Görümce!!! Bu davranışına bır anlam veremedim

Sizin gerilmenize alışkın değildir, zoruna gitmiştir, duygusal yoğunluğu fazla olan bir ana denk gelmiştir.
Bu kadar seviyorsanız ilişkiniz iyi demektir, artniyet aramayın hemen, dilerseniz bir kez daha konuşun, seni üzdük mü? Tarzında.. Ya da hiç açmayın konuyu.
Bende oyle yaptım . Konuştuk . Ne bıleyım kızdım ortada hıcbırsey yokken o kadar talihsızlıği sabırla karsılarken boyle bırsey uzdu benı sonuc olarak esım ve ben bır kavga içinde hıc olmadıkkı

Bilgisayarı o çalmış olabilir mi?
Sonra da vicdan yapıp Ağlamış ?
21 yaş küçük değil ki durup dururken. Ağlasın. . .
:) yok artık .
Niye boylesiniz ? Dusuncelerınız içiniz bu kadar mı kötü. Bunu dıyecek kadar!

Gerginmişsiniz o da gerilmiş
Büyütecek birşey yok
Ben de o yaşlarda eniştem ve ablamla tatile giderdim
O durumda sanki onların çocuğu modunda oluyorsunuz
O da o moda girmiş anası babası gerilen çocuk gibi tepki vermiş
Olabilir tabı. Ama bız esımle bırebır gergın degıldıkkı. Aksılıkler olunca onlara uzuldum .

Düşününce durup dururken neden ağlar insan ?
Çalındı yazmışsınız aklıma o geldi . .
Bi yorumla kötü mü oluyoruz yahu . .
Evet !! Hem de cook . Onunuzde ıkı tuş var ne yazarsam yazarım vıcdanımı ıyı olan yanlarımı bır kenara bırakırım gercek hayattakı tum korkaklığımın cesaretını burda boyle gosterırım dıyerek cok kötu oldunuz. Hırsızlıkla suclamak nedır? Yazık sız ve sızın gıbılere

Evet !! Hem de cook . Onunuzde ıkı tuş var ne yazarsam yazarım vıcdanımı ıyı olan yanlarımı bır kenara bırakırım gercek hayattakı tum korkaklığımın cesaretını burda boyle gosterırım dıyerek cok kötu oldunuz. Hırsızlıkla suclamak nedır? Yazık sız ve sızın gıbılere

Size soruyorum olayı ben yaşamadım ki nerden bilebilirim. .

aha görümce melek oldu :KK53: Eses07 Eses07 bişi dememiş ki

Arkadaslar konu hakkındaki düşüncelerınız için çok tesekkurler .
Tarafımdanda fazla buyuttugum yada kardesımızın hassas bır donemı oldugundan boyle bır tepkı vermış olabılır. Zaten bızlere asırı duskun muhtemelen dedıgınız gıbı aksılıkler onu uzmuş boyle bır anı duygusal patlama yasamıştır.
Hırsız o mu ? Vs gıbı sorular konumun dısındadır ve kötu nıyetlıdır . Konu ve yazılanlar bu tıp yorumlar ile benım için kapanmıştır.
İnsanı duygularını ön planda tutarak empatı kurup bana yorum yapan elestırıde bulunan ayna tutan gerkese tesekkurler..
Sevgıler

Konuyu okudum yorum yaptım suçlu oldum hatta günah keçisi ben oldum pes diyorum:duduk:
valla konuyu konusurken durduk yere aglayan görümce.. insanın aklına her sey gelır.
sonra da kendıyle çelişmiş.
abooo konu sahıbı eşiyle hiç tartısmamıs inanmıstım
ama şu tavrından sonra inanmıyorum, hemen tersledı :KK53:
'' olur mu öyle sey, sanmıyorum'' demek o kadar da zor degıl

valla konuyu konusurken durduk yere aglayan görümce.. insanın aklına her sey gelır.
sonra da kendıyle çelişmiş.
abooo konu sahıbı eşiyle hiç tartısmamıs inanmıstım
ama şu tavrından sonra inanmıyorum, hemen tersledı :KK53:
'' olur mu öyle sey, sanmıyorum'' demek o kadar da zor degıl

Hoppa

Kız bir anda ağladı diye mi bu kadar üstüne gidip bir de bir daha gelmesine getirdiniz konuyu, yok artık. Kız 21 yaşında daha, anlık bir şeye üzülmüştür, sevgilisiyle tartışmıştır, arkadaşıyla sorun yaşamıştır size diyememiş bunu bahane etmiştir. Ya da belki gerçekten kavga etmenize tahammül edemedi, muayyen günündeydi diyelim eeee?? Bu kadar lafı hak mı etti? Abisi de bir daha gelmesin demiş, cidden şaka gibi. Derdini sorup ablalık yapsaydınız, sıkıntısına ortak olsaydınız belki anlatırdı ama yok görümce o di mi, kardeşiniz değil pardon... :işsiz:

konu sahibi arkadasim kusura bakma ama biraz atarlisin sanki, agresifsin de biraz sanki.
ilk konuyu okuyunca kiz uzulmus belkide dikkat cekmeye calismis, sizi yada abiyi kiskanmis bile olabilir diye dusundum ama sizin diger yorumlari okuyunca sok oldum ne yalan soyliyim,
normal hayattada boyleyseniz ben bile olsam iki gune gerilir aglarim yaninizda.
herseyi bu kadar incesine kadar irdeleyip, suclar gibi herkesi elestiriseniz daha coklarini aglatirsiniz.
kiz uzulmus agalamis neyse bitti gitti, iki lafta solyemissiniz ama icicniz nedense sogumamis, gorumceee !! diye konu acacak kadar bilenmissiniz,
kadinin biri kalkmis belkide sadece laf olsun diye bilg konusunda yorum yapmis, daha farkli hallere girmissiniz.
bence herseyi cok kafaya takmayin, aglamis neyse ne bitmis gitmis olay, okuz altinda buzagi aramayin bosuna.
kendinize zarar.

Bence saçmalayan sizsiniz. Ağladı diye bir de dövseydiniz kızı. Doğru düzgün konuşmak varken azarlar gibi üstüne gitmişsiniz bir de. Aman iyi tavır koyun, mazallah bir daha yanınıza bile yaklaşamasın.
Bu yüzden toplum içinde ağladığım zaman ucube gibi hissediyorum. Ne var yani, psikolojim bozulmuş olabilir, ya da o an ağlamak istiyorum.
Altı üstü canı sıkılmış ağlamış yani, ne var büyütecek? Her şeyini bilmiyorsunuz, başka bir derdi vardır, siz de gerilince patlamıştır bir anda. Kimse zevkine ağlamaz sosyopat falan değilse. Her ağlayan şımarık mı oluyor? Biz hassas diyoruz burada.

Back
X