Görümce düğünü 🤦

Yeğenini bile dusunmedi yani yaziklar olsun onlara. Gerci bizim kv pek bi farki yok torununun ozel durumu oldugunu biliyor.orda nasil zorlaniriz onuda biliyor.herkes kendini düşünüyor iste.. onunda el derdine girdigini biliyorum yoksa kara kasima kara gozume hasret degil.millet laf soz eder diye.. kendiside bizzat burnumdan getirir bunu.. degmez zaten biliyorum da kafam karma karisik napicagim konusunda

Yogun bakimdan çıkmasını zor beklediler.
Hizli hizli bu ise giriştiler.
Koca derdi sarmıştı.
Neyse bir sey demiyorum.
Herkes kendi derdinde madem ben de benim derdimdeydim.

Kimse ağzını açıp bir sey diyemez.
Yüzüme ya da arkamdan.
Çok pis bozarım herkes bilir.

Lütfen sizi sıkıntıya sokacaksa hic zorlamayın kendinizi.
Inanin degmez.
Eş icin bile..

Kızlar az önce baktim aktarmali olduğu için hem cok ucuk bi rakama denk geliyor hemde saat olarak arabayla gitmekten daha uzun sürüyor.. cocuk rahatsiz olsa bi koseye çeker sakinlestiririz de ucakta yapamayiz bunu zaten. Dediğim gibi hic gitmek istemiyorum ama. Unutulmaz yuzume vurulur onunda farkındayım.. duruma göre bakicam artik
Uçak korktuğun kadar zor olmazdı aslında ama direkt uçuş yoksa bir anlamı da yok zaten. Ben de olsam mecburen giderdim. Kuzen falan olsa neyse ama kardeşi bu. Eşine ayıp olur gibi geliyor. Ama çocukla da çok zor biliyorum. 🥺

Yogun bakimdan çıkmasını zor beklediler.
Hizli hizli bu ise giriştiler.
Koca derdi sarmıştı.
Neyse bir sey demiyorum.
Herkes kendi derdinde madem ben de benim derdimdeydim.

Kimse ağzını açıp bir sey diyemez.
Yüzüme ya da arkamdan.
Çok pis bozarım herkes bilir.

Lütfen sizi sıkıntıya sokacaksa hic zorlamayın kendinizi.
Inanin degmez.
Eş icin bile..
:KK200::KK36:

İyi geceler kızlar

Cok stres yaptım bu mevzuyu sanki benim düğünüm. Gorumcemin kınası bulunduğumuz memlekette düğün ise baska memleket. Ben kınaya giderim düğüne gitmem diye düşünüyordum.oglum durmaz yollarda kaos olur bizim için bunuda biliyorum. sadece esim gider diye vs.

Kayinvalideme söyledim (oyle şeymi olur dönüşümlü bakariz cocuga dedi)

Ya birde ben düğüne karsi inanilmaz soğuğum kendi düğünümden sonra
Benim kınamda kaza oldu o gün bizim icin travmaydi.nerde bi düğün görsem icim burkulur. Kinamin dugunumun olmamasına degil.kazada iki kişi öldü digeri cezaevine girdi.

Anlatinca gözümün onunden sahne gibi geçiyor.dugun goruncede ayni sekil.nefret ediyorum düğünlerden artik anliyacaginiz.

Sizce ben gitmelimiyim o düğüne birgun neysede düğün icin onca yol onca stres napicami sasirdim.ve içim sıkılıyor artik.
Eşinizin kardesi o el değil yabancı değil akraba bile değil kardeş...kesinlikle gitmelisiniz böyle sormaniz bile garip geldi bana

Uçak korktuğun kadar zor olmazdı aslında ama direkt uçuş yoksa bir anlamı da yok zaten. Ben de olsam mecburen giderdim. Kuzen falan olsa neyse ama kardeşi bu. Eşine ayıp olur gibi geliyor. Ama çocukla da çok zor biliyorum. 🥺
Duruma gore bakicam artik canim 😅 bizi ultra rahat ettirirlerse arabada belki dusunebilirim 😂

Bende bundan korkuyorum yaa 😅 kv cok fena biri burnumdan fitil fitil getirmeden birakmaz yakami.

Düğün baska il de oglum icinde zor olucak.benim icinde. Bende napicami sasirmis durumdayim 🤦
Oğlunuz hep bulunduğunuz ilde kalacak değil ki muhakkak tatile gezmeye vs il dışına çıkacaksınız. Çocuğa zor olmaz değişiklik olur mutlu olur. Halasının düğünü hem.

Eşim böyle yapsa benim kardesimin düğününe gitmek istemese bana sen tek git dese ona inanılmaz kirilirdim.

Ben de eşimin yakını bazı kişilerin düğününe çok istekli olmadan gittim. Yani akrabası kuzeni vs hadi neyse de kız kardeş düğünü bu değil gitmemek en başta olmaniz lazım.

Düğününüzde yaşadıklarımız için çok çok üzüldüm. Ama hiç hayatınızda düğüne katılmayacak değilsiniz. Sanki görümceyi sevmediğiniz için bulunmak istemiyor gibisiniz daha çok.

İyi geceler kızlar

Cok stres yaptım bu mevzuyu sanki benim düğünüm. Gorumcemin kınası bulunduğumuz memlekette düğün ise baska memleket. Ben kınaya giderim düğüne gitmem diye düşünüyordum.oglum durmaz yollarda kaos olur bizim için bunuda biliyorum. sadece esim gider diye vs.

Benim kınamda kaza oldu o gün bizim icin travmaydi.nerde bi düğün görsem icim burkulur. Kinamin dugunumun olmamasına degil.kazada iki kişi öldü digeri cezaevine girdi.

Anlatinca gözümün onunden sahne gibi geçiyor.dugun goruncede ayni sekil.nefret ediyorum düğünlerden artik anliyacaginiz.

Sizce ben gitmelimiyim o düğüne birgun neysede düğün icin onca yol onca stres napicami sasirdim.ve içim sıkılıyor artik.
Yaşadığınız durum çok kötü olmus ama gorumceniz bir kere evlenecek orada bulunsaniz iyi olur. Kardesinin düğünü olsa sen tek mi gitmek istersin yoksa ailenle mi?

Benim ablamın oğlu da otizmli ablam da görümcenin düğününe katıldı. Hepimiz çocuğun peşinde olmamıza rağmen çocuk düğünü alt üst etti. Sizin çocuğun durumu nasıl bilmiyorum. Çok hiperaktif mi aynı zamanda.

Sen biraz da düğünde oğlunun nasıl davranacağını kestiremiyorsun sanırım 😔 ben aynı gün dönebileceğinizi sanmıyorum en azından mantıklı bir plan yapsın eşiniz

Ben böyle konularda katı düşünüyorum. Düğün bir kere olan özel bir gün. Yabancının değil eşinizin kardeşinin düğünü. Düğünle ilgili travmanız varsa bu zamana dek bunu aşmak için uğraşmalıydınız. Kendi kardeşiniz, kuzeniniz, arkadaşınız, ileride bir gün çocuğunuz evlenecek düğün yapacak neticede. Hayatınız boyunca tüm düğünlerden kaçamazsınız. Bence bu düğüne katılmalısınız.

İyi geceler kızlar

Tabi ki gitmelisiniz. Kendi kardeşiniz olsa gitmiycekmisiniz?

Düğünde ölümde bizler için derler. Yaşadığınız cok acı ve unutulmayacak bir olay. Böyle eş ailesi durumları olunca bazen istemesekte katılmamız gereken davetler oluyor. Sonrasında sürekli milletin ağız kokusunu çekmektense gider herkese ben söylenir dururum daha iyi 🤣 bakin iste cocuk durmadi oyle oldu boyle oldu vs.. bir daha da ısrar etmezler. 🤣 uzak yol demissiniz ama uçakla gidilmiyor mu. En azindan en fazla 1 bucuk saat olur stresiniz. Otobüs veya özel araçla saatlerce yol gitmektense.

Bence git, salonda durmazsın sık sık dışarı çıkarsın çocukla, hem eşini ailesine karşı mahcup etme , hemde senin dilin olsun. Gitmezsen mutlaka sana ilerde hem ailesi hemde eşin tarafından negatif olarak geri dönecektir. Kavga sebebi bile olacaktır.
Git bir boy gösterisi yap gel. Sen kendini hatta eşini yüceltmiş olursun.

Oğlunuz hep bulunduğunuz ilde kalacak değil ki muhakkak tatile gezmeye vs il dışına çıkacaksınız. Çocuğa zor olmaz değişiklik olur mutlu olur. Halasının düğünü hem.

Eşim böyle yapsa benim kardesimin düğününe gitmek istemese bana sen tek git dese ona inanılmaz kirilirdim.

Ben de eşimin yakını bazı kişilerin düğününe çok istekli olmadan gittim. Yani akrabası kuzeni vs hadi neyse de kız kardeş düğünü bu değil gitmemek en başta olmaniz lazım.

Düğününüzde yaşadıklarımız için çok çok üzüldüm. Ama hiç hayatınızda düğüne katılmayacak değilsiniz. Sanki görümceyi sevmediğiniz için bulunmak istemiyor gibisiniz daha çok.
Evet doğru gorumcemi günahım kadar sevmem.sebebi bende kalsın bileseniz hak verirdiniz. Ama diger saydiyklarimda huzursuz ediyor beni 👇 mesela su aşağıda durum olacağına biliyorum
Benim ablamın oğlu da otizmli ablam da görümcenin düğününe katıldı. Hepimiz çocuğun peşinde olmamıza rağmen çocuk düğünü alt üst etti. Sizin çocuğun durumu nasıl bilmiyorum. Çok hiperaktif mi aynı zamanda.
Cok hiperaktif evet benim oglani anlattin sanki 😅 başından biliyorum boyle seyler yaşayacağımızı

Sen biraz da düğünde oğlunun nasıl davranacağını kestiremiyorsun sanırım 😔 ben aynı gün dönebileceğinizi sanmıyorum en azından mantıklı bir plan yapsın eşiniz
Kv öyle söyledi ayni gun doneriz dedi.

Aslinda napicagini kestiriyorum. Çok huzursuz olucak bir dakika yerinde duramicak ordan oraya kosturmak istiyicek.surekli bende arkasindan kosturucam.biz hastane bile giderken kan ter icinde kaliyorum peşinde kosturmaktan.. düğünlerede sogugum 🙁

Back
X