- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
Anlatmak istediğim buyduBelki de. Bızlere cok duskun abısınden cok bana. Uzuldum bende hem kızdım hem uzuldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatmak istediğim buyduBelki de. Bızlere cok duskun abısınden cok bana. Uzuldum bende hem kızdım hem uzuldum
Bende oyle yaptım . Konuştuk . Ne bıleyım kızdım ortada hıcbırsey yokken o kadar talihsızlıği sabırla karsılarken boyle bırsey uzdu benı sonuc olarak esım ve ben bır kavga içinde hıc olmadıkkıSizin gerilmenize alışkın değildir, zoruna gitmiştir, duygusal yoğunluğu fazla olan bir ana denk gelmiştir.
Bu kadar seviyorsanız ilişkiniz iyi demektir, artniyet aramayın hemen, dilerseniz bir kez daha konuşun, seni üzdük mü? Tarzında.. Ya da hiç açmayın konuyu.
:) yok artık .Bilgisayarı o çalmış olabilir mi?
Sonra da vicdan yapıp Ağlamış ?
21 yaş küçük değil ki durup dururken. Ağlasın. . .
:) yok artık .
Niye boylesiniz ? Dusuncelerınız içiniz bu kadar mı kötü. Bunu dıyecek kadar!
Olabilir tabı. Ama bız esımle bırebır gergın degıldıkkı. Aksılıkler olunca onlara uzuldum .Gerginmişsiniz o da gerilmiş
Büyütecek birşey yok
Ben de o yaşlarda eniştem ve ablamla tatile giderdim
O durumda sanki onların çocuğu modunda oluyorsunuz
O da o moda girmiş anası babası gerilen çocuk gibi tepki vermiş
Evet !! Hem de cook . Onunuzde ıkı tuş var ne yazarsam yazarım vıcdanımı ıyı olan yanlarımı bır kenara bırakırım gercek hayattakı tum korkaklığımın cesaretını burda boyle gosterırım dıyerek cok kötu oldunuz. Hırsızlıkla suclamak nedır? Yazık sız ve sızın gıbılereDüşününce durup dururken neden ağlar insan ?
Çalındı yazmışsınız aklıma o geldi . .
Bi yorumla kötü mü oluyoruz yahu . .
Evet !! Hem de cook . Onunuzde ıkı tuş var ne yazarsam yazarım vıcdanımı ıyı olan yanlarımı bır kenara bırakırım gercek hayattakı tum korkaklığımın cesaretını burda boyle gosterırım dıyerek cok kötu oldunuz. Hırsızlıkla suclamak nedır? Yazık sız ve sızın gıbılere
aha görümce melek olduEvet !! Hem de cook . Onunuzde ıkı tuş var ne yazarsam yazarım vıcdanımı ıyı olan yanlarımı bır kenara bırakırım gercek hayattakı tum korkaklığımın cesaretını burda boyle gosterırım dıyerek cok kötu oldunuz. Hırsızlıkla suclamak nedır? Yazık sız ve sızın gıbılere
valla konuyu konusurken durduk yere aglayan görümce.. insanın aklına her sey gelır.Konuyu okudum yorum yaptım suçlu oldum hatta günah keçisi ben oldum pes diyorum![]()
valla konuyu konusurken durduk yere aglayan görümce.. insanın aklına her sey gelır.
sonra da kendıyle çelişmiş.
abooo konu sahıbı eşiyle hiç tartısmamıs inanmıstım
ama şu tavrından sonra inanmıyorum, hemen tersledı
'' olur mu öyle sey, sanmıyorum'' demek o kadar da zor degıl
Bu yüzden toplum içinde ağladığım zaman ucube gibi hissediyorum. Ne var yani, psikolojim bozulmuş olabilir, ya da o an ağlamak istiyorum.Bence saçmalayan sizsiniz. Ağladı diye bir de dövseydiniz kızı. Doğru düzgün konuşmak varken azarlar gibi üstüne gitmişsiniz bir de. Aman iyi tavır koyun, mazallah bir daha yanınıza bile yaklaşamasın.