Görümce!!! Bu davranışına bır anlam veremedim

Bence kızcağız kendince sizin gerginliğe bi son vermeniz için böyle bişey yapmış, hani ben ağlayıp üzüldüğümü belli edersem ortam sakinleşir gibisine.. Anlattığınız gibi içe dönük sessiz biriyse hafif bi depresyon geçiriyor da olabilir, bence altında art niyet aramak için çok erken, önemli olan bu tavırların sürekliliği...

Bence saçmalayan sizsiniz. Ağladı diye bir de dövseydiniz kızı. Doğru düzgün konuşmak varken azarlar gibi üstüne gitmişsiniz bir de. Aman iyi tavır koyun, mazallah bir daha yanınıza bile yaklaşamasın.

Yaş önemli değil, ailesine düşkün değilse bile ayrı düşünce kıymete binmiştir. Hele de daha önce ailesinden hiç ayrılmamışsa. Eşiniz de gelmesin bir daha madem böyle yapacak demiş. Siz niye dert ettiniz ki bu kadar :işsiz:

35 yaşında kadınım misafir olduğum evde evsahibi tartisacak olsa acayip geriliyorum
Kv kp çok kavga eder diken üstünde olurum
İnsan kendi anne babasinin, kendi evindeki gerginligin nereye varacağını bilir ama başka bir evde öyle olmaz
Bazı insanlar huzursuz ortamları sevmez
Yaşı da çok yok normal bence

Sizin gerilmenize alışkın değildir, zoruna gitmiştir, duygusal yoğunluğu fazla olan bir ana denk gelmiştir.
Bu kadar seviyorsanız ilişkiniz iyi demektir, artniyet aramayın hemen, dilerseniz bir kez daha konuşun, seni üzdük mü? Tarzında.. Ya da hiç açmayın konuyu.

görümce olunca sizin içininsanlıktan çıkıyor tabi karşınızdaki. ünlemli başlıklar filan. içinden gelmiş ağlamış, ne olacak.

ben de hiç hoşlanmam yanımda tartışılmasından. bazı şeyler karı koca arasında kalmalı. insanları germeye hakkınız yok kardeş de olsa. hassas bir dönemi olabilir. aklında başka sıkıntı vardır o gerginlikte patlamıştır. içe dönük diyorsunuz öyle insanlar her şeyi kaldıramaz. bunun sorgulanacak bir tarafı yok.

Merhaba kızlar
Hiç anlam veremediğim bir sey yaşadım.
Esımın ailesını cok severım cok degerli ınsanlar . Esımın kız kardesı 21 yasında ailesı memlekete gitti bızde tatil programımıza onu da dahil ettik. Bızde kaldıgı süre içinde cok yoğun iş hayatımız hastalık vs tatsız bır kac sey yasadık, tüp bebek sürecini de dusunursek stres altında oldugumuz için gergindik. Tatılde bu yuzden organıze ettık.
Esimle kavga etmeyiz. 2 yıl oldu ne hakaret ne kavga olmadı. Munakasa ettıgımız durumlar dısında. Arabadan bılgısayar calındı anahtar kayboldu derken cok gergin esım bende hallolacak seyler için üzme kendını dıye bıraz sıtem edıyordum..
Esımın kardesı cıt cıkarmıyor. Bırden nasıl aglamaya basladı ki hıçkıra hıçkıra. Ne oldu dıyoruz yok bırsey. Sebep ; cok gergınmış ortam alışık degılmış. Şok oldum!
Kv menopoz vs asırı gergın bırıdır. Dedim sen hergun cok gergın bır anne ile yasıyorsun ne demek bu! Konuşamayacaksak yanında bu neyın ablalığı kardeslığı. Acık ol varsa rahatsız oldugun bırsey soyle aıleyız konuşmaz bırıktırırsek nasıl bu ilişki yururki. Samımı bulmadıgım için tavrımı net koydum. Sonra özur diledı ben annemı evımı babamı özledım ondan galiba dedı. Ben şok oldum hiç ailesıne baglı bırı degıldır. Yada ben gozden kacırdım. Daha 3 gün olmuş ve bu kız 21 yasında. Esım bır daha bızde kalmasın canımızı sıkacaksa dedı. Anlamadım bu kız neden boyle sacmsladı ki??
Belki sizin bilmediğiniz başka bir sorunu vardır, olaylar da üst üste gelince gerilmiştir. Olabilir bu tür şeyler normal. Ben de kimsenin anlam veremediği olaylara patlayıp ağladığımı bilirim. Hele bir keresinde reklam müziğine ağlamışlığım var. O yüzden çok üzerine gitmeyin bu konuda. Madem seviyormuşsunuz, aranız iyiymiş, bu kadarcık bir olaydan gerginlik olmasın. Güzel güzel konuşun, normalde evinizin böyle olmadığını, olaylar üst üste geldiği için gergin olduğunuzu anlatın. Sonra ona sorun, acaba onun mu bir derdi var anlatamadığı. Sonuç olarak genç bir kız. Hatta regl zamanı bile yaklaşmış olabilir. Anlayışlı olmanız en faydalısı. Hemen şımarıklık olarak algılamamak lazım.

Bence kızcağız kendince sizin gerginliğe bi son vermeniz için böyle bişey yapmış, hani ben ağlayıp üzüldüğümü belli edersem ortam sakinleşir gibisine.. Anlattığınız gibi içe dönük sessiz biriyse hafif bi depresyon geçiriyor da olabilir, bence altında art niyet aramak için çok erken, önemli olan bu tavırların sürekliliği...
İşin garıbı ve sorgulamamın sebebi bır gergınlık yok ki. Esım zaten bana karsı gergın olacak bırı degıl aksılıkler oluyor ister istemez insanı tepkıler. Aileyız degılmı varlığı rahatsızlık verecekse ne anlamı var ki.

Belki sizin bilmediğiniz başka bir sorunu vardır, olaylar da üst üste gelince gerilmiştir. Olabilir bu tür şeyler normal. Ben de kimsenin anlam veremediği olaylara patlayıp ağladığımı bilirim. Hele bir keresinde reklam müziğine ağlamışlığım var. O yüzden çok üzerine gitmeyin bu konuda. Madem seviyormuşsunuz, aranız iyiymiş, bu kadarcık bir olaydan gerginlik olmasın. Güzel güzel konuşun, normalde evinizin böyle olmadığını, olaylar üst üste geldiği için gergin olduğunuzu anlatın. Sonra ona sorun, acaba onun mu bir derdi var anlatamadığı. Sonuç olarak genç bir kız. Hatta regl zamanı bile yaklaşmış olabilir. Anlayışlı olmanız en faydalısı. Hemen şımarıklık olarak algılamamak lazım.
Bende sakınlesınce bırer kahve yaptım ve konuştum. Bu sebep olamaz baska bırsey mı uzdu senı diye ama bırsey demedi. Uzatmadık ama anlam veremedıgım için sorguladım ister istemez. Insan kendını kötu hıssedıyor tabı bu davranısının kötu hıssettırdıgını ona soyledım. Küçük bır kız degıl artık .

İşin garıbı ve sorgulamamın sebebi bır gergınlık yok ki. Esım zaten bana karsı gergın olacak bırı degıl aksılıkler oluyor ister istemez insanı tepkıler. Aileyız degılmı varlığı rahatsızlık verecekse ne anlamı var ki.
Onun baktığı yerden farklı görünüyor olabilir... Size değer verdiği için üzülmenizi istemiyordur

Onun baktığı yerden farklı görünüyor olabilir... Size değer verdiği için üzülmenizi istemiyordur
Belki de. Bızlere cok duskun abısınden cok bana. Uzuldum bende hem kızdım hem uzuldum

Bilgisayarı o çalmış olabilir mi?
Sonra da vicdan yapıp Ağlamış ?
21 yaş küçük değil ki durup dururken. Ağlasın. . .

Back
X