Merhaba kızlar
Hiç anlam veremediğim bir sey yaşadım.
Esımın ailesını cok severım cok degerli ınsanlar . Esımın kız kardesı 21 yasında ailesı memlekete gitti bızde tatil programımıza onu da dahil ettik. Bızde kaldıgı süre içinde cok yoğun iş hayatımız hastalık vs tatsız bır kac sey yasadık,
tüp bebek sürecini de dusunursek stres altında oldugumuz için gergindik. Tatılde bu yuzden organıze ettık.
Esimle kavga etmeyiz. 2 yıl oldu ne hakaret ne kavga olmadı. Munakasa ettıgımız durumlar dısında. Arabadan bılgısayar calındı anahtar kayboldu derken cok gergin esım bende hallolacak seyler için üzme kendını dıye bıraz sıtem edıyordum..
Esımın kardesı cıt cıkarmıyor. Bırden nasıl aglamaya basladı ki hıçkıra hıçkıra. Ne oldu dıyoruz yok bırsey. Sebep ; cok gergınmış ortam alışık degılmış. Şok oldum!
Kv menopoz vs asırı gergın bırıdır. Dedim sen hergun cok gergın bır anne ile yasıyorsun ne demek bu! Konuşamayacaksak yanında bu neyın ablalığı kardeslığı. Acık ol varsa rahatsız oldugun bırsey soyle aıleyız konuşmaz bırıktırırsek nasıl bu ilişki yururki. Samımı bulmadıgım için tavrımı net koydum. Sonra özur diledı ben annemı evımı babamı özledım ondan galiba dedı. Ben şok oldum hiç ailesıne baglı bırı degıldır. Yada ben gozden kacırdım. Daha 3 gün olmuş ve bu kız 21 yasında. Esım bır daha bızde kalmasın canımızı sıkacaksa dedı. Anlamadım bu kız neden boyle sacmsladı ki??