- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Otizmli çocuğum. Düğün uzak yerde olmazsa zaten giderdim.kina burda olucak mesela gidicem ona.o yol o yorgunluk oğlumda kosturucak ordan oraya ben pesinden kosturucam.mudahale edersem ofkelenir kendini yerlere atar.burda olsa baktim olmuyor tutar elinden gelirim eve ama farkli sehirde nasil olucak kestiremiyorum. dugunlere zaten sogumam beni cok itiyorçocuğunuzun özel durumu nedir? konuda göremedim
hani bir laf varya sahibinin hatrı var diye heh o hesap
yalnız çocuğun sağlığı ciddi ama kesinlikle ciddi şartta etkilenecekse gitmem kesinlikle
yoksa eşimin çok yakın akrabası gitmek gerekir
otizmli yeğenim var anlıyorum siziOtizmli çocuğum. Düğün uzak yerde olmazsa zaten giderdim.kina burda olucak mesela gidicem ona.o yol o yorgunluk oğlumda kosturucak ordan oraya ben pesinden kosturucam.mudahale edersem ofkelenir kendini yerlere atar.burda olsa baktim olmuyor tutar elinden gelirim eve ama farkli sehirde nasil olucak kestiremiyorum. dugunlere zaten sogumam beni cok itiyor
Gidip yuzlesmeniz lazım bu durumla. Çünkü yakın akrabanız ayıp.İyi geceler kızlar
Cok stres yaptım bu mevzuyu sanki benim düğünüm. Gorumcemin kınası bulunduğumuz memlekette düğün ise baska memleket. Ben kınaya giderim düğüne gitmem diye düşünüyordum.oglum durmaz yollarda kaos olur bizim için bunuda biliyorum. sadece esim gider diye vs.
Kayinvalideme söyledim (oyle şeymi olur dönüşümlü bakariz cocuga dedi)
Ya birde ben düğüne karsi inanilmaz soğuğum kendi düğünümden sonra
Benim kınamda kaza oldu o gün bizim icin travmaydi.nerde bi düğün görsem icim burkulur. Kinamin dugunumun olmamasına degil.kazada iki kişi öldü digeri cezaevine girdi.
Anlatinca gözümün onunden sahne gibi geçiyor.dugun goruncede ayni sekil.nefret ediyorum düğünlerden artik anliyacaginiz.
Sizce ben gitmelimiyim o düğüne birgun neysede düğün icin onca yol onca stres napicami sasirdim.ve içim sıkılıyor artik.
Ben kınaya gidiyorum travmanın uzerine gidebilirim o konuda sıkıntı yok. Asil çocuğum icin gitmek istemiyorum çocuğumun ozel durumu var dugun baska sehirde olacagi icin ikimizde yipraniriz diye gitmek istemiyorum en cokSizin travmaniz var ve hic bir dugune gitmiyorsaniz o baska, bir sey diyemem, gitmeyin o durumda. Ama cocugunuz ve esiniz giderler, kayinvalideniz o konuda hakli.
Kayniniz ne yaptı tam olarak çok merak ettimumarım sorunsuz bu işi halledersin ,
aslında eşinin sana destek olması lazım hayır o gelemez sonra sıkıntı yaşıyor dese herkes ağzını kapatır
ama erkekler bu konuda çok bencil
Ben kınaya gidiyorum travmanın uzerine gidebilirim o konuda sıkıntı yok. Asil çocuğum icin gitmek istemiyorum çocuğumun ozel durumu var dugun baska sehirde olacagi icin ikimizde yipraniriz diye gitmek istemiyorum en cok
Biliyorum o yaş çocuklar yerinde durmaz yolculukta zor olur benim de 3.5 yaşında oğlum var hep peşindeyim ama kırılabilirler sonuçta en yakınınız evleniyor.4 yasinda. Dugun oyle olur diye değil. İcimi huzursuzluk kaplıyor.oglumla yolculuk.kv yardimci olucagini soyledi ama arkasindan kosturamaz mesela.benim oglum yerinde oynayan bi cocuk degil ordan oraya kosturur
İyi geceler kızlar
Cok stres yaptım bu mevzuyu sanki benim düğünüm. Gorumcemin kınası bulunduğumuz memlekette düğün ise baska memleket. Ben kınaya giderim düğüne gitmem diye düşünüyordum.oglum durmaz yollarda kaos olur bizim için bunuda biliyorum. sadece esim gider diye vs.
Benim kınamda kaza oldu o gün bizim icin travmaydi.nerde bi düğün görsem icim burkulur. Kinamin dugunumun olmamasına degil.kazada iki kişi öldü digeri cezaevine girdi.
Anlatinca gözümün onunden sahne gibi geçiyor.dugun goruncede ayni sekil.nefret ediyorum düğünlerden artik anliyacaginiz.
Sizce ben gitmelimiyim o düğüne birgun neysede düğün icin onca yol onca stres napicami sasirdim.ve içim sıkılıyor artik.
İyi geceler kızlar
İyi geceler kızlar
koronayım derseniz gitmezsiniz:)Kimsede birşey diyemez:)Asla degil. kayinvalidem durumu biliyor anlayis gösterir sandim cocuk icin ama ondada goremedik anlayisi
Çocuğun özel durumu otizm. Ani sese gürültüye, alışık olmadığı ortama tepki gösterebilir. Ben de tereddüt ederdim hatta gitmezdim. Kınaya gideceğim zaten diyor. Eminim çocuk problem yaşayınca herkes bir köşeye çekilir , konu sahibinin de burnundan gelir düğün falan.Çocuğunuzun durumu büyük bir engel değilse gidin.Görümcemin düğünü oturduğumuz şehirde oldu eşimin ailesi ile arası açık olduğu için o gitmedi düğüne ben ona rağmen gittim tek başıma çünkü hem benim sıkıntım yok hem o bizimkine katıldı koşturdu sonuçta gitmelisiniz sorununuz da yoksa kırıcı olur
Kınada da aynı tepkiyi vermez mi ama o zaman çocuk ? Benim anladığım kadarı ile yol ile ilgili problem ama otizmli olduğunu şimdi öğrendim böyle bi durumda uzun yol sıkıntılı olabilir tabi ben özel bir çocuk olduğunu bilmeden gidin dedim ama bu durumda öncelik çocuğun sağlığı tabi kiÇocuğun özel durumu otizm. Ani sese gürültüye, alışık olmadığı ortama tepki gösterebilir. Ben de tereddüt ederdim hatta gitmezdim. Kınaya gideceğim zaten diyor. Eminim çocuk problem yaşayınca herkes bir köşeye çekilir , konu sahibinin de burnundan gelir düğün falan.
Bende bunu soracaktım yaşi kac? Otizmli çocukların toplumdan soyutlanmasina gerek yok bilakis belki biraz sosyallik onu zorlayacağı için iyi bile gelebilir. Annesi sizsiniz en iyi siz bilirsiniz elbet ama psikologlarda en cok sosyalleşmesi gerektiğini söylemiyorlar mi? Hayatınız boyunca oğlunuzla bu tarz ortamlara girmeniz gerekecek.cocugunuzun yasi cok kucukse haklisiniz o zaman,
ama degilse onun icin de iyi olur.
Yine de siz daha iyi bilirsiniz tabi ki. Ben olsaydim bu sekilde dusunur ve boyle karar alirdim diye dusunuyorum.
Gidecegim kızlar.kararimi verdimBende bunu soracaktım yaşi kac? Otizmli çocukların toplumdan soyutlanmasina gerek yok bilakis belki biraz sosyallik onu zorlayacağı için iyi bile gelebilir. Annesi sizsiniz en iyi siz bilirsiniz elbet ama psikologlarda en cok sosyalleşmesi gerektiğini söylemiyorlar mi? Hayatınız boyunca oğlunuzla bu tarz ortamlara girmeniz gerekecek.
Hiç içinize sinmiyorsa yorum yapmak bize düşmez elbette
Oğlunuz için en iyisi neyse o olsun
Çocuğun özel durumu otizm. Ani sese gürültüye, alışık olmadığı ortama tepki gösterebilir. Ben de tereddüt ederdim hatta gitmezdim. Kınaya gideceğim zaten diyor. Eminim çocuk problem yaşayınca herkes bir köşeye çekilir , konu sahibinin de burnundan gelir düğün falan.
Gidicegiz kizlar.kurumun psikologuylada konustum evet zor olucak ama sosyallemesinin daha iyi olacağını söylediKınada da aynı tepkiyi vermez mi ama o zaman çocuk ? Benim anladığım kadarı ile yol ile ilgili problem ama otizmli olduğunu şimdi öğrendim böyle bi durumda uzun yol sıkıntılı olabilir tabi ben özel bir çocuk olduğunu bilmeden gidin dedim ama bu durumda öncelik çocuğun sağlığı tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?