• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce, es, gelin...

Canim hasret kaliyoruz. Diye yazdigin yerden sonrasini anlamadim.

Bu erkekler hic ortayolu bulamiyor galiba. Bir dengeleri yok.
Biraz omceki konuda kocasinin misafirleri hic istemedigini yazmis arkadas. Sizinki ise misafir duskunu :) bir ortayolu bulamiyorlar. Ama en azindna senin ailen benim aile ayrimi yapmiyor.
Ben asla kabul edemezdim devamli birinin yasamasini yanimda. 4.5 haftaya katlanamiyorum.
Misafir dedigin yakin akraba anne babada dahil max. 2 hafta.
Esıme bu konuyu acarsam sakın konuşamam ve ters bişey derse ikisinede tepkim cok olur işler karışır bulamıyo evet ama cok kırıldım beni gözden cıkarmıs gibi resmen

Valla güzellikle konuşuyorum donunce su kursa git vs diye dun esim demıskı ne yapacaksın donup kal hemde capfıcorna yardım edersin yoruluyo cocujla dıye sabah bana durup dururken dıyo ki arkadaşımla buluscam haftasonu abim boyle dedi burdan bi ise baktım tam aradığım gıbı ama olmaz ki iste yok baktım kasımda uzak biletleri 20tl ama Kasım gec olur cok durdum baktım suratına nette Kasım biletlerini actım bak Ekim ayıyla aynı hem dediğin gibi gec olur kursları fln kaçırma dedeım ne zaman gideceksin indirilirken al istersen dedım ağzını gererek bilmem artık bakarız dedi
Hmmm devam ozaman boyle, jetonu paraşutle iniyorsa..:KK48:

Ev araştır. Bize yakın 1+1 bir ev var. Bir ara gidip bakalım gibi şeyler söyle. Salak değilse anlar

Esıme bu konuyu acarsam sakın konuşamam ve ters bişey derse ikisinede tepkim cok olur işler karışır bulamıyo evet ama cok kırıldım beni gözden cıkarmıs gibi resmen

Yok ya gozden cikarmamistir.
Sadece misafir perverligi ona dogal geliyordur.
Bunu kotu niyetle yapmadigi aileleriniz arasinda ayrim yapmadigindan belli.
O yaptığı seyi normal saniyor. Olması gereken o diye saniyor. Sen ona desen ki bugin ailem geliyor. Normal gelecke. Gelsin bama sormaya gerekmi var diyecek birisi demekki. Oyle dusundugi icin kendi ailesinden biri icinde sizde kalma soz konusu oldugunda sormaya gerek mi var sanki diye düşünmüştür. Dogal geliyor yani ona...

Herkese tesekkur ediyorum tel dan girdiğim için bazen takılıyo tel anladığım kadarıyla benim düşüncemde sıkıntı yok valla anlamak istemıyo canlarım bugun ıs konusunu duyunca kalktım gittim sofradan gayette ters davrandım ikisinde esim peşimde dolanıp durdu o da odasına kapandı yemek fln yapmış Sonra ne bileyim esim bugun sana kışlık bişeyler bakalım dedi bende x gitsin rHT rahat dolaşırım dedım tamam dedi kızada hFtaya yoksun ya bu hafta temizliği bitırwlim dedım olur fln dedi ama ben direk hDı pazar gunune biletini alalım fln demek istıyorum biliyofym ayıp ama direk konuşsam ağlar zırlar esıme cok farkli anlatır bende ikisini birden mahvederim ve boşanmaya kadar giderim cunku esimde de bıktım dusuncen iz aılesındende

Valla güzellikle konuşuyorum donunce su kursa git vs diye dun esim demıskı ne yapacaksın donup kal hemde capfıcorna yardım edersin yoruluyo cocujla dıye sabah bana durup dururken dıyo ki arkadaşımla buluscam haftasonu abim boyle dedi burdan bi ise baktım tam aradığım gıbı ama olmaz ki iste yok baktım kasımda uzak biletleri 20tl ama Kasım gec olur cok durdum baktım suratına nette Kasım biletlerini actım bak Ekim ayıyla aynı hem dediğin gibi gec olur kursları fln kaçırma dedeım ne zaman gideceksin indirilirken al istersen dedım ağzını gererek bilmem artık bakarız dedi
Insan olan dusunur. Derki abim yada kardesim kal diyor ama bakalim gelinin gonlu varmi buna. Bakalim istiyor mu?
Abimin evi ve babamlarin evinaltli ustlu. Bazen gece cay keyfi yaptıklarında cagirirlardi beni 2 saat bile diken üstünde otururdum ki yengemle iyi anlasiriz.
Bu ne insanlardaki yuzsuzluk . Nedir bu baskasinda kalma hevesi anlamiyorum insanlari.
Abin kal dedi diye kalmak zorunda misin?
Sinir oluyorum musallat olan misafirlere.
Musallat dedimde aklima geldi. Gece mece korkutsanmi ne yapsan :)( aman gece gece seytan beni durtuyor :)

Git falan demissin kurs filan. Anliyor gondermek istedigini ama anlamamazliktan geliyor masuz.

Yok ya gozden cikarmamistir.
Sadece misafir perverligi ona dogal geliyordur.
Bunu kotu niyetle yapmadigi aileleriniz arasinda ayrim yapmadigindan belli.
O yaptığı seyi normal saniyor. Olması gereken o diye saniyor. Sen ona desen ki bugin ailem geliyor. Normal gelecke. Gelsin bama sormaya gerekmi var diyecek birisi demekki. Oyle dusundugi icin kendi ailesinden biri icinde sizde kalma soz konusu oldugunda sormaya gerek mi var sanki diye düşünmüştür. Dogal geliyor yani ona...
Evet aynen öyle yapıyo mesela kardesim gelecek diyorum ne zaman geliyorum ona gore üzün alayım almaya gideyim yollarda surunmesın dıyo mesela benim ailemden birisi geleceği, aman cok sıkışık bile olsak gider alışveriş yapar eksik bişey olmasın diye sevdikleri seyleri alır ama kendi ailesi üçün yapmaz ben yapayım deyince onlar yabancı degil der yı

Evet aynen öyle yapıyo mesela kardesim gelecek diyorum ne zaman geliyorum ona gore üzün alayım almaya gideyim yollarda surunmesın dıyo mesela benim ailemden birisi geleceği, aman cok sıkışık bile olsak gider alışveriş yapar eksik bişey olmasın diye sevdikleri seyleri alır ama kendi ailesi üçün yapmaz ben yapayım deyince onlar yabancı degil der yı
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Herseyin bir dozaji olmali.

Insan olan dusunur. Derki abim yada kardesim kal diyor ama bakalim gelinin gonlu varmi buna. Bakalim istiyor mu?
Abimin evi ve babamlarin evinaltli ustlu. Bazen gece cay keyfi yaptıklarında cagirirlardi beni 2 saat bile diken üstünde otururdum ki yengemle iyi anlasiriz.
Bu ne insanlardaki yuzsuzluk . Nedir bu baskasinda kalma hevesi anlamiyorum insanlari.
Abin kal dedi diye kalmak zorunda misin?
Sinir oluyorum musallat olan misafirlere.
Musallat dedimde aklima geldi. Gece mece korkutsanmi ne yapsan :)( aman gece gece seytan beni durtuyor :)

Git falan demissin kurs filan. Anliyor gondermek istedigini ama anlamamazliktan geliyor masuz.
Aslında iyi fıkır :)), Ya da bilmiyorum ayıp mı ediyorum ama yerleşmeye Çalışması benı delirtti sence haftasonu a kadar sabredelim mı yoksa yarın açıkca konuşup kavga edeyim nı

Back
X