Görüldü yapıp cevap vermeyen sevgili

Nereden öğrendiniz bunu?
Mesajlara cevap vermiyor hatta üstünden 3 gün geçti diyorsunuz telefonla neden görüşmeyip sadece mesajla iletişim kuruyorsunuz?
Telefonla beni aramaz 9 aydır birlikteyiz 5 kere filan konusmusuzdur evde konuşamadığını söylüyor

Benim için burada cevap vermemesi hiiiiiçççç önemli olmazdı . Ailesiyle sorunları var , kendine zarar vermeye kalkışmış , işi yok . Adam zor durumda belli ve psikolojik olarak olumsuz etkilenmiş . Bence hemen bir uzman desteği almalı .
Siz de yaşadığınız bu sağlıksız ilişkiyi sorgulayın , gerekirse siz de yardım alın .
En önemlisi kendine zarar vermeyi düşünen biri bana neler yapar diye hiç düşünmediniz mi ? Bir cinnet anında gözü kimseyi görmez Allah korusun.

Daha önce yüzyüze görüştünüz mü?

Ailevi sorunları var kendine zarar verme sebebi de o zaten
Tamam da bu onun sana soyledigi mi yoksa kendin mi sahit oldun? Ailesini taniyor musun mesela?
Bu erkekler tarafindan coooooook fazla kullanilan bir bahane oldugu icin temkinli yaklasmani tavsiye ederim. Yalan soyluyor olma olasiligi cok yuksek.

Tamam da bu onun sana soyledigi mi yoksa kendin mi sahit oldun? Ailesini taniyor musun mesela?
Bu erkekler tarafindan coooooook fazla kullanilan bir bahane oldugu icin temkinli yaklasmani tavsiye ederim. Yalan soyluyor olma olasiligi cok yuksek.
Yoo bende şahit oldum

Bu ailevi sıkıntılar birden olan bir şey miydi ki size görüldü yapıyor ? Benim anladığım kadarıyla siz zaten bir anda olan bir şeyden değil uzun bir süreçten bahsediyorsunuz. İnsanların konuşmak istemediği zamanlar olabilir normal olarak ama 3 gün yazmamak ailesel sorunlarım var üstüme gelme demek doğru değil. Benim de çok ağır ailesel sorunlarım olduğu zamanlar oldu, kendime zarar vermeyi düşündüğüm çok oldu. Ama bunun acısını karşımdakinden cikartmadim. Hoş o zamanki erkek arkadaşım da bana köstek olmuştu. İnsan asıl böyle zamanlarda sevdikleriyle bir şeyler konuşmak paylaşmak istiyor bu illa balım böceğim olmak zorunda değil. İnsanı mutlu etmeye bir mesaj da yeter. Ayrıca bir ilişkiye girildiyse tarafların birbirlerine karşı sorumlulukları vardır. Ben size en iyi çözümü söylüyorum "yol vermek" o ilgisiz adam peşinizde köpek oluyor 4 yılda atmadığı mesajları atar aramadigi kadar arar oluyor ama iş işten geçmiş oluyor herkese tavsiye ederim

Size yeterince değer verseydi
Ruh hastası dahi olsa emin olun bu şekilde davranmazdı.
Yetersiz sevgi. Bu yüzden bence kendi yolunuza bakın.

Hatta belki de kendine zarar verme nedeni başka biri olabilir ( yani aşk) . Sonuçta ne derse ona inanıyorsunuz.

Yoo bende şahit oldum
Sahit olduysan orasi baska. Dedigim gibi erkekler tarafindan cok fazla kullaniliyor bu tarz bahaneler. Baska birini bulduklarinda, ayrilmak istediklerinde falan direkt olarak soylemek yerine ailevi problemlerim var, psikolojim bozuk diyerek araya sogukluk sokup kestirip atiyorlar. Daha sonra donmek isterlerse de donmeleri daha kolay oluyor boylelikle.
Eger sahit olduysan, tek sorunun bu olduguna eminsen biraz zaman tani. Ama ben olsam bu sureyi fazla uzun tutmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…