Görüldü yapıp cevap vermeyen sevgili

Merhaba, ne olur biraz mantıklı olun. 'Kendisine bile zarar veren biri yarın bir gün bana neler yapar' diyin mesela. İşi yok, sağlığı yerinde değil belli ki. Adam 'benden uzak dur' mesajını bangır bangır veriyor. Ne olur kendinize, gençliğinize bunu yapmayın. Sizin var olmak için birine ihtiyacınız yok. Mutlu olmak için ailenize ihtiyacınız var. Onlarla ilgilenin. Düzgün biri zamanı geldiğinde gelecektir zaten ve değer görmeye başladığınızda ben zamanında kendime neler yapmışım diyeceksiniz

Numara yapıyor birşeyi yoktur emin ol sen ayrıl diye uğraşıyor bas tekmeyi gitsin

ağzınızdan cımbızla laf alınıyor sizin de. 31 yaşındasınız, tedavi görüyorsunuz. karşınızdaki adam da sizinle yaşıtsa kendine zarar vermeye kalktığı konular hakkında tedavi alabilir. yoo bende şahit oldum diyorsunuz 9 ayda 5 kez görüşmüşsünüz kendine zarar verirken nasıl şahit oldunuz mesela?

Adamın psikolojisi bozuk, kendine zarar veriyor, siz "görüldü yaptı cevap vermedi". Cidden az halden anlayın ya.

Ailevi sorunlari gecsin, intihar edip olmemisse mutlaka mesajiniza doner. Sakin olun yipratmayin kendinizi..

Fotograflarini attı tedavi görmüyor varsa başka sorunuz cevaplayayım

Adamın psikolojisi bozuk, kendine zarar veriyor, siz "görüldü yaptı cevap vermedi". Cidden az halden anlayın ya.
Kendimi bildim bileli sorunları var onun ne zamandır böyle yapiyo bana yeni yaptığı bir şey değil ve çoğunlukla çevrimiçi yazsa yazar emin olun

Hala cevap yazmadı mı siz?
Bu adam sizin sevgiliniz değil ki, öyle arada binde bir görüştüğünüz biri sadece.
Böyle ilişki mi olur.
İyi olmak istiyorsanız ruh sağlığı yerinde biriyle ilişki kurun, birbirinizi daha da dibe çekiyorsunuz siz de sağlıklı değilsiniz.

Erkek arkadaşınızı boş verin.
Sizin deyiminizle "birine bağlanma" sorununuzu çözün bence.
Bu sağlıklı değil.
İlişkiler karşılıklı emek ve sevgi ister.
Size emek harcayıp zaman ayırmayan birini çıkarın hayatınızdan.

Ama diyorsanız ki başka sorunları var, o zaman onu darlamayın ve zaman tanıyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…