Gorumcenin sana kotulugu ne ben onu anlamadim kardesi istedigi yere birakir birakmaz onlarin arasinda senin sorunun neMerhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,
Yazdığınız şu iki cümleyi tekrar okumanızı tavsiye ederim.bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı,
dedikodu yapanı yakaladık galiba sayenizdeYazdığınız şu iki cümleyi tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Ben hiç görüşme demiyorum sadece gereken mesafeyi koysun diyorum nereye gitsek aradan çıkmıyor ,bu kadar herşeye burnunu sokmasının nesi sağlıklı geldi size .Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
konu başlığına baksana:görümce belasıArabayla bir yerlere getirmesi mi yani tüm problem. Bazen sırf adı kaynana ya da görümce diye sevilmediğini düşünüyorum bazı insanların.
Sana ne? İnsan kardeşiyle neden mesafe koyar ki?Ben hiç görüşme demiyorum sadece gereken mesafeyi koysun diyorum nereye gitsek aradan çıkmıyor ,bu kadar herşeye burnunu sokmasının nesi sağlıklı geldi size .
Hayır başka şeylerde var .beni ilk gördüğünde laf soktu bir kurtulamadik senden dedi.Arabayla bir yerlere getirmesi mi yani tüm problem. Bazen sırf adı kaynana ya da görümce diye sevilmediğini düşünüyorum bazı insanların.
artık nişanlısı ya adam.sadece kendisine hizmet edecek o arabaya sadece kendisi binebilir kendisi ne derse yapılacak çünkü değerli bir gelin adayı ooSana ne? İnsan kardeşiyle neden mesafe koyar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?