Görümce ben mi çok takıyorum

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
merhabalar kızlar,

Konu yine eşimin ailesi
Görümcem...

Bekar 35 yaşında işinden dolayı sanırım biraz agresif.

Ailesi öyle kabul etmiş onu belli ama ben bazen tahammül edemiyorum. Kocamı cocuk gibi azarlamasına sinir oluyorum. Herşeyi ı biliyo herkesi yönetmeye calısıyo.
Sürekli şunu yapın bunu burda. Artık alın. Emrivaki cümleler. Cidden tahammül edemiyorum ve yapacağım varsada yapmıyorum o işi. Eşim boşver o öyle desede delirtiyo karı beni

Napıcam bilmiyorum uyuz oluyorum kıza napsam nasıl belli etsem rahatsızlığımı bilemdim

ozaman evine gitmezsin olur biter evine gidip sonrada şöyle yaptı böyle yaptı deme lüksün yok mesafeli olursun kardeşlerin birbirlerine davranışlarıda seni ilgilendirmez bence onlar öyle anlaşıo demekki sana olan savranışlarınıda beğenmiosan gitmezsin görüşmezsin olur biter

Ben böyle insanları pek takmıyorum. Sonuçta eşinizin ablası sanırım. Ablaya ne diyebilir ki? Söylediklerini yapmadıktan sonra tatsızlık çıkarmanın anlamı yok.
Bazen ben de abilerime şunu söyle yapın diyorum acaba yengemler de bana kızıyor mudur :)

merhabalar kızlar,

Konu yine eşimin ailesi
Görümcem...

Ailesi öyle kabul etmiş onu belli ama ben bazen tahammül edemiyorum. Kocamı cocuk gibi azarlamasına sinir oluyorum. Herşeyi ı biliyo herkesi yönetmeye calısıyo.
Sürekli şunu yapın bunu burda. Artık alın. Emrivaki cümleler. Cidden tahammül edemiyorum ve yapacağım varsada yapmıyorum o işi. Eşim boşver o öyle desede delirtiyo karı beni

Napıcam bilmiyorum uyuz oluyorum kıza napsam nasıl belli etsem rahatsızlığımı bilemdim
Sen muhatap olma kocana aşırı rahatsız olduğunu söyle o konuşsun. ama cesaret edemezse o başka.

Sizde agresifsiniz sanki.. bu tarz emir kipli konuşmalarından hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum ve üzülüyorum lütfen benimle konuşurken biraz özen göster. Diyeceğiniz bu. Baktınız çemkiriyo ben senin annen baban değilim kahrını çekicek böyle konuştuğun müddetçe seni duymuyorum ve kaale almıyorum.. bitti.

Tabi eşiniz ne der bilmiyorum. Ablamın huyu bu ne demekse artık sanki mecburuz arızalı ailelerini çekmeye.

Aynısı benim de başımda bayan bilmiş, dediklerini uygulamayinca ve bunu dile getirince vazgeciyor az da olsa :)

Sizde agresifsiniz sanki.. bu tarz emir kipli konuşmalarından hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum ve üzülüyorum lütfen benimle konuşurken biraz özen göster. Diyeceğiniz bu. Baktınız çemkiriyo ben senin annen baban değilim kahrını çekicek böyle konuştuğun müddetçe seni duymuyorum ve kaale almıyorum.. bitti.

Tabi eşiniz ne der bilmiyorum. Ablamın huyu bu ne demekse artık sanki mecburuz arızalı ailelerini çekmeye.

Ben agresif değilim sakinimdir genel anlamda ama beni geriyo kızın tarzı. Bende kolay bi işte calısmıyorum benımde sinirlerim bozulabiliyo ana bir gün kardeşime böyle davranmadım. Anlamıyorum anlam veremiyorum. Cok güzel yazmısın cevap verip yüz göz olmak istemiyorum ama ilerleyen zamanlarda yapacağım gibi böyle kendimi yiyip bitiriyorum.

merhabalar kızlar,

Konu yine eşimin ailesi
Görümcem...

Ucu size dokunan, size karşı olan hareketlerine karşı uygun bi üslupla konuşursunuz. Ama eşinize ya da başka olaylara karşı bırakın kendi bilsin en iyisini. Samimiyet kurmazsınız olur.

Dediklerini yapma. Benim gorumcemin biride aile icinde diktatörlük yapiyor. Adina x diyeyim. Ailede bir olay olsa " aman x duymasin. X duyarsa onu fena yapar. X şöyledir böyledir" hatta bu x hazretleri eltimi gormek istemedigi icin eltim kocasinin yaninda aile toplantilarina gelemez, kocasi tek gelir.
Bu X in bu kadar at koşturmasinin 2. Bir sebebide herkese madfi yardim yapmasi. O yuzden kimse agzini acamiyor ona.
Allah a sukur ne maddi yardim aldim, ne de bir minnetim var. Sallamiyorum bile kendisini o da bunu gayet iyi biliyor.
Takmayin sizde. Karsinizda cocuk konuşuyormus gibi davranin hatta bazen :KK70: o derece sallamayin.

Back
X