- 16 Haziran 2011
- 16.058
- 70.063
- 798
Fesatlık beslemeseydi belki bu kadar takıntı yapmazdım.
Hangi fesatlık ?!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fesatlık beslemeseydi belki bu kadar takıntı yapmazdım.
Bu kadar çabuk zedelenen bir ilişkiniz varsa demek ki çok sağlam değil ilişkinizBen mesafe koymak istedikçe beni nişanlım aralarına soktu,onlarla kafa yapım uyuşmuyor,eşinden görmediği ilgiyi kardeşinden görmenin derdinde. Bu kadar dip dpe olmaları Bizim ilişkimizi zedeliyo
Bizim gelinde sizin mantikda. zamaninda cok iyiligi olmus ne demek.
Annem hastaydi baktim buyuttum okuttum sinavlarini bile birlikte gittik geldik gelinimizin bu mesafe koyma kiskancligi sayesinde senede bir zor.gordugum kardesime onun yaninda sogru duzgun sarilamiyoruz bile. Nolur girmeyin kardeslerin arasina ayni ananin babanin evlatlari onlar.
Eşinizin ailesiyle ilişkisine sizi ilgilendirmedigi sürece aklinizin ucunu bile degdirmeyin. Uslubunuz ve yakistirmalariniz çok çirkin.Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Eşinizin ablasi için bu kadarcik meselede ben ondan hoslanmiyorum muhatap etmem mi dedinizBen o kızdan hoşlanmıyorum dedikçe beni onla muhattap etti.mesafe koymak istedikçe daha çok dayatti.simdi konuşmuyoruz kızla ,şuan özellikle çağırıp ediyor kadın..mesafe koy dedikçe ben yeri gelince hayır demesini bilirim diyor .ama pek hayır dediğini de göremedik
Çok kral bir laf, çok doğruevlenince kartlar yeniden dağıtılıyor
Daha şimdiden kardeş arasına girmeye çalışan sizsiniz nsamliniz ağaç kovugundan çıkmadı ya Allah o ailenin yardımcısı olsun gorumcenizin özelini gelip burda anlattiginiza göre dedikoduyu sizde seviyorsunuzMerhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
konuşmuyor katıp, sadece nişanlısına homurdaniyor.Kocadan çok hayır görüyor ya kadın, ailesi ile bayıla bayıla görüşecekti bir de. Daha durun bakalım yeni girdiniz içlerine, neyi ne kadar biliyor da konuşuyorsunuz?
Erkekler değişmiyor diyemeyiz sadece erkek veya kadın insanlar değişmiyor yüzde 90.Gorumcenizle ilgili ancak konunuzla alakasi olmayan detaylara takilmasaydiniz burada size hak verilirdi. Gorumcem haftasonu, tatil demeden yine arayip bir yere goturmesini ister mi gibi korkulariniz olabilir. Ama aldatilmasi falan ne alaka yani? Kadin size laf soktugu icin aldatilmasindan mutlu mu oldunuz? Sunuda eklemeden edemeyecegim nisanliyken aile yapisini begenmediginiz, uyum saglayamayacaginizi dusundugunuz insanlarla evlenince nasilsa degisir diyerek evlenmeyin, degismezler, erkekler degismiyor. Torpulenebilirler ama asla degismezler. Nisanliniz su an 10 kez kardesini bir yere goturuyorsa(ki bana gore gayet normal) evlenince 5 kez goturecek ama yinede goturecek. Simdi herseyi bilip evlendikten sonra surat asip, kavga cikarmanin anlami yok
Bazı şeyleri sesli düşünmek bile çok zorYaşadıklarınıza üzüldüm. Ancak konduramasanız da asıl sorun kardeşinizde.
Kendinizi kardeşinizin yerine koyduğunuzda ; eşinizin ailenizle görüşmenizi engellemesine izin verir miydiniz ?
Ailevi sorumluluklardan ve ailesinden kaçmak isteyenler suçu 3.şahıslara atıyor.
EvlenmeyerekMerhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Ah bizim gelinimiz olacaktın ki sana bela neymiş ben gösterirdimMerhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Sen kimsin be yoldurma saçını başını terbiyesizAh bizim gelinimiz olacaktın ki sana bela neymiş ben gösterirdim
Benim görümcenin bir lafi var , sen iyi olursan herkes iyi olurAcaba benim yengemde benim hakkımda böyle düşünüyor mudur?![]()
Olsun.. zaten benm sevmediğimi biliyoYa o görümce de buralar da bir yerde ise![]()
Ben iyiyken o kötu oldu şimdi iyi olamamBenim görümcenin bir lafi var , sen iyi olursan herkes iyi olur![]()
İyiyken mi? Siz bu üslupla herhangi bir yerde herhangi bir zamanda iyi mi oldunuz?Ben iyiyken o kötu oldu şimdi iyi olamam![]()
O da bir şey mi , benim görümcem eşim bana evlenme teklif ettiği gün akşam üstü ben evime dönmeden annesine uğramıştık mutluluğumuzu paylaşalım diye; görümcem bana evlenme bile teklif eden olmadı diye homurdanarak başka odaya gitmişti ve ben gidene kadar çıkmamıştıGörümce genel olarak kıskanç birisi.ortada hiç bişey yoktu durduk yere böyle bişey söyledi.bana kolye almıştı kardeşi , onu bile görünce şey dedi ,biz o kadar istiyoruz almıyorsun.hadi onu geçtim kendi kız kardeşinin kendisini kıskandığı dile getirdi ben şok yaşadım.halbuki kıskandığı filan yoktu, kızın. Diğer bir konu kendisi eşinin ailesiyle hiç bir skeilde gorusmuyo kaynanasiyla da aynı şekilde .gelip bana bu konuda karışamaz ve yargilayamaz.o zaman o ne diye eşine ailesiyle mesafe koydurmus,ben böyle düşününce mi kötü gelin oluyorum.?