylarla mücadele etme şekli farklı. Siz sizsiniz, o o.
Saçmalıyorsunuz yani.
Ama kendine zarar vermeye çalışmış siz gelip ama siz gelip görüldü yaptı diye mızmızlanıyorsunuz.
Uzun zamandır böyle şimdi olan bir şey değil bu hatta çoğu tartışmalarımız bu sebeptenHerkesin acı eşiği, olaylarla mücadele etme şekli farklı. Siz sizsiniz, o o.
Saçmalıyorsunuz yani.
Ama kendine zarar vermeye çalışmış siz gelip ama siz gelip görüldü yaptı diye mızmızlanıyorsunuz.
Ee tamam da adamın yapısı bu.Uzun zamandır böyle şimdi olan bir şey değil bu hatta çoğu tartışmalarımız bu sebepten oluyordu
Telefonla beni aramaz 9 aydır birlikteyiz 5 kere filan konusmusuzdur evde konuşamadığını söylüyor
31 yaşında oda ama evde konuşamıyor dışarı çok ara diyorum aramıyor bi balkona çıkıp konuşmak da bukadar zor olmamalı ayrılalım diyorum ona da yanaşmıyor ben defalarca ayrıldım ama seviyorum ve baglandım o yüzden de ayrılamıyorumSevgili olduğunuzdan emin misiniz peki?
Hiç buluştunuz mu?
Kaç yaşında bu adam evde konuşamıyor?
31 yaşında oda ama evde konuşamıyor dışarı çok ara diyorum aramıyor bi balkona çıkıp konuşmak da bukadar zor olmamalı ayrılalım diyorum ona da yanaşmıyor ben defalarca ayrıldım ama seviyorum ve baglandım o yüzden de ayrılamıyorum
9 aydır birlikteyiz 5 kere filanBuluştunuz mu hiç?
3 gün sevgilime ulaşamasam ayrılmışızdır ya da adam mozambike gitmiştir diye düşünürüm. Ben de görüldü yaptı bir kaç saat sonra cevap verdi sandım. Sizin sevgiliniz sevgiliniz olduğunun farkında değil. Siz de ondaki yaraları bir yere kadar sarabilirsiniz. Size yazmak dert anlatmak yerine cevap vermeyip intihar ediyorsa sizi hayatındaki biri gibi görmüyor. Sevgi de bir yere kadar diye düşünüyorum. Onun o kadar sorunu var ki sizle sevgili olamaz şu an bence o sorunları çözmeden.Arkadaşlar erkek arkadaşımın bir huyu var mesajlara görüldü yapıp cevap vermiyor bunu defalarca yaptı ama uyardığım halde de yapmaya devam etti nasılsın derim görüldü yapar cevap vermez bir şey yazarım görüldü cevap yok en son seni seviyorum yazdım görüldü yaptı cevap yok üç gün yazmadığı olur ailevi sıkıntıları var şuan çalışmıyor hatta dün kendine zarar vermeye kalkmış anlayışlı davranıyorum ama ilk zamanlar böyle değildi ve en çok da kendime kızıyorum neden bu kadar iradesizim diye o yazmıyor yine ben yazıyorum mesaj ayrılamıyorum da cunki seviyorum ve baglandım ben birine baglandım mi kolay kolay kopamıyorum ondanyaşım 31 kendime çok kızıyorum bu sebepten bu durumu nasıl aşarım sizce
9 aydır birlikteyiz 5 kere filan
Hayır değilBuluştuğunuzda da böyle melankolik mi peki?
Şunun için soruyorum evde telefon edemeyen 31 yaşında bir yetişkin mantıklı gelmiyor.
Hayır değil
Yok değil eminimEvli olmasın bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?