• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen kimsin be yoldurma saçını başını terbiyesiz
Evet görümcesine laf atan ama kendisinin de aşağı kalır yanı olmadığını hatta daha fazlası olduğunu gösterir üslup.
Artık görümce varsa kaynana bir de siz- çok da istenmeyecek türde olan- eş adayınızı pinpon topu yaparsınız aranızda.

İyi akşamlar öncelikle birinin eşinin ona ilgi gösterip göstermediği yakın zamanda yaşadıkları sizi hiç alakadar etmez ikincisi civiksa cıvık sizene üçüncüsü biri bana ablamla araba mesafe köy yıldızlarının uyuşması derse kapının önüne koyarım ki koydum

İyiyken mi? Siz bu üslupla herhangi bir yerde herhangi bir zamanda iyi mi oldunuz?
Eş adayınız yanında iyi rolü mü yapıyorsunuz yoksa?
Yakışır size
Ben onlara karşı herhangi bir saygısızlık yapmadım,kendisi ilk etapta bana laf soktu bilmem anlatabildim mi konunun içeriğini iyi okursan,ne demek istedigimi gayet iyi anlarsın

O da bir şey mi , benim görümcem eşim bana evlenme teklif ettiği gün akşam üstü ben evime dönmeden annesine uğramıştık mutluluğumuzu paylaşalım diye; görümcem bana evlenme bile teklif eden olmadı diye homurdanarak başka odaya gitmişti ve ben gidene kadar çıkmamıştı 😁 ama ben iyiniyet abidesi bir dangoz olarak her zaman yaptığım şeyi yaptım içimden… öyle demek istememiştir ya dalgınlığına gelmiştir ya sen yanlış duymuşsundur vs…. Diye kendimi teskin etmeye bayıldığımdan fesatlığını o an anlamam gerekirken yine üstünde durmamıştım olayın, gerçi sonrasında kendisini tepemde taşımama rağmen nişanımda kendi kendine hallenip nişan ertesinde beni heryerden engelleyip numaramı falan sildi 😊 sonrası … nişanımdan beri görüşmüyoruz , kayınvalideme uğradığımızda oradaysa yokmuş gibi davranıyorum. 3 yıl oldu evleneli daha abisinin evini göremedi 😏
Kıskanç görümce dramı 😆ama sen en azından kurtulmuşsun ,bizimkisi kocasından görmediği ilgiyi kardeşinden görmeye çalışacak kadar yetersiz 😆

O da bir şey mi , benim görümcem eşim bana evlenme teklif ettiği gün akşam üstü ben evime dönmeden annesine uğramıştık mutluluğumuzu paylaşalım diye; görümcem bana evlenme bile teklif eden olmadı diye homurdanarak başka odaya gitmişti ve ben gidene kadar çıkmamıştı 😁 ama ben iyiniyet abidesi bir dangoz olarak her zaman yaptığım şeyi yaptım içimden… öyle demek istememiştir ya dalgınlığına gelmiştir ya sen yanlış duymuşsundur vs…. Diye kendimi teskin etmeye bayıldığımdan fesatlığını o an anlamam gerekirken yine üstünde durmamıştım olayın, gerçi sonrasında kendisini tepemde taşımama rağmen nişanımda kendi kendine hallenip nişan ertesinde beni heryerden engelleyip numaramı falan sildi 😊 sonrası … nişanımdan beri görüşmüyoruz , kayınvalideme uğradığımızda oradaysa yokmuş gibi davranıyorum. 3 yıl oldu evleneli daha abisinin evini göremedi 😏
Abisinin evi çok umrunda mıdır sizce? Kötü niyet olmadan veya başka söz sezdirmeden soruyorum. Görümceniz içindeki neyse söylemiş çekilmiş odasına. Sonrasında da tavrını belli etmiş ve siz dahil herkes görmüş. İçten pazarlıklı olsa daha mı iyi.
Şahsen içindeki niyeti iyi veya kötü olsun direkt belli edenleri daha çok seviyorum ben. Zaten sizi veya abisini ya da evinizi görmek istese her olayın içinde olmak istese daha farklı davranırdı.
Hee 18 yaşında ergense o zaman bilemeyeceğim. Öyleyse abisi anlamaya çalışırdı onu bir şekilde biraz büyüyünce

İnanın hayatımda bu kadar çirkin bir üslup görmedim kocasından görmediği ilgiyi kardeşinden bekliyor, belki kardeşi ona iyi geliyor belki o da kardeşine iyi geliyordur sizene bu ne ya ailemize biri girecek kardeşimle olan iletisimimi kendi kafasına göre yorumlandirip kalıba koyacak aklını alırım onun

Ben onlara karşı herhangi bir saygısızlık yapmadım,kendisi ilk etapta bana laf soktu bilmem anlatabildim mi konunun içeriğini iyi okursan,ne demek istedigimi gayet iyi anlarsın
Baya iyi okudum. Sizinki laf sokmakla ilgili değil. Artık ben varım nasıl hala arayıp bir şey isteyebilir durumuna bağlanan bir güç gösterisi. Bilmem anlatabildim mi dediğiniz şeyler konu açtığınızdan sonra yorumlara göre gelen ayrıntılar

Abisinin evi çok umrunda mıdır sizce? Kötü niyet olmadan veya başka söz sezdirmeden soruyorum. Görümceniz içindeki neyse söylemiş çekilmiş odasına. Sonrasında da tavrını belli etmiş ve siz dahil herkes görmüş. İçten pazarlıklı olsa daha mı iyi.
Şahsen içindeki niyeti iyi veya kötü olsun direkt belli edenleri daha çok seviyorum ben. Zaten sizi veya abisini ya da evinizi görmek istese her olayın içinde olmak istese daha farklı davranırdı.
Hee 18 yaşında ergense o zaman bilemeyeceğim. Öyleyse abisi anlamaya çalışırdı onu bir şekilde biraz büyüyünce
Bunu yaptığında görümcem 34 yaşındaydı 😏 12 yıllık evli idi ozaman. Eşi o istendiğinde falan yokmuş sanırım. Evlilik teklifide almamış… İçindeki neyse söylemiş mi 😊 içindeki kıskançlığı kusmuş diyecektiniz sanırım. Ki allah şahit ben belkide hayatı boyunca ona kimsenin davranmadığı kadar özenli, iyiniyetli davrandım ki o zamanlar eşimde hatta şey demişti ya hiçbir eski kız arkadaşımla asla konuşmaz seninle konuşuyor vs… demişti. Abisinin evi umrunda olmalı. Ben olsam çok üzülürdüm çünkü benim odağım insan…Tavrını bellli mi etmiş 😁 Gardını almasına gerek yoktu çünkü ona bir saldırı yoktu. İki kişinin mutlu anı ona ağır geldi. Hadi benim mutluluğum ağır gelsin de, abisi ya o. Abisi. İki kardeşler üstelik… Gerçi sonrasında olaylar çetrefilleştiğinde eşim de bana demişti; bizim kardeş ilişkimiz senin ablanla ilişkin gibi değil demişti. Farklı davranmaya çalıştı zaten sonrasında ama ben kesin bir dille reddettim eşime. Asla görüşmek istemediğimi, ama onun kardeşi olduğunu o isterse elbette görüşebileceğini söyledim. Açıkmı yeterince ? Hala seviyormusunuz kendisini sizce tavrını net ortaya koydu diye 😊 tavrını net ortaya koymak kendine dair bir konu olursa olur. Onun yaptığı kötü kalbini ortaya koymak 😉

Özür dileyerek diyorum ki ikinizde birbirinizden çirkef gibi geldiniz bana, haklı haksız yok gibi. Muhtemelen evlenince her gün sizin eve gelir sen cinnet geçirirsin, sürekli kavga dövüş 2 yıla boşanırsın.

Ben mesafe koymak istedikçe beni nişanlım aralarına soktu,onlarla kafa yapım uyuşmuyor,eşinden görmediği ilgiyi kardeşinden görmenin derdinde. Bu kadar dip dpe olmaları Bizim ilişkimizi zedeliyo
Onlar kardeş şakamısın sen

Gorumcenizle ilgili ancak konunuzla alakasi olmayan detaylara takilmasaydiniz burada size hak verilirdi. Gorumcem haftasonu, tatil demeden yine arayip bir yere goturmesini ister mi gibi korkulariniz olabilir. Ama aldatilmasi falan ne alaka yani? Kadin size laf soktugu icin aldatilmasindan mutlu mu oldunuz? Sunuda eklemeden edemeyecegim nisanliyken aile yapisini begenmediginiz, uyum saglayamayacaginizi dusundugunuz insanlarla evlenince nasilsa degisir diyerek evlenmeyin, degismezler, erkekler degismiyor. Torpulenebilirler ama asla degismezler. Nisanliniz su an 10 kez kardesini bir yere goturuyorsa(ki bana gore gayet normal) evlenince 5 kez goturecek ama yinede goturecek. Simdi herseyi bilip evlendikten sonra surat asip, kavga cikarmanin anlami yok
Konu sahibi yanliş yolda bu bariz.
Yazdiklariniza da katiliyorum ama bir şeyler eklemek isterim.
Bir yere goturme bir seyler yapma kismi bazen abartiya kaçabiliyor.
Iki tarafta buna alışip göreve donüşturebiliyor.
Eşler kendi hayatlarini aksatiyor , eşlerini ihmal edebiliyor hayir diyemiyor.

Niye gelemiyor abisinin evine diye kavga çikmadi mi 😬

Kıskanç görümce dramı 😆ama sen en azından kurtulmuşsun ,bizimkisi kocasından görmediği ilgiyi kardeşinden görmeye çalışacak kadar yetersiz 😆

Bu mesajın bir benzerini geçmiş sayfalarda da yazdınız. Bilinçli olarak bu cümleyi tekrar tekrar yazmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ?

Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Bende bir ablayım erkek kardeşim var onunda bsna işi düşer benimde ona. Bazı durumlarda şoförümde oluyor evet. Bu durum kardeşler arasında sizlik bişey yok kardeş arasında arayış aranmaz,sizin yıldızınız uyuşmadı diye ablasına mesafe koyacak hali yok bu sebeplerden. Ha görümcenin size gerçekten bir zararı olur, ozaman ablasının karşısına dikilir.

Ya kendisi başından beri eşinin ailesini kotuledi bana bı günden bı güne bişey demedim.ama şimdi aynı burnunu sokmayı kendisi yapıyor ..iyi niyeti taşıyan biri olmadığı burdan belli.
Ohoo bu kafayla çok çekeceğiniz var. Nişanlınızı böyle kıl tüy mevzular için darlamayın , seçim yapmaya hiç zorlamayın.

Yani benim anlamadigim cok benzer konularda mesafe koy falan derken bu konuda allah islah etsin demeye kadar gelmis.kayinvalideye oglu kocalik ederken herkes elestirirken ,bu konuda ablaya belki kardesini kocasi olarak goruyor ne var bunda diyen bile olmus.Nereden baksan yorumlar tutarsiz.

Back
X