Görümce düğünü 🤦

Çocuğunuz kaç yaşında. Hem bu her zamn olan birşey değil çok yakınınız mecbur gidilmesi lazım. Sizin düğününüz öyle oldu diye her düğün aynı olamaz değil mi ?
4 yasinda. Dugun oyle olur diye değil. İcimi huzursuzluk kaplıyor.oglumla yolculuk.kv yardimci olucagini soyledi ama arkasindan kosturamaz mesela.benim oglum yerinde oynayan bi cocuk degil ordan oraya kosturur 🙂

Esinizin kardesinin dugunu. Esinizin hatrı icin gitmeniz gerekiyor. Yoksa gorumce bir omur bunu unutmaz, bu da esinizle iliskinizi bozabilir.
Giderim belkide bilmiyorum. Gunlerdir huzursuzum bu yüzden kv söylediğimde.tamam sıkıntı etme kinaya tek gelirsin birsey olmaz diyicegini düşündüm.tam tersi bir cevap aldim.suan kendimi alistirmaya çalışıyorum.iki gun disimi sıkayim diye

Maalesef cikaricak. Uzun yol birde ozel durumu olmasa bile büyük ihtimal her cocuk sorun cikarirdi.biz bile dayanamiyoruz yolculuga o nasil dayansinki hicbir fikrim yok
Ben gitmezdim. Benimde çocuğumun özel bir durumu var, bilen bilir. "Çocuğumun durumunu biliyorsunuz. Bu yolculuk onun için çok zorlayıcı olur" der, sıyrılırım işin içinden. Birşey söyleyeni bencillik ve dusuncesizlikle suçlarım

Ben gitmezdim. Benimde çocuğumun özel bir durumu var, bilen bilir. "Çocuğumun durumunu biliyorsunuz. Bu yolculuk onun için çok zorlayıcı olur" der, sıyrılırım işin içinden. Birşey söyleyeni bencillik ve dusuncesizlikle suçlarım

Okadar kararsizimki bende ferb bilmiyorum napicami.gunlerdir bunu düşünüyorum.beni anlarsin cok zor olacak bizim için

Bence böyle durumlarda şunu düşünmek lazım, kendi kardeşinizin düğünü olsa yine aynı sebeple gitmem diyorsanız iç rahatlığı ile gitmeyebilirsiniz, anlatırsınız durumunuzu.
Ama kardeşimin olsa giderdim diyorsanız gidin bence

Kv öyle söyledi ayni gun doneriz dedi.

Aslinda napicagini kestiriyorum. Çok huzursuz olucak bir dakika yerinde duramicak ordan oraya kosturmak istiyicek.surekli bende arkasindan kosturucam.biz hastane bile giderken kan ter icinde kaliyorum peşinde kosturmaktan.. düğünlerede sogugum 🙁
Eşinle otur konuş derim .."o gün oğlumuz her zamankinden daha huzursuz olursa ,ağlar ve alamayacağı birşeyi almak için aşırı ısrarı olursa ne yapmayı düşünüyorsun ? Siz evsahibi olacaksınız oğlumuzun peşinde onun gönlünü yapabilecek misin ?" Annesinin yardımı hiçbirşeye yaramaz zaten kızın annesi olarak her resimde ortamda olması gerekecek..eşin oğlunun peşine dolansa kardeşi ile o gün resim bile çektiremeyebilir ..Ben benzer bir durumda gitmezdim ama onların günü keyifli geçsin diye yapardım bunu

Çok şükür evladım çok hızlı düzeliyor. Kritik esikle aramızda ki makas gittikçe açılıyor. Otizm eşiğinden gittikçe uzaklaşıyoruz. Ama bunun için tonla para harcıyorum. Bu sebeple onunla ilgili bir hususta kimsenin nazını tuzunu çekemem.

Okadar kararsizimki bende ferb bilmiyorum napicami.gunlerdir bunu düşünüyorum.beni anlarsin cok zor olacak bizim için
Önce çocuğunun durumu. Emin ol, o düğünde kimse sana yardımcı olamayacak. İstese de olamayacak. Eğer çocuğun bu düğünün temposunu ve karmaşasını kaldıramazsa maddi manevi bunun yükünü sen oğlun ve eşin çekeceksiniz.

şimdi her açıdan bakıyorum olaya , düğünüm olsa ve abimin eşi gelmese çok bozulurdum bir daha görüşmezdim.
kardeşimin düğünü olsa eşim gelmek istemese çok bozulurdum içim soğurdu .
yaşadığınız travma olabilir ama ömür boyu bazı şeylerden kaçamayız .yarın bir gün kendi tarafınızdan birinin düğününe gitmek durumunda kalırsınız , ömür boyu başınıza kakılır
Ben olsam hayatımda huzursuzluk sevmediğim için giderdim

Kaç saat yol
Dediğim gibi çocuğu fanusun içinde büyütüyor degilsinizdir diye düşünüyorum
Teyzesinin dayısının düğünü olsa kendinizi zorlar şartları ayarlar çocuğu mutlu etmeye çalışırdınız yolu keyifli hale getirebilirsiniz pekala. Çocuğun hastalığı mi var özel durum dediginiz şey nedir

Görümceniz aynısını size yapsa bin tane laf söylersiniz. Eşimin kardeşi yani çok özel bir durum olmadığı sürece en mutlu gününde yanında olmamak nedemek..

Kaç saat yol
Dediğim gibi çocuğu fanusun içinde büyütüyor degilsinizdir diye düşünüyorum
Teyzesinin dayısının düğünü olsa kendinizi zorlar şartları ayarlar çocuğu mutlu etmeye çalışırdınız yolu keyifli hale getirebilirsiniz pekala. Çocuğun hastalığı mi var özel durum dediginiz şey nedir
Bakin sehrimde bulunan kinaya sartlarimi zorlayıp gidiyorum zaten.dugunun baska memlekette olmasi beni daha da itti.cocugum otizmli

Yolda 5 saat

Görümceniz aynısını size yapsa bin tane laf söylersiniz. Eşimin kardeşi yani çok özel bir durum olmadığı sürece en mutlu gününde yanında olmamak nedemek..
Kinada yaninda olucagim zaten beni zorlayacak kısım düğünün baska sehirde olmasi

Düğünde ölümde bizler için derler. Yaşadığınız cok acı ve unutulmayacak bir olay. Böyle eş ailesi durumları olunca bazen istemesekte katılmamız gereken davetler oluyor. Sonrasında sürekli milletin ağız kokusunu çekmektense gider herkese ben söylenir dururum daha iyi 🤣 bakin iste cocuk durmadi oyle oldu boyle oldu vs.. bir daha da ısrar etmezler. 🤣 uzak yol demissiniz ama uçakla gidilmiyor mu. En azindan en fazla 1 bucuk saat olur stresiniz. Otobüs veya özel araçla saatlerce yol gitmektense.
Aktarmali var oda 12 saatten basliyor arabayla 5 saat 😅

Önce çocuğunun durumu. Emin ol, o düğünde kimse sana yardımcı olamayacak. İstese de olamayacak. Eğer çocuğun bu düğünün temposunu ve karmaşasını kaldıramazsa maddi manevi bunun yükünü sen oğlun ve eşin çekeceksiniz.
Esim bile değil sadece ben.kayinpederim vefat etti. Evin tek oğlu eşim ordaa misafirlerle ilgilenmek zorunda ,🙁 iki ucu ..... Degnek yani

• Beğen
Reactions: rpt
Arabayla gidicektik.kv ben sana yardim ederim demisti günübirlik gidis geliş olacakti
Yatılı değilse bir günlük idare edilir bence canım çocukların yola pek tahammülü yok haklısın kayınvaliden de yardım edeceğine söz vermişse yolu eğlenceli hale getirmeye çalışıp kısa molalarla gidilebilir gibi

Konu sahibi konularını bildiğimizi düşünerek yazmayı ihmal etmiş ama otizmli bir oğlu var😔 kızım da benzer süreçlerde.. ben de geçen yıl kuzenimi arayıp düğünlerine gelmeyi çok istediğimi , tüm kalbimle yanlarında olduğumu ama asıl gelirsem düğünlerinin tadının kaçabileceğini söylemiştim..kuzenim kendi kardeşimden çok bana insanlığı dokunan kişidir ..ama geçen yıl kızımın durumunu biliyorum mümkün değildi.. babanne dede evine ziyarete gittiğimizde bile çok zorlanmıştım

Yatılı değilse bir günlük idare edilir bence canım çocukların yola pek tahammülü yok haklısın kayınvaliden de yardım edeceğine söz vermişse yolu eğlenceli hale getirmeye çalışıp kısa molalarla gidilebilir gibi
Arabada fazla sorun cikarmaz normalde ama uzun yol olunca sorun cikarirmi emin değilim.en son bebekken uzun yola ciktim oglumla 🙁 ama düğünde neler bekliuor beni cok iyi biliyorum 😅

Yatılı değil ama ayni gun icinde gidilip donulucek

Back
X