evine fotografı mı getırdı? ee getırsın.. eşin senle evlendıkten sonra bı bayanla cekılmıs fotoso muydu bu anlamadım ben....şayet evlenmeden öncekı foto ise yada sen olmadan once cekilmişse neden dert ediyorsun kı .... evlendıkten sonra yada beraberlıgınızden sonraki foto ize düşündürücü... ben olsam yıne gorumceme bellı etmezdım.. sırf amacına ulaşmasın dıye.. sorsa da gormedım derdım.. içi içini yesin :)))
gerçekten kimse yaşadığınızı bilemez ama biraz daha dikkatli olsak.. Sonucta gunluk hayatta ne konusuyorsak burda konusmamalıyız....
üstelik konuyu bölüp kendi olayınızı anlatmıssınız. Neden baska konu acmıyorsunuz da bu konu sahıbıne ayıp ediyorsunuz?
bu dediklerini yaptım diyelim. ARtık etkilenmiyorum. Peki ya eşim nolucak? o nasıl etkilenmeyecek?
Bence Sen sorunun da hatanın da nedenlerinin de farkindasin
Herkesin annesinin evi rahattir. Ben evli degilim ancak ailem ne kadar kotu olursa olsun sonuçta benim ailem haksız olduklarını bilsem bile laf söyletmem ayni durumda sende olsan eminimki bunu kaldıramazsin. Seninle evlendi diye ailesini silecek hali yok eşininde.
Eşini bu yüzden bunun yüzünden bunu yapıyordur diye kafanda kurma artik. Bu insanı çok yıpratır ve senin dusundugun gibi olmayabilir hersey bu ihtimali göz ardı ediyorsun bence.
Eşini ezik hep mutsuz olarak da görmekten vazgeçmelisin. Bu zamana kadar olmadigi kadar mutlu etmeye calis onu ve baskalarina firsat verme.
Yuvana sahip cik kardeş sevgi emek ister...
kafamı karıştırdın. kuran da ''eşinizin kötü bir alışkanlığı, dövmesi, sövmesi yoksa yuva yıkmak. Kocadan ayrılmak istemek günahmış. Öyle yazıyor. Her şerde bir hayır vardır. böyle şeylere de inanınırım aslında. Bu benim hayattaki testim belki. Sabretmeyi öğreniyorum. Ayrıldıktan sonra her önüme çıkan zorlukta böyle mi yapıcam. Ben kendimi onların yanında dışarda kalmış, izole olmuş hissediyorum. O yüzden korkuyorum. Korkutğum için dışlanmış hissettiğim için bu tartışmalar oluyordu. Ben neden böyle hissediyorum? Neden dışlanmaktan bu kadar korkuyorum. Bunu çözersem, kimse beni korkutamaz. Duygularımla oynayamaz. bunu yapmayı çok istiyorum. Çünkü şimdi yapmazsam, bu şey sonrada karşıma çıkabilir. bu zayıflığımı nasıl yok edicem sen bana onu söyle
merak etme kardesın ne dıcek ki.. kardeşinin uzulmemesı ıcın bişe demicektir....
üstelik sen görmedım duymadım bılmıyorum yaparsan eşin de seni takdır edecektır en sonunda ablasının yanlıs yaptıgını anlayacaktır.. ama sen sataşırsan bıl kı dıkkatlerı sen cekeceksın nası olsa gelın degıl mısın... daha da yuklenırler sana...
okuduğum kişisel gelişim kitaplarının haddi hesabı yok, kafamı boşaltmayı çok istiyorum yıllarım bu vıdı vıdılarla gitmesin ama içimdeki canavar harekete geçince kapanan tüm dosyalar ortaya çıkıyor. bende ailemin yanına gidince rahatlıyorum kendimi harika istiyorum ama eve geri dönünce hayat kaldığı yerden devam etmeye başlıyor. ben nasıl olmak istiyorum biliyormusun bu küçücük sıkıcı aile sürtüşmelerinden kafamı dışarı çıkartıp hayatımı geri almayı onları hayatımın merkezinden çıkartmayı, hatta kocamıda umursamadan yaşayıp ama mutsuz olmadan huzurlu olarak, ne desm boş değişmek lazım değişmezsen hayat kendini tekrarlıyor.
kardeşine küfür ediyor. Telefonu kapatıyor. Aramıyor. Soğuk davranıyor. ama en fazla 3 hafta aramaz. sonra arar. kendi geri çekince, zavallı bahtsız ablası oluo eşimin gözünde. Bende buna uyuz oluorum. ama nie karışıyorum ki dimi. Eşimi suçlu hissettirio kendini, küserek vs. bu şekilde eşimi kontrol etmeye çalışıo. Buna sinir oluorum.
calışıyor musun? neler yapıyorsun? çocuk var mı?
zaten aşağılamışsın.
senin selülitin var demek aşağılamak demektir.
selüliti varsa bile bunu söylememen lazım, nezaketen
tamam teşekkür ederim.
oyyy oyyy ilk başta görümce senle çok sıkı fıkı olup, seni neyin üzüp neyin sevindireceğini ve tüm zayıf noktalarını keşfetmiş canım.
allah yardımcın olsun. allah sabır versin, geri dönmeyecek gibi duruyorsun ama inşallah görümcen yüzünden aranızı bozmazsınız.
oturup karşılıklı her ne sorun olursa olsun,iş aile arkadaş, moral bozukluğunuzu eve yansıtmamaya dair söz verebilirsiniz..
belki kasıtlı ama kasıtsız onu allah bilir, ama belli ki canını sıkıyor bu durum. oyüzden biraz dinlendikten sonra belki olumlu karara varısınız
sen gerçek misin ? Bu anlattıkların biraz abartılmış geldi bana
canım çok güzel yazmıssın da bitek bişeye takıldım. neden onlar haksız olsa bile eşini geride bıraksınki biri. benim annem çok eşim için haksız yere bana laf söylemiştir ben her seferinde annemin karsısında durdum cunku o da benim eşim. ve haksız yere onu üzmesine izin vermem bilmiyorum bende ben bu aileme laf söyletmem olayına pek katılmuyorum cunku esim de benim ailemdir.
ukalalık yapmak istemiyorum çünkü senden farklı değilim ama sorununa dışarıdan bakınca sanki ne bileyim birazda sen kafanda büyütüyormuşsun gibi geliyor, yaşarken insan bunu göremiyor ama daha rahat bir insan olmayı denesen, sen üzülürken kocan ablasına sinir oluyormuydu, o üzülürkende sen olma
yok doğuma 2 hafta kala iş hayatım bitti, şimdi 3 yaşına az kaldı bir iş bulursam çalışmayı düşünüyorum, yoksa küçücük dünyamda evlilik aile sorunları derken aklımı kaybettim. son haftalarda biraz toparlıyorum, senin doktorun dediğini yapmaya çalışıyorum yorumlamamaya uğraşıyorum. bide ben aynı apartmanda oturuyorum, elti belasıda var başımda, başından beri herkez yaşadıklarının faturasını bana kesti, burnumdan geldi.
evet evet kesinlikle doğru haklısın biliorum. Dışardan millet diyor ki bu ne ya..abartmış eee nolmuş yani..olay bende bitiyo orası kesin biliyorum. Ben korkak biriyim. Ve bu kadın bunu anladı. Duygumu eşeledi deşeledi Aslında ortada korkulacak hiçbirşy yok. Ben rahat olamadıım için kendime güvenemiyorum. Benim en büyük korkum yanlız kalmak.Dışlanmak. o yüzden kadın bana bunu yapmaya uğraşıyor. Bütün hayatım böyle mi geçicek dye korkuyorum haliyle.Aile kurmaya gelmişim ama onlar bir aile ben dışarda mı kalıcm..vs neyse ben çok teşekkür ederim yorumların için sanırım bu konuyu kapatıcam. Ama burdayım. Söylenenleri düşünücem. allah büyüktür. Hayırda şerde ondan. Artık ne çıkarsa bahtımıza. boyun eğicez. O zaman kırılmayız. Arada konuşuruz belki tekrar çok memnun olurum. Ben kararımı verdim sanırım. korkularımı yenicem. psikoloğa gitmeye devam edicem. İş bulucam. savaşıcam sadece kendime kafa yorucam. Hep kendimi düşünücem. Hep kendimi düşüne düşüne eşimde bunu görür ve benden öğrenir beni daha fazla düşünmeyi. O da birsüre sonra hep beni dşünür : ) zayıflıklarımı yok edicem.
ben sende kendimi görüyorum, sendende ve bu sitedeki birçok kadındanda bişeyler öğrendim, yalnızlık ,dışlanmak, kocam tarafından sahip çıkılmamak korkumdu, korkularıylada insan yüzleşiyor, zorlada istediklerini alamıyormuşsun bunu gördüm, sevilmeye uğraştıkca battım, strateji uygulamadım, ben direk beni koru sev bana hak ver beni anla diye bi taraflarımı yırttıkca elime hiç bişey geçmedi, umarım sen doğru stratejiyle yaklaşır çok mutlu olursun. yolun açık olsun
kesinlikle yorumu bırak. güven bana. bir olay olsun. Onu ne kimseye anlat ne de düşün. Sadece başlangıçta zor. Yapmaya başlayınca gerisi gelyor alışıyorsun. Arada nası gidio konuşuruz ben mrak ederim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?