Görümce görmeyeyim seni ömrümce !

yok be fotorafı takmadım bile zaten. Kavgada çıkmadı. ama sonuçta görümce böyle bir insan onu anlatmak istedim. Sürekli tetikte hern bişey yapıcak diye mi yaşıcam. Tetikte olmazsam boş anıma gelir olay çıkar yoksa diye korkuyorum. Hani bir laf eder sinirlenirim istediğini alır o da ...Bu işler böyle ne kadar sürücek? ne zaman biticek bu fesatlıkları onu merak ediyorum

inanın yeni üye oldum kullanmayı bilmiyorum.ama sağolun gerçekten böyle yazmamam gerekiyordu az da olsa bunun farkına vardırdınız.frenledim kendimi. Sağolun yinde de vaktinizi aldım.

bu dediklerini yaptım diyelim. ARtık etkilenmiyorum. Peki ya eşim nolucak? o nasıl etkilenmeyecek?

merak etme kardesın ne dıcek ki.. kardeşinin uzulmemesı ıcın bişe demicektir....

üstelik sen görmedım duymadım bılmıyorum yaparsan eşin de seni takdır edecektır en sonunda ablasının yanlıs yaptıgını anlayacaktır.. ama sen sataşırsan bıl kı dıkkatlerı sen cekeceksın nası olsa gelın degıl mısın... daha da yuklenırler sana...

oyyy oyyy ilk başta görümce senle çok sıkı fıkı olup, seni neyin üzüp neyin sevindireceğini ve tüm zayıf noktalarını keşfetmiş canım.
allah yardımcın olsun. allah sabır versin, geri dönmeyecek gibi duruyorsun ama inşallah görümcen yüzünden aranızı bozmazsınız.
oturup karşılıklı her ne sorun olursa olsun,iş aile arkadaş, moral bozukluğunuzu eve yansıtmamaya dair söz verebilirsiniz..
belki kasıtlı ama kasıtsız onu allah bilir, ama belli ki canını sıkıyor bu durum. oyüzden biraz dinlendikten sonra belki olumlu karara varısınız

canım çok güzel yazmıssın da bitek bişeye takıldım. neden onlar haksız olsa bile eşini geride bıraksınki biri. benim annem çok eşim için haksız yere bana laf söylemiştir ben her seferinde annemin karsısında durdum cunku o da benim eşim. ve haksız yere onu üzmesine izin vermem bilmiyorum bende ben bu aileme laf söyletmem olayına pek katılmuyorum cunku esim de benim ailemdir.

özgüven kazanmaya çalış,diğer topikleri okudukca görürsün evliliğin doğasında var galiba, kimsesiz biriyle evlenmediğin sürece olacak gibide, onlarla değil kendinle mücadele et, aralarına girmek için uğraştıkca dışarda kalıcaksın, hem o kadar hoşlanmadığın insanlarla yakında olma. mesafe koymak için geç kalmış sayılmazsın.

kardeşine küfür ediyor. Telefonu kapatıyor. Aramıyor. Soğuk davranıyor. ama en fazla 3 hafta aramaz. sonra arar. kendi geri çekince, zavallı bahtsız ablası oluo eşimin gözünde. Bende buna uyuz oluorum. ama nie karışıyorum ki dimi. Eşimi suçlu hissettirio kendini, küserek vs. bu şekilde eşimi kontrol etmeye çalışıo. Buna sinir oluorum.

calışıyor musun? neler yapıyorsun? çocuk var mı?

ukalalık yapmak istemiyorum çünkü senden farklı değilim ama sorununa dışarıdan bakınca sanki ne bileyim birazda sen kafanda büyütüyormuşsun gibi geliyor, yaşarken insan bunu göremiyor ama daha rahat bir insan olmayı denesen, sen üzülürken kocan ablasına sinir oluyormuydu, o üzülürkende sen olma

calışıyor musun? neler yapıyorsun? çocuk var mı?

yok doğuma 2 hafta kala iş hayatım bitti, şimdi 3 yaşına az kaldı bir iş bulursam çalışmayı düşünüyorum, yoksa küçücük dünyamda evlilik aile sorunları derken aklımı kaybettim. son haftalarda biraz toparlıyorum, senin doktorun dediğini yapmaya çalışıyorum yorumlamamaya uğraşıyorum. bide ben aynı apartmanda oturuyorum, elti belasıda var başımda, başından beri herkez yaşadıklarının faturasını bana kesti, burnumdan geldi.

zaten aşağılamışsın.
senin selülitin var demek aşağılamak demektir.
selüliti varsa bile bunu söylememen lazım, nezaketen

o hareketleriyle insanları aşağılıyor. Bu nolucak. Eve gelir ayaklarını uzatır aynen böyle yemin ediyorum. Kumanda elinde. Ben masayı hazırlarım. toplarım tek bir tabak getirmez. Annesine de böyle. Kocasına da. 45 yaŞInda kadın, kendini 20 sanıyor. Aşağılamak için yapmadım ama öyle hissettiyse yapıcak bişrey yok. Sadece benimle yarışamayacağını ve 20 yaşında olmadığınıı hatırlasın istedim. Bundan öncede tek bir yanlış lafım olmadı çok dikkat ediyorum bu tip şeylere. onun gibi biri olmak kim ister be ! Lanetli gibi..Kendisi söylüyor zaten. İş yerindeki arkadaşları öyle diyormuş. Sen sanki lanetli gibisin diyorlarmış. Bana söyledi ''onlar kendilerine baksın yok öyle birşey demiştim' tabii inanarak söylemedim

inş cnm sağol güzel dileklerin için sende nişanlısın herhalde Allah tamamına erdirsin. allah sonunuzu hayırlı getirsin inş.

erkekler kadınlar gibi değil herhalde.

evet evet kesinlikle doğru haklısın biliorum. Dışardan millet diyor ki bu ne ya..abartmış eee nolmuş yani..olay bende bitiyo orası kesin biliyorum. Ben korkak biriyim. Ve bu kadın bunu anladı. Duygumu eşeledi deşeledi Aslında ortada korkulacak hiçbirşy yok. Ben rahat olamadıım için kendime güvenemiyorum. Benim en büyük korkum yanlız kalmak.Dışlanmak. o yüzden kadın bana bunu yapmaya uğraşıyor. Bütün hayatım böyle mi geçicek dye korkuyorum haliyle.Aile kurmaya gelmişim ama onlar bir aile ben dışarda mı kalıcm..vs neyse ben çok teşekkür ederim yorumların için sanırım bu konuyu kapatıcam. Ama burdayım. Söylenenleri düşünücem. allah büyüktür. Hayırda şerde ondan. Artık ne çıkarsa bahtımıza. boyun eğicez. O zaman kırılmayız. Arada konuşuruz belki tekrar çok memnun olurum. Ben kararımı verdim sanırım. korkularımı yenicem. psikoloğa gitmeye devam edicem. İş bulucam. savaşıcam sadece kendime kafa yorucam. Hep kendimi düşünücem. Hep kendimi düşüne düşüne eşimde bunu görür ve benden öğrenir beni daha fazla düşünmeyi. O da birsüre sonra hep beni dşünür : ) zayıflıklarımı yok edicem.

o
y oy oyy Sen bunu başarırsan çok güçlü bir kadın olucaksın sana söyliyim. Ben de öyle tabii.
Herkesten biraz fikir almak istedim sonuçta aklın yolu bir. Birşeyde srun varsa fazla üstünde durup düşünüp konuşmamak daha ii oluyor değil mi. o yüzden kapatıyorum bu konu sayfasını. Ama burdayım dediğim gibi ben sizin gibi tatlı gülen surat nasıl yapıcam bilmiyorum o yüzden yapamadım. herkesi kucaklıyorum içimden geldi. bana yazan kim varsa hepsinin Allah gönlüne göre versin inşallaaaaaaaaahhhhh !!!

Son düzenleme:

ben sende kendimi görüyorum, sendende ve bu sitedeki birçok kadındanda bişeyler öğrendim, yalnızlık ,dışlanmak, kocam tarafından sahip çıkılmamak korkumdu, korkularıylada insan yüzleşiyor, zorlada istediklerini alamıyormuşsun bunu gördüm, sevilmeye uğraştıkca battım, strateji uygulamadım, ben direk beni koru sev bana hak ver beni anla diye bi taraflarımı yırttıkca elime hiç bişey geçmedi, umarım sen doğru stratejiyle yaklaşır çok mutlu olursun. yolun açık olsun

kesinlikle yorumu bırak. güven bana. bir olay olsun. Onu ne kimseye anlat ne de düşün. Sadece başlangıçta zor. Yapmaya başlayınca gerisi gelyor alışıyorsun. Arada nası gidio konuşuruz ben mrak ederim şimdi.

benim gibi konuşmayı seven bir kadın için zor ama deniyorum, bende seni merak ediceğim , sana özelden msj atıcağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…