Görümce adayım :)

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.511
11.369
498
Özel sebeplerden dolayı konuyu silmek zorundaydım,yöneticilerden özür diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çok kafanıza takmayın belki tamamen iyi niyetle yaklaşmak istemiş olabilir. Zaman içinde onu zaten en iyi şekilde tanırsınız malum yakınlık artacak.

Bence çok kafanıza takmayın belki tamamen iyi niyetle yaklaşmak istemiş olabilir. Zaman içinde onu zaten en iyi şekilde tanırsınız malum yakınlık artacak.

Yani iyi niyetlede yapılmış olabilir,herşeyi detayıya yazdım dısardaki yorumları görmeye çok ihtiyacım var.Teşekkür ederim

sanki bu konuyu daha önce okumuş gibi dejavu yaşıyorum
bence iyiliğiniz için hesaplamıştır yanlış anlaşılacak durum yok rahatsız olursanız uygun bi dille izah edersiniz

sanki bu konuyu daha önce okumuş gibi dejavu yaşıyorum
bence iyiliğiniz için hesaplamıştır yanlış anlaşılacak durum yok rahatsız olursanız uygun bi dille izah edersiniz

Ciddenmi:)ilk defa böyle bir konu açıyorum,aslında herşey yolunda gibi,şimdi söylenip nişanlım tarfından sorun çıkaran tarafta gözükmek istemiyorum.Ama eğer bu durum ileriki boyutlardada devam ederse konuşayım.Aramızda tecrübeliler vardır ne bileyip benim göremediğim şeyler görünür belki bilemiyorum

okurken bende ters bir durum sezmedim :) zaten "bazı kararlara ikimiz varıcağız,nihayetinde biz yuva kuracağız" diyerekte düşüncenizi hissettirmişsiniz, fazlasına gerek yok diye düşünüyorum şuan :)

Canım bence tamamen iyi niyetle ve yaşının getirdiği heyecanla böyle bir şey yapmıştır. Benim erkek kardeşim de mesela atıyorum tatil için şu kadar lazım dersin, bir heyecanla atılır aa ben hesapladım yarısına da oluyor filan diye. O da yaşı itibari ile artık ben de büyüdüm diye böyle ciddi bir olayın bir şekilde içinde yer almak, fikir vermek, gerekirse hesabını kitabını yapmak istiyordur Sen nişanlınla da böyle konuş, keşke onun dediği gibi olsa ama kızcağız tabii heyecanlı farketmiyor masrafların gerçek boyutlarını filan de. Bu arada nişanın için tebrik ederim. Mutluluklar dilerim canım.

Bende öyle düşündüm ama bi yanımda bu kadar aşırı ilginin altında göremediğim şeyler varmı diye endişeye kapıldım.Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz tebriğiniz için:)aminnn

Bence iyi niyetlide olsa simdiden boyle konulara burnunu sokmasina izin verme.

Nisanliyken bunu yapar
evlenince baska islerde de yorum yapmaya baslar alisirsa..

Ve bu durum hic hosuna gitmez..
Simdiden al onlemini...

Ve bir noktayi anlamadim
nisanlinizin isleri kotu gittiginde
Neden onu terk ettiniz?

Bu cok yanlis.
İyi gunde herkes yaninda olur

onemli olan kotu gununde her ne olursa olsun yaninda olmaktir..

Bunuda unutma.
Sevgiler...

Yanlış anlatmaışım o zaman,nişanlımın işleri kötü gidince çok sinirli hale geldi,bende son sınıftım,
stresim fazlaydı çok fazla kavga etmeye başladık bu yüzden ayrıldım.sorun maddiyat değil yada zor günde bırakma değil.yani buraya detaylı yazmadıgım ama o dönemler haklı oldugum çok sebep vardı.ama hepsi geride kaldı çok şükür.
teşekkürler bu arada:)

ben kötü bir niyet göremedim. üniversite okuyan insan da o kadar küçük değil benim kanaatime göre. yani onun hazırladığı bütçeye de bakılabilir. arada 7 bin lira var az mı :) belki aynı ürünü başka bir sitede görmüştür daha ucuzdur ya da kampanyalar vardır aynı fiyata bir kaç parça alınabiliyordur. ben evlenirken tüm ailenin yardımlaşması taraftarıyım evet son kararı evlenecek çift verir ama planlarken iki kişi daha çok zorlanır gibi geliyor

Boşuna işkilleniyorsunuz bence. Yazdıklarınızı okurken ben rahatsız olunacak bir detay göremedim.

bende bı kotuluk gormedım sadece heveslı demekkı evleneceksınız dıye sıze yardımcı olmaya calısıyo yanı nısanlın 40 bın der 45 bın gıder yada gorumcen 33 bın der 28 bın gıder sadece sızın ıcın buseyler yapmaya calısmıs o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…