• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Görümce genel olarak kıskanç birisi.ortada hiç bişey yoktu durduk yere böyle bişey söyledi.bana kolye almıştı kardeşi , onu bile görünce şey dedi ,biz o kadar istiyoruz almıyorsun.hadi onu geçtim kendi kız kardeşinin kendisini kıskandığı dile getirdi ben şok yaşadım.halbuki kıskandığı filan yoktu, kızın. Diğer bir konu kendisi eşinin ailesiyle hiç bir skeilde gorusmuyo kaynanasiyla da aynı şekilde .gelip bana bu konuda karışamaz ve yargilayamaz.o zaman o ne diye eşine ailesiyle mesafe koydurmus,ben böyle düşününce mi kötü gelin oluyorum.?

Bizim gelinde sizin mantikda. zamaninda cok iyiligi olmus ne demek.
Annem hastaydi baktim buyuttum okuttum sinavlarini bile birlikte gittik geldik gelinimizin bu mesafe koyma kiskancligi sayesinde senede bir zor.gordugum kardesime onun yaninda sogru duzgun sarilamiyoruz bile. Nolur girmeyin kardeslerin arasina ayni ananin babanin evlatlari onlar.

Burda konu açıp görümceyi güzel güzel çekiştiriyorsunuz ama dedikoduyu seven görümce, ağır olan siz nasıl oluyor? Umarım nişanlınız bir şekilde sizden kurtulur yoksa kardeşleri birbirine düşürürsünüz. Ek olarak sizin bir görümceniz yok henüz

Ortada bi kötülük veya bela göremedim. Size ne kimin kocası ne kadar ilgi gösteriyor seviyor mu siz kimsiniz daha. Şu anlattıklarınızda bir tek bela var o da gelin belası

Görümce genel olarak kıskanç birisi.ortada hiç bişey yoktu durduk yere böyle bişey söyledi.bana kolye almıştı kardeşi , onu bile görünce şey dedi ,biz o kadar istiyoruz almıyorsun.hadi onu geçtim kendi kız kardeşinin kendisini kıskandığı dile getirdi ben şok yaşadım.halbuki kıskandığı filan yoktu, kızın. Diğer bir konu kendisi eşinin ailesiyle hiç bir skeilde gorusmuyo kaynanasiyla da aynı şekilde .gelip bana bu konuda karışamaz ve yargilayamaz.o zaman o ne diye eşine ailesiyle mesafe koydurmus,ben böyle düşününce mi kötü gelin oluyorum.?
Siz vitesi sona takmış gidiyorsunuz uslubunuz yanlış açıkçası
Eminim tavrinizda çok serttir bu şekilde haklı çıkma şansınız yok

Evet maalesef kotu gelin oluyorsun, kimse kardesler arasina giremez

Birincisi siz daha gelin namzetisiniz,ikincisi görümcenizin aile ilişkileri sizi ve ya kimseyi alakadar etmez.Daha evlenmeden iki kardeşin arasını açmaya kalkarsanız asıl bela görümceniz değil siz olursunuz.Bizim de görümcelerimiz,gelinlerimiz var ama daha şimdiden aradaki saygıyı yitirirseniz o evlilikten hayır gelmez.

Siz kötü gelin değilsiniz kötü insansiniz.

Ortada bi kötülük veya bela göremedim. Size ne kimin kocası ne kadar ilgi gösteriyor seviyor mu siz kimsiniz daha. Şu anlattıklarınızda bir tek bela var o da gelin belası
Ben abilerime çok düşkünüm.
Sık sık telefonla konusur, görüşürüz eşimin mesafe koy dediğini düşünemiyorum ya.
Hayat sadece eşten ibaret olacak diye düşünüyor bazıları, çok enteresan.

Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Ace dökülmüş ustunuze gecmis olsun çıkmaz artık. Yapacağınız bisey yok

Ya evet ya benimde demek istediğim buydu. Eleştirmeye başlayınca ama bana bunu dedi bilmiyorsunuza dönüyor olay. Kimse kimseye durup dururken lap diye senden de bir kurtulamadık demez ya. Hemde ilk görüşünde. Bu olayın bir başı sonu,gelişme aşaması yok mu yani? Belkide gerçekten şaka yaptı? Nasıl bir üslupla söyledi? Nasıl bir ortamda söyledi? Bunlar önemli detaylar. Şimdi sırf bu lafa bakarak yorumda bulunsak yanlış olur. Hee eğer gerçekten ciddi ciddi söylediyse ve nişanlısıda bunu bildiği halde gerekeni yapmıyorsa,kollamıyorsa ayrılsın. Ne denilebilir ki başka? Eğer öyleysede burada suçun büyüğü yine nişanlısında.
Görümceyi bilemem ama konu sahibinin enerjisi beni buradan irrite etti.

Sık sık telefonla konusur, görüşürüz eşimin mesafe koy dediğini düşünemiyorum ya.
Benim de görümcelerim var. Bugüne kadar aklımın ucundan geçmedi eşim konuşmasın mesafe koysun olacak iş mi ya

Bizim gelinde sizin mantikda. zamaninda cok iyiligi olmus ne demek.
Annem hastaydi baktim buyuttum okuttum sinavlarini bile birlikte gittik geldik gelinimizin bu mesafe koyma kiskancligi sayesinde senede bir zor.gordugum kardesime onun yaninda sogru duzgun sarilamiyoruz bile. Nolur girmeyin kardeslerin arasina ayni ananin babanin evlatlari onlar.
Çok üzücü ya insan kardeşinden nasıl kıskanır

Görümcenin,eşinin ailesiyle görüşmemesiyle senin nişanlının görüşmemesinin ne alakası var? Sen görüşmeyebilirsin ama onun görüşmesine bir şey diyemezsin. Sana şöyle diyim. Eğer gercekten dediğin gibi fesat biriyse bunu çözmen gereken kişi nişanlın. Görümcen değil. Alacaksın nişanlı karşına ablam bana bunları bunları diyor,beni koruyacak,ezdirmeyecek,saygısızlık yaptırmayacak kişi sensin diyeceksin. Hee baktın hala zorla sizi bir araya mı getiriyor? Hala sana saygısızlık yapılmasına müsade mi ediyor? O zaman nişanı atacaksın. Bu kadar basit. Çünkü biriyle evlenirken ailesiyle de evleniyorsun. Çöp atar gibi hadi aileni bir kenara at olmuyor malesef üzgünüm.

Teraziyi dogru tutmak lazım cnm . Herkesin yeri ayrı olmalı.

Back
X