- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
Ayy senin gibi biri kardeşimle evlenmeye calissa bende senden kurtulmaya calisirdim evlerden ırak, laflara bak adamin haberi varmi ablası icin boyle konustugundanBen o kızdan hoşlanmıyorum dedikçe beni onla muhattap etti.mesafe koymak istedikçe daha çok dayatti.simdi konuşmuyoruz kızla ,şuan özellikle çağırıp ediyor kadın..mesafe koy dedikçe ben yeri gelince hayır demesini bilirim diyor .ama pek hayır dediğini de göremedik
Dedikodu sevmediğiniz nasılda belli birincisi asla ağır başlı biri gibi durmuyorsunuz ikincisi o eşinizin ablası yani imzadan sonra sizinde ablanız olacak eşiyle geçinip gecinmemsi ilgi görmemesi ihanete uğraması ve kardeşini her yere çağırması sizi hıc ilgilendirmez kardeş zaten iyi günde kötü günde birbirinin ardında durmak demek kullanıldığını düşünse zaten gitmez nişanliniz ha bunu idrak edemez diyorsanız evlenmeyin yine siz bunalırsınızMerhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
O zaman başta detaylı yaz. Biz müneccim miyiz ne bilelim ne yaşadığınızı. Tövbe tövbe.Anlamadan dinlemeden suçlamayın,kim konu açsa konu açan kişiye saldırı yapıyorsunuz, görümcem ztn ilk başta bana cephe almıştı laf sokmaları bitmedi ,ben onu nasıl sevebilirim
Siz hoşlanmayabilir, mesafeli davranabilirsiniz de nişanlınıza ne hakla mesafe koy diyebiliyorsunuz? Adamın ablası ya hani.Ben o kızdan hoşlanmıyorum dedikçe beni onla muhattap etti.mesafe koymak istedikçe daha çok dayatti.simdi konuşmuyoruz kızla ,şuan özellikle çağırıp ediyor kadın..mesafe koy dedikçe ben yeri gelince hayır demesini bilirim diyor .ama pek hayır dediğini de göremedik
Konuyu tam yazsanız keşke herkes her yorumu okumayabilirAnlamadan dinlemeden suçlamayın,kim konu açsa konu açan kişiye saldırı yapıyorsunuz, görümcem ztn ilk başta bana cephe almıştı laf sokmaları bitmedi ,ben onu nasıl sevebilirim
konunun özeti:görümce görmeyeyim seni ömrümceKonuyu tam yazsanız keşke herkes her yorumu okumayabilir
Emredersin aşkımElestirmeden sorun oyleyse
Kardeşler arasındaki diyalog sizi ilgilendirmez. Aldatıldı diye kına yakacak kıvama gelmişsiniz maşallah. Görümce bela mı bilmem ama siz çok fesatsınızMerhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Gözümle görmediğim şey için net bir yorum yapamam ve ben senden önyargılı olduğun elektriğini aldığım için bir şey diyemiyorum şu an.Böyle bir şaka olamaz ilk anda ztn cephe aldı.ben onu nasıl sevebilirim. Bi gun nişanlım enistesiyle beni tanıştırdı o sırada görümcem bana ne dedi sence ya canım tapusu bende, patavatsız biri
Sevmek zorunda değilsiniz ama kardeşler arasına girmemelisinAnlamadan dinlemeden suçlamayın,kim konu açsa konu açan kişiye saldırı yapıyorsunuz, görümcem ztn ilk başta bana cephe almıştı laf sokmaları bitmedi ,ben onu nasıl sevebilirim
Sormadan anlatın öyleyse.Elestirmeden sorun oyleyse
Sevmek zorunda değilsinizAnlamadan dinlemeden suçlamayın,kim konu açsa konu açan kişiye saldırı yapıyorsunuz, görümcem ztn ilk başta bana cephe almıştı laf sokmaları bitmedi ,ben onu nasıl sevebilirim
Bunlar daha fragmankonunun özeti:görümce görmeyeyim seni ömrümce
Oooo çok hızlısınız,ne bu şiddet bu celal?Bir de görümce tarafından bakmak lazım olayaMerhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Farzetin ki görümceniz bizizAnlamadan dinlemeden suçlamayın,kim konu açsa konu açan kişiye saldırı yapıyorsunuz, görümcem ztn ilk başta bana cephe almıştı laf sokmaları bitmedi ,ben onu nasıl sevebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?