Görümce düğünü 🤦

Otizmli çocuğum. Düğün uzak yerde olmazsa zaten giderdim.kina burda olucak mesela gidicem ona.o yol o yorgunluk oğlumda kosturucak ordan oraya ben pesinden kosturucam.mudahale edersem ofkelenir kendini yerlere atar.burda olsa baktim olmuyor tutar elinden gelirim eve ama farkli sehirde nasil olucak kestiremiyorum. dugunlere zaten sogumam beni cok itiyor

otizmli yeğenim var anlıyorum sizi
en doğru kararı siz vereceksiniz

Yerinizde olsam,görümceme olan kırgınlığımı,kızgınlığımı bir yana bırakır yüzyüze bir görüşme yapar,içtenlikle anlatırdım durumu. Onun adına mutlu olduğumu,mutlu olmasını dilediğimi vs söyler,çocuğumun durumunu ,aşıri zor durumda kalacağımı vs eklerdim. Konuşun görümcenizle,tabi ki gitmelisiniz normal şartlarda o düğüne,ama gerçekte kolay olmayacak sizin acınızdan.
En nihayetinde çocuğunuzun durumunu biliyorlar. Kınasına gideceksiniz zaten. Görümceniz anlayış gösterecektir. Bu durumda kayınvalidenize de diyebilirsiniz ben x le görüştüm,durumu zaten biliyorsunuz. Onunda konuşacak,lafını edecek bir durumu kalmaz böylelikle.
Eşinizi araya koymadan kendiniz konuşup güzellikle hallederseniz eşiniz tarafından da sevimsiz gorünmez.

Gidip yuzlesmeniz lazım bu durumla. Çünkü yakın akrabanız ayıp.

Sizin travmaniz var ve hic bir dugune gitmiyorsaniz o baska, bir sey diyemem, gitmeyin o durumda.

Ama cocugunuz ve esiniz giderler, kayinvalideniz o konuda hakli.

Sizin travmaniz var ve hic bir dugune gitmiyorsaniz o baska, bir sey diyemem, gitmeyin o durumda. Ama cocugunuz ve esiniz giderler, kayinvalideniz o konuda hakli.
Ben kınaya gidiyorum travmanın uzerine gidebilirim o konuda sıkıntı yok. Asil çocuğum icin gitmek istemiyorum çocuğumun ozel durumu var dugun baska sehirde olacagi icin ikimizde yipraniriz diye gitmek istemiyorum en cok

Ben kınaya gidiyorum travmanın uzerine gidebilirim o konuda sıkıntı yok. Asil çocuğum icin gitmek istemiyorum çocuğumun ozel durumu var dugun baska sehirde olacagi icin ikimizde yipraniriz diye gitmek istemiyorum en cok

cocugunuzun yasi cok kucukse haklisiniz o zaman,
ama degilse onun icin de iyi olur.
Yine de siz daha iyi bilirsiniz tabi ki. Ben olsaydim bu sekilde dusunur ve boyle karar alirdim diye dusunuyorum.

bence bu düğünle baz şeyleri aşmış olursunuz,eşinizi yalnız bırakmayın sonuçta kardeşi,yarın bir gün birşey olsa sende gelmemiştin diyecek. ölenler yakınmıydı? başınız sağolsun

4 yasinda. Dugun oyle olur diye değil. İcimi huzursuzluk kaplıyor.oglumla yolculuk.kv yardimci olucagini soyledi ama arkasindan kosturamaz mesela.benim oglum yerinde oynayan bi cocuk degil ordan oraya kosturur
Biliyorum o yaş çocuklar yerinde durmaz yolculukta zor olur benim de 3.5 yaşında oğlum var hep peşindeyim ama kırılabilirler sonuçta en yakınınız evleniyor.

Çocuğunuzun durumu büyük bir engel değilse gidin.Görümcemin düğünü oturduğumuz şehirde oldu eşimin ailesi ile arası açık olduğu için o gitmedi düğüne ben ona rağmen gittim tek başıma çünkü hem benim sıkıntım yok hem o bizimkine katıldı koşturdu sonuçta gitmelisiniz sorununuz da yoksa kırıcı olur

Çocuğun özel durumu otizm. Ani sese gürültüye, alışık olmadığı ortama tepki gösterebilir. Ben de tereddüt ederdim hatta gitmezdim. Kınaya gideceğim zaten diyor. Eminim çocuk problem yaşayınca herkes bir köşeye çekilir , konu sahibinin de burnundan gelir düğün falan.

Kınada da aynı tepkiyi vermez mi ama o zaman çocuk ? Benim anladığım kadarı ile yol ile ilgili problem ama otizmli olduğunu şimdi öğrendim böyle bi durumda uzun yol sıkıntılı olabilir tabi ben özel bir çocuk olduğunu bilmeden gidin dedim ama bu durumda öncelik çocuğun sağlığı tabi ki

cocugunuzun yasi cok kucukse haklisiniz o zaman,
ama degilse onun icin de iyi olur.
Yine de siz daha iyi bilirsiniz tabi ki. Ben olsaydim bu sekilde dusunur ve boyle karar alirdim diye dusunuyorum.
Bende bunu soracaktım yaşi kac? Otizmli çocukların toplumdan soyutlanmasina gerek yok bilakis belki biraz sosyallik onu zorlayacağı için iyi bile gelebilir. Annesi sizsiniz en iyi siz bilirsiniz elbet ama psikologlarda en cok sosyalleşmesi gerektiğini söylemiyorlar mi? Hayatınız boyunca oğlunuzla bu tarz ortamlara girmeniz gerekecek.
Hiç içinize sinmiyorsa yorum yapmak bize düşmez elbette
Oğlunuz için en iyisi neyse o olsun

Gidecegim kızlar.kararimi verdim
Eşimde yardım edeceğini falan söyledi beraber bakariz dedi. Yorumlariniz icin teşekkürler

Gidicegiz kizlar.kurumun psikologuylada konustum evet zor olucak ama sosyallemesinin daha iyi olacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…