Görümce düğünü 🤦

Doktor kesin der gidin diye. Her hafta ariyoruz zaten durumuyla ilgili bilgi aliyor. Biz zaten doktorla yuzyuze bu konulari konuştuk eski usul anne babalar gibi davranin dedi.komsuluk iliskileri selamlasma pazara beraber gidin vs boyle seyler söyledi.ben zaten çocuğumun durumu bu diye cikarmamazlik etmiyorum her Allah'ın günü geziyoruz gezmediginiz gün yok onunla.. en büyük sorun cikardigi yer avm ve hastaneler. Uzun yolda aynisini yaparmi bilmiyorum.ama dugunde kalabalikta aglamaz ama heyecanlanir ordan oraya koşturur eger engel olursam yerden toplarim onu ofkelendiginde kendini yere atiyor kalkmiyor zor kaldiriyorum yerden.aman yaa valla bilmiyorum kafam karman corman 1 ay sonra düğün üstündeki gerginligi atamiyorum

Mecburiyetten giderdim ama kendi istegimle olmazdi bu sirf yanliz birakmamak için. Simdi beni ekstra geren düğünün baska sehirde olmasi.kinaya zaten gidecegiz

Kv burnumdan fitil fitil getirmeden birakmaz pesimi buna eminim omru oldukca laf edicek. Benim oglumda arabayi sever ama uzun yola cikmadik hic sıkılırmi sorun cikarirmi emin degilim.yolculuktq arabayı durdururum da düğünde o kalabalikta heyecana girer ordan oraya kosturucak ben pesinde kosturucam.esim kv yardim ederiz dediler ama edemezler ikiside edemez

Geçmiş olsun öncelikle. Cok zor bir durum atlatmışsınız..
Oğlunuz kaç yaşında? Yok mesafesi cok mu uzak? Bırakabileceğiniz biri olur mu?

Geçmiş olsun öncelikle. Cok zor bir durum atlatmışsınız..
Oğlunuz kaç yaşında? Yok mesafesi cok mu uzak? Bırakabileceğiniz biri olur mu?
Meraba sağolun.Oğlum 4 yaşında annemler de düğünde bağlarına gitmis olacaklar. Yol 5 saat. Oglum otizmli bir cok sebebim var o uzun yola gitmemek icij aslinda.kina bulundugumuz yerde oraya gidicez zatende düğün baska sehirde olacağı icin biraz sıkıntılı

Bakin sehrimde bulunan kinaya sartlarimi zorlayıp gidiyorum zaten.dugunun baska memlekette olmasi beni daha da itti.cocugum otizmli

Yolda 5 saat
Özür dilerim ben haddimi aşmak istemedim evladınızı en iyi siz bilirsiniz. Belki de burda çok fazla gelin görümce konuları okuduğumuz için bilmeden önyargılı yorum yazmış olabilirim. Yavrunuz için ve sizin için gitseniz de gitmeseniz de kolay olsun inşallah.

Ozur dilemenize gerek yok ben eksik yazdim nerden biliceksiniz. Bende kendi konumu dışardan biri olarak okusam.ayni tepkiyi verirdim

Üyenin çocuğunun özel durumları var
Onu okudum otizmli. Bir yerde arabada sakin demiş. Uzun yolu bilemiyorum demiş. Birde Düğün yerinde ne yapar bilemiyorum demiş. Aslında arabada gidebilir diye dusundum çocuğun durumuna göre. Tek sorun araba onada genellikle sakin dediği için yazdım. İyide bu cocuk hiçbir ortama girmiyormu giriyor. Hani illa gidilsin görümce düğünü diye bakmıyorum. Esin ailesi umrumda olmaz ama üyenin genel yazılarına bakarak yorum yaptım ben.

Ben kınaya gidicem zaten oglumla disari cikmadigimiz gün yok. Dedigim gibi bircok sebebim var gitmemek icin. Uzun yol olmazsa zaten giderdim beni en cok iten bu oldu

Ne alaka tramva falan yahu resmen bahane kendi kardeşiniz başka şehirde evlense gitmeyecek misiniz tabi ki gideceksiniz..çok mu uzak bu memleket çocuk illa ki idare edilir yani eşinizin kardeşi tek mi yollayacaksınız etrafa karşı ailesi mahçup olur bir kere..sırf görümce diye başka açıklaması yok

Cok zorlar ise alır cocugi dışarıda gezersiniz yada babaya dersiniz o dışarı çıkarır. Katılmaz iseniz anladimki baya laf söylenecek. Aldırmam hic umursamam derseniz gitmeyin. Sorun teşkil edecek ise gidin babaya ozellikle paslayin çocuğu öyle demekle olmaz. Sonra siz haklı olursunuz. Uzun yolda sakın olur eğer arabayı seviyor ise.
Ben kınaya gidicem zaten oglumla disari cikmadigimiz gün yok. Dedigim gibi bircok sebebim var gitmemek icin. Uzun yol olmazsa zaten giderdim beni en cok iten bu oldu

Kabul gorumcemi hic sevmem hicc hemde 5 saatlik gidis gelis oglumun orda kosturmacasi benim arkasindan kosturmam vs bunlar beni daha cok itiyor.dugunude sevmiyorum zaten.kinaya gideceğim burda olacagi için.dugun baska şehirde

Acikcasi kayinvalidenin bi omur laf etmesindense gitmek daha iyi geliyor bana. Gidersemde sirf bi omur burnumdan getirmesin diye olur.onunla veya bir baskasiyla ugrasicak gucu bulamiyorum kendimde.

Kınaya siz gidin dugune esiniz. Ama şurasi da var bir tatile gitseniz uzak bir ile bak gidebiloyormuş derler. Ben olsam giderdim. Sonuçta kardeşimin dugunüne de esim gelsin beraber gidelim ailece isterim

Kınaya siz gidin dugune esiniz. Ama şurasi da var bir tatile gitseniz uzak bir ile bak gidebiloyormuş derler. Ben olsam giderdim. Sonuçta kardeşimin dugunüne de esim gelsin beraber gidelim ailece isterim
Zaten bende oyle teklif etmistim.kinaya beraber dugune sadcee esim kv isine gelmedi esimde bozuldu.

O ihtimallerde var tabi soyler durur baska bir sehire gidersem.ki buyuk ihtimal giderim ama bu nezman olur bilemem.oxamanda kullanir bunu bana tabiki

Bahane çok yetersiz ya daha iyi bahane bulun yada eşinizin hatrı için gidin ne kadar sevmiyor olsanızda zaten niye bu bahaneler anlamadım

Üstteki üyeyle aynı şeyi yazdığımı farkedince sildim tamamen katılıyorum benden önceki yoruma

Bence bu travmanız için bi psikologla ya da psikiyatris ile görüşüp daha temkinli olabilirsiniz. Düğüne gidip surat asarsanız(tedirginlikten) yine yanlış anlayabilirler. Doktor reçetesinde sizi rahatlatacak kısa süreli ilaç kullanabilirsiniz. İnsanlar mülakatlara girerken bile heyecanlanmamak için ilaç desteğine ihtiyaç duyuyorlar. Sizin durumunuz zaten üzücü bi durum. Ben sizin yerinizde olsam eğer emzirmiyorsam bu süreci en iyi şekilde nasıl atlatacağımı araştırıp görümcemin düğününe giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…