• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani benim anlamadigim cok benzer konularda mesafe koy falan derken bu konuda allah islah etsin demeye kadar gelmis.kayinvalideye oglu kocalik ederken herkes elestirirken ,bu konuda ablaya belki kardesini kocasi olarak goruyor ne var bunda diyen bile olmus.Nereden baksan yorumlar tutarsiz.
Ben de başta sizinle benzer dusunuyordum lakin konudan cok yorumlarinda gordugum kadariyla konu sahibi pek de iyi niyetli degil .
Ayrica ortada elle tutulur bir sebep yokken bu uslubu da hiç hoş degil.

Yani benim anlamadigim cok benzer konularda mesafe koy falan derken bu konuda allah islah etsin demeye kadar gelmis.kayinvalideye oglu kocalik ederken herkes elestirirken ,bu konuda ablaya belki kardesini kocasi olarak goruyor ne var bunda diyen bile olmus.Nereden baksan yorumlar tutarsiz.

Ensest iması olmadan düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz. Anlatmak istediğiniz nedir ?

Ay yok artık. Siz neler diyosunuz böyle? Nasıl bir zihniyet bu? Neler yazdığınızın farkında mısınız? 😳

Öyle bir mesaj görmedim, nerde acaba gösterir misiniz?

Anlamadan dinlemeden suçlamayın,kim konu açsa konu açan kişiye saldırı yapıyorsunuz, görümcem ztn ilk başta bana cephe almıştı laf sokmaları bitmedi ,ben onu nasıl sevebilirim
Bu konuda haklısın
Kimseyi sevmek zorunda değilsin
Ama saygı duymak zorundasın
Sevmediğin kişiyle görüşmek zorunda da değilsin
Burada sorun görümce de değil
Seni zorla görüştüren nişanlında
Yani sarman gereken kişi nişanlı
Ama büyük ihtimalle sen nişan bozulur, kv kp sana cephe alır diye çok da sesini çıkaramıyorsun
Paşa paşa görüşüyorsun

Dediğim gibi sen istersen görüşme
Ama nişanlını neden engelliyorsunuz?
Ne alakw yahu?
Demen gereken şey: Beni görüştürme
Dediğin şey: sen de görüşme ablanla
Niye?
Kaç yıllık abla kardeş onlar
Et Tırnaktan ayrılmaz
Kendinizi nişanlınızın dünyasının merkezinde görüyorsunuz

Aşkoooom çok üzülüyoğrummm. Noğğlur ablanla görüşmeeaa

Böyle deyince filmlerdeki gibi mi olacak zannediyorsunuz?
Tekmeyi yiyrn siz olursunuz
Haddinizi bilin bence

Kıskanç görümce dramı 😆ama sen en azından kurtulmuşsun ,bizimkisi kocasından görmediği ilgiyi kardeşinden görmeye çalışacak kadar yetersiz 😆
Burada yanık gelin adayı dramı var. Böyle giderse boynuzları takacaksın, 30’undan sonra koca bulunca sapıtmışsın, ablasıyla ilişkisi bile seni kudurtmuş; sosyal medyasını bile sana tercih eden herif tarafından aldatıldığında yazılanları hatırlarsın. Iyyy ne varoş pis ensest zihniyetlisin.

Ensest iması olmadan düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz. Anlatmak istediğiniz nedir ?
Benim bir görümcem var kocasiyla iyiyken eşim aklina gelmez nasil ne yapiyor iyi mi kötü mü hiç sallamaz.
Kocasiyla ne zaman arasi bozulsa eşimi günde 10 defa arar , cat kapi cikar bize gelir , yanina cagirir, her gun bir gorusme yasanir , seni cok seviyorum, sen olmasan ölürum yasayamam, seni gormeden duramiyorum, sen benim bitanemsin en sevdigim kardesimsin daha neler neler der.

Ardindan da gezelim, suraya buraya gidelim yemege gidelim. Ha bunlara hiç lafim yok bir şey diyemem ama sadece böyle durumlardaki samimiyet çok samimiyetsizce...
Kocasiyla arasi iyiyken yine eşimi unutur aramaz sormaz. Şu an kocasiyla cok iyi hikayelerinde goruyorum esiyle her gun bir yerde gezmede yemekte falan 😬 gecenlerde eşim diger ablasiyla telefonda konusuyordu, bahsettigim görumcemin evindeymiş, bir selam bile gelmedi eşime nasilsin bile demedi o kadar diyeyim.

Yorumun sahibi ensest imasi yapmadi bence.
Eslerinden kalan bosluklari kardesleriyle dolduruyorlar demek istedi diye dusunuyorum.
Kardes ayrimi yapmiyorum lakin ben kizkardesimle daha yakin hissediyorum kendimi.
Ben kizkardesimle arkadaslarimla kafa dagitmayi tercih ederim boyle durumlarda. Herkes bir degil kiminin kizkardesi yok kimi erkek kardesiyle daha iyi anlasiyor. Farkli farkli bilmeden yorum yapmak pek dogru olmuyor.

Benim bir görümcem var kocasiyla iyiyken eşim aklina gelmez nasil ne yapiyor iyi mi kötü mü hiç sallamaz.
Kocasiyla ne zaman arasi bozulsa eşimi günde 10 defa arar , cat kapi cikar bize gelir , yanina cagirir, her gun bir gorusme yasanir , seni cok seviyorum, sen olmasan ölürum yasayamam, seni gormeden duramiyorum, sen benim bitanemsin en sevdigim kardesimsin daha neler neler der.

Ardindan da gezelim, suraya buraya gidelim yemege gidelim. Ha bunlara hiç lafim yok bir şey diyemem ama sadece böyle durumlardaki samimiyet çok samimiyetsizce...
Kocasiyla arasi iyiyken yine eşimi unutur aramaz sormaz. Şu an kocasiyla cok iyi hikayelerinde goruyorum esiyle her gun bir yerde gezmede yemekte falan 😬 gecenlerde eşim diger ablasiyla telefonda konusuyordu, bahsettigim görumcemin evindeymiş, bir selam bile gelmedi eşime nasilsin bile demedi o kadar diyeyim.

Yorumun sahibi ensest imasi yapmadi bence.
Eslerinden kalan bosluklari kardesleriyle dolduruyorlar demek istedi diye dusunuyorum.
Kardes ayrimi yapmiyorum lakin ben kizkardesimle daha yakin hissediyorum kendimi.
Ben kizkardesimle arkadaslarimla kafa dagitmayi tercih ederim boyle durumlarda. Herkes bir degil kiminin kizkardesi yok kimi erkek kardesiyle daha iyi anlasiyor. Farkli farkli bilmeden yorum yapmak pek dogru olmuyor.
Benim görümcede buna benzer bi tip.
Esimide söför olarak kullanirdi hep taki esim ben artik evlendim ve bi hayatim var diyene kadar.
Neyse detaya girmiyim kendiside forumda nickini bilmiyorum ama kendini tanir :KK73:

Yalniz üyenin kardesini esinin yerine koyuyor demesi asiri igrenc!

Ben olayi anlayamadım. Benim kız kardeşim beni arasa oraya buraya götürür müsün dese işim yoksa elbette götürürüm. Eşimin kime ne harcadığının kime ne yardımı dokunduğunun onun da seceresini tutmam. Kardeşim ya sonuçta. Birlikte büyümüşüz aynı anneden çıkmışız. Bence burada hatalı sizsiniz. Kardeşler arasına girmeyin.

Benim görümcede buna benzer bi tip.
Esimide söför olarak kullanirdi hep taki esim ben artik evlendim ve bi hayatim var diyene kadar.
Neyse detaya girmiyim kendiside forumda nickini bilmiyorum ama kendini tanir :KK73:

Yalniz üyenin kardesini esinin yerine koyuyor demesi asiri igrenc!
Ifadesi çok yanliş üyenin, ortada fol yok yumurta yok sorun üretmis kendi kendine. Yorumunu ensest imasiyla yaptigini dusunmuyorum ama.
Bu tarz ifadeleri enseste baglamiyorum ben.
Bazen insanlar ipin ucunu kaçirabiliyor.
Çok yakin bir arkadaşimin kayinpederi arkadaşima seni bosadim annenin evine git demiş kizi evden kovmustu.
Sanki kocasi kendiymiş gibi.
Bazi insanlar anne baba abla abi olmayi mal sahibi olmak gibi görüp öyle ifadelerde öyle davranislarda bulunuyorlar ki kocasi karisi sen misin deyiveriyor insan.

Kıskanç görümce dramı 😆ama sen en azından kurtulmuşsun ,bizimkisi kocasından görmediği ilgiyi kardeşinden görmeye çalışacak kadar yetersiz 😆
Hayatımda sizin kadar kalpsiz birini görmedim. Görümceniz dünyanın en kötü fesat vs insanı olabilir bilemiyorum ama sizin onun yasadığı olumsuzluklardan haz almanız, mutlu olmanız okadar kötü ki. Yazıklar olsun diyorum sadece bir kadının baska bir kadın acısıyla mutlu olmasına yazıklar olsun. Görümce olduğu için herseyi hak ediyor sizce. Kıskançlık olur laf sokmalar vs hep olur evlilik birliğinde herkes yasıyor bunları. Sizin kafanız çok farklı bir ayna alın bakın kendinize. Görümce belası, ailesinden alamadığı ilgiyi kardesşinden bekliyor( kimden bekliyecekti bu hayatta eşi yalnız bırakmışsa kardesidemi atsın kadını kenara), o kızla muhatap etme demeniz vs yani üslup okadar kötü ki, eminim gerçektede bu şekilde konuşup nişanlıyı bunaltıyorsunuzdur. Görümce fesat olsa bence kendi özelini size acmazdı, dertlerini anlatmazdı insan sanıp söylemiş size ekmek çıkmış resmen. Sizin bunları kullanıcağınızı bilse o sizle muhatap olmaz zaten.işin özü kötü bir kalbiniz var umarım farkeder ve düzeltirsiniz kendinizi.

Ensest imasi yok yazdigimda.

Yazdığınız mesajda ne anlatmak istediniz peki ?

Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Önce türkçe yazmayı öğren karışmaZ denir karısmaS değil. Burdan bakınca dedikoducu olan sen gibi duruyosun. Senle alakalı bir durum yok olayda ayrıca kardeş onlar çocukken iyiliği dokundu ne saçma cümle

Hayır, keşke bunu bana sorsa bir kayınvalide. Alacağı cevabı çok iyi biliyor. Kendi kızının ne olduğunu da biliyor. O yüzden böyle bir soru soramaz hiç.
Bizde büyük kavga çikti 😬
Gorumcem son kalmaya geldiginde yatak odasina girip eşimin özel esyalariyla ugraşinca eşim sinirlendi, her seferinde benim giysilerimle eşyalarimla oynuyordu, bu defa cami duvarina yönelmiş. Görümce benden bildi, kv aile icinde mahrem mi olur, senin yuzunden oldu kardeşi kardese dusurdun dedi, kizimi oglumun evine sigdirmadi diyerek de agladi 😬

Bizde büyük kavga çikti 😬
Gorumcem son kalmaya geldiginde yatak odasina girip eşimin özel esyalariyla ugraşinca eşim sinirlendi, her seferinde benim giysilerimle eşyalarimla oynuyordu, bu defa cami duvarina yönelmiş. Görümce benden bildi, kv aile icinde mahrem mi olur, senin yuzunden oldu kardeşi kardese dusurdun dedi, kizimi oglumun evine sigdirmadi diyerek de agladi 😬
Sizinkiler tepki kontrolünde başarısızlarmış. Benimkiler yapar yapar ama eşim hesap sorduğunda biz ne yaptıkki, o yanlış anlamıştır, biz onu çok seviyoruz ama o bize karşı hep mesafeli vs… acaip köylü kurnazı kv. Görümce ile dediğim gibi nişanımdan sonra görüşmedim hiç. İnanılmaz kafam rahat. Ama kardeşinin yaptıklarını arada inanılmaz bir biçimde laf olarak sokuyorum eşime. O da farkında. Kız zaten normal değil kafa yapısı olarak, 37 yaşında kadın, 7 yaşında çocuğu var hava karardığında evde kalamıyormuş bahanesiyle 24 saat kv de. Evleri de karşılıklı zaten. Sonrasında ben hiç gelmiyormuşum kv eşime öyle diyormuş. Bende diyorumki eşime hep. 24 saat kardeşin o evde gitmemem normal değilmi ? Kv de benden yüz bulamadığı için o da gelemez pek. En son 5 ay önce gelmişti mesela evime. Geçen haftalarda aradı size geleceğim diye o günde rahatsızdım regl yüzünden. Hastayım dedim yine gelemedi 😊 Keşke böyle olmasaydı. Yürekten dilerdim. Eşime üzülüyorum bu konuda çok. Çünkü benim aileme eşim çok yakın, eeee benimkiler çok ilgili bizimle maddi manevi. Eşimde değer biliyor. Keşke azıcık iyiniyetli olsalardı. Eeee peki siz bu olanlardan sonra ne yaptınız ?

Bir arkadaşım var.
Kocasına daha nişan bile yapmadan benim ailemin yaşadığı şehre tayin almazsak evlenmem deyip adamı oraya aldirdi. Kendi ailesine sizin deyiminizle şoför yapti. Elalemin çocuğunu aldi koca sene kendi ailesine çalıştırır ama tatillerde senede iki defa onun memleketine gidecek diye bin sıkıntı yapardi. Adamın kendi ailesi için yaptığı fedakarlıklar iyilikler sorun olurdu.

Hem vallahi hem billahi pes diyorum.
Insan kendinde şu hakki nasil görür?

Ama beni daha da şaşırtan kısım şu: Böyle kadinlarin nesine ölüp biter bu adamlar.
Inadina güzel ahlaklıya düşüyorlar.
Hayat çok garip be!

Back
X