Benim bir görümcem var kocasiyla iyiyken eşim aklina gelmez nasil ne yapiyor iyi mi kötü mü hiç sallamaz.
Kocasiyla ne zaman arasi bozulsa eşimi günde 10 defa arar , cat kapi cikar bize gelir , yanina cagirir, her gun bir gorusme yasanir , seni cok seviyorum, sen olmasan ölürum yasayamam, seni gormeden duramiyorum, sen benim bitanemsin en sevdigim kardesimsin daha neler neler der.
Ardindan da gezelim, suraya buraya gidelim yemege gidelim. Ha bunlara hiç lafim yok bir şey diyemem ama sadece böyle durumlardaki samimiyet çok samimiyetsizce...
Kocasiyla arasi iyiyken yine eşimi unutur aramaz sormaz. Şu an kocasiyla cok iyi hikayelerinde goruyorum esiyle her gun bir yerde gezmede yemekte falan

gecenlerde eşim diger ablasiyla telefonda konusuyordu, bahsettigim görumcemin evindeymiş, bir selam bile gelmedi eşime nasilsin bile demedi o kadar diyeyim.
Yorumun sahibi ensest imasi yapmadi bence.
Eslerinden kalan bosluklari kardesleriyle dolduruyorlar demek istedi diye dusunuyorum.
Kardes ayrimi yapmiyorum lakin ben kizkardesimle daha yakin hissediyorum kendimi.
Ben kizkardesimle arkadaslarimla kafa dagitmayi tercih ederim boyle durumlarda. Herkes bir degil kiminin kizkardesi yok kimi erkek kardesiyle daha iyi anlasiyor. Farkli farkli bilmeden yorum yapmak pek dogru olmuyor.