Görümce görmeyeyim seni ömrümce !

Yazdıklarınızı okuduğumda tuhaf bir his uyandı bende.
...

Elinizde hiç kanıt yokken görümcenizle ilgili çok senaryo kurmuşsunuz..
İlk başta herşeyiyle çok iyi olan bir görümce sonradan neden sözde kötüleşti acaba hiç sordunuz mu kendinize ?

Annenizin evine gidiyorsunuz ve aylar sonra neden tekrar dönüyorsunuz sizin deyim,nizle aşağılanacak bir hayat yaşayan o insanların evine ?

Kendi yaşantınızı anlatıp, onların yaşantısıyla kıyaslayınca eşinizin ailesiyle ilgili ''ailemi aşağılayamazsın'' cümlesini haklı buluyorum.
Uslubunuzdan, anlatımınızdan niyetiniz çok açık sanki.

Edit: Bu arada sizi ne ilgilendiriyor görümcenizin selüliti ? Neden herkesin içinde bundan söz edip kırıyorsunuz ki onu ?

O eteğini kaldırmışsa sizde doğru yerden vurmamışsınız.

Son düzenleme:
konunun içindeki çoğu bireyin çocukluk yıllarının nasıl geçtiğini bahsetmenize anlam veremedim.hele ki oyuncakları yok,fotoğrafları yok demenize. sizin kolejde okudum demenize de ...
mü'min mü'minin ayıbını örter denilir,siz görümcenize selülitiniz var demenizi de doğru bulmadım,var ya da yok size ne ? hele ki bunu kalabalık bi ortamda diyorsanız ben burada şunu algılarım: kendi ailesi içinde selülitlerinin olduğunu söyleyip güya onu mahçup mu edecektiniz,magazinciler gibi bi adım atmışsınız,var ya da yok bu bi ayıplama davranışını özellikle sevdiklerinin yanında küçük düşürmeyi hak edecek bir durum değildir.

nazlhan ; kıç bezi yazan yere kadar okudum ne kadar pis ağızlısınız..

kimseye istediğini verme derken?

ailenın dagılmasını ıstedıklerını soyledıgın ıcın kımseye ıstedıgını verme dedım..Kafanda olusmus bu yargıya son ver! Unut gıtsın...Cunku bu yargıları gozunde buyuttugun ıcın ıcgudusel olarak bunlarla yatıp kalıkıyorsun..Bi bakmıssınki tek ısın gucun bu olmus..ve onların ıstedıgı yerıne gelmıs olacak..Huzurunu kacırmaktan baska ıse yaramayacak..

nazlhan ; kıç bezi yazan yere kadar okudum ne kadar pis ağızlısınız..

Ayrıcada çokta saygısız, uslup bilmez şekilde yazmış.
Yaşlı bir insandan bu şekilde söz edilmez ne olursa olsun.
Size yapılanları değil, kadının yaşlılıktan, altına kaçırmadan dolayı maduriyetinden,kilosundan dolayı sıkıntısından söz ederken çok abartmış çok sinir bozucu anlatmışsınız bayan titiz! hanım.

Söz ettiğiniz merhamet duygusu bu mu sizin ?

Yazdıklarınızı okurken midem bulandı. Evlendiğiniz adamın annesinin pasaklı olduğunu nikahtan hemen sonra mı gördünüz? Evine hiç gitmediğiniz bir adamla neden evlendiniz o halde?

Memur olmuşsunuz ama daha doğru düzgün türkçe kullanamıyorsunuz.

Göremedim maalesef gel yaşa da gör bakalım uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş.hem memuriyetimi ya da türkçeyi senden öğrencek değilim.tozpembe fikirlerini kendine sakla.görmemiş bol keseden atan insan.sen dört dörtlük hayat yaşıyosun heralde ya da bulutların üzerinde gel ozaman bakıcı alayım seni aynı evde yaşada görelim bakalım. At gözlükleri ile hayata bakmak çok kolay gözlükleri çıkar da görelim sayın bilmem ne:)

sen ona neden sende çok selülit var deme ihtiyacı duydunki?

bence aranızdaki bu sürtüşmeler, gerginlikler durup dururken olmadı.. belkide bize anlatmadığın şeyler var.
neyse...

Son düzenleme:

inanın ben de sizin gibi başta böyle merhamet oyunları oynuyordum. işte böyle birebir muhatap olunca sinir bozucu da oluyorsunuz böyle çekilmez de.Merhameti anlat bakalım. at gözlükleri size fazla gelmiş umarım siz de benim karşılaştıklarımla karşılaşırsınız görelim bakalım ne dersiniz çok bildiğini zanneden üslubu güzel bayan. senin asıl hayatını merak ediyorum eminim hayatın üslubunla dört dörtlük devam ediyodur. eşine sormaK lazım iyi tanı ha çocuk yapmış bak:))))) eşin güzel bir üslupla cevabını vermiş sana.orda burda millete yorum yapacağına otur derdine çare bul üsluplu bir şekilde.

işte...eşinle aranızdaki fark bu.

sen evlenince sadece eşine ait olmak istiyorsun, eşininde sadece sana ait olmasını istiyorsun.
tek sahip olduğum şey eşim diyorsun. yanlış, senin annen babanda var, akrabalarında var, arkadaşların vs var. eşine o kadar odaklanma.

eşin ise, ailesini tamamen kenara atmış değil..
sen onu anlayamazsın çünkü evliliği farklı yorumluyorsunuz. evlendiniz diye herkesten herşeyden vazgeçmek zorunda değilsiniz.

sen ona neden sende çok selülit var deme ihtiyacı duydunki?

bence aranızdaki bu sürtüşmeler, gerginlikler durup dururken olmadı.. belkide bize anlatmadığın şeyler var.
neyse...

onda değil bende cok selülit var demiş konu sahibi oda bak bende yok dıye acmıs heryerını dıye anlatıyor

konuya tekrar bakınca ne kadar saf dusunup saf okudugmu fark ettım
carrie pardonn

acaba cıdden seluliti varmıydı onuda ben merak ettim şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:

söyledim ya ben odadan çıkınca telefonumu karıştırırken yakaladım mesajımı okumuş. Yazıda bahsetmiştim.

. Kafandaki bütün soru işaretlerini, kocam beni seviyor mu? koruyor mu? kıymetli miyim? önce ailesi mi? vs vs hepsini bırakıyorum.

anlamadığım şey, bi insan evlendikten sonra neden eşiyle ailesi arasında seçim yapmak zorunda kalıyor?

kim haklıysa ona hak verilecek. yok böyle, önce ailen mi ben mi

Son düzenleme:

nazlıhan,git
tehlikeli sularda yüzüyorsun

yanlış okudun canım
bak böyle yazmış : '' BEn görümceye dedim ki sende çok selülit var. O da eteğini çekti yukarı. (biliyor benim bu tip şeylerden hoşlanmadığımı) yoo bende selülit yok diyor. ''

Sizin karşılaştıklarınızla karşılaşmasam bu kadar yorum yapmam.
Yaşamadığım konularda bu kadar net yorum yapmam nazlhan.

Benim derdim yok ki. Eşim bana ne demiş ben pek anlamadım. :)
Sanırım yanlış yerden okuyup vurmaya çalışıyorsunuz, konu bana ait değil. :))
Benimle ilgili tek bir yorum bulamazsınız ki..
Yazsaydım kendimle ilgili çok utanırdınız yaşadıklarımla.

Çok kabasınız ama dert etmiyorum çünkü çevrenizden biri değilim. :)

Son düzenleme:
söyledim ya ben odadan çıkınca telefonumu karıştırırken yakaladım mesajımı okumuş. Yazıda bahsetmiştim.

Ama benim bu ilk kez onla ilgili konuşmamdır.Onun bana daha önceleri neler söylediğinden bahsetmedim bile. Hem de annesiyle birlikte.
1 tanesini söylicem, Kocasıyla ayrıldığını eşim bana söyledi diye. Eşime küfür etti, bildiğin küfür ve telefonu suratına kapattı. Düşünsene ben onlara yemeğe gidicem. eşiyle ayrıldığını benden saklıcaklar. Beni dışarda tutmann bir başka örneği. Onların aile sırları var. Ben o aileden değilim. Benden saklı kalmalı. Eşime küfür etti kapattı telefonu. Eşim söyledi. 3 hafta aramadı yine. Diyorum ya kendini geri çekiyor. Eşime ders veriyor yani. Bak böyle yaparsan beni kaybedersinn. Aramız bozulur. Sonra annesine anneler gününde gtitik. Annesi benim yanımda oğluna akıl veriyor. Karın için kardeşinle kavga etme. Ulan kim kavga etti be ! manyak mısınız hasta mısınız! eşimde dedi ki karımdan saklıcak mıydım bunu yani. O benim karım be ! Adamın bütün pis çamaşırlarını ben yıkıyorum, yemeğini yap, bebek gibi bak sonra hizmetçi miyim ben tabii ki bana söylicek.

selüliti beni ilgilendirmiyor tabiiki sadece ona benle yarışmaması gerektiğini hatırlatmak istedim. Aramızda 10 yaş var zaten. Ben kendimden 10 yaş küçklerle yarışmıyorum. İi ki de yaptım öyle..Artık anladı. Bu yarış bitti. Böylesi daha iyi. Ben onu aşağılayacak kadar aptal mıyım sanıyorsunuz ?? yok hiç değilim. Hayatta. Kimi aşağılarsan o başına gelir birgün ona inanıyorum.Ben bu kızın hareketlerinide anlayışla karışılıyorum. ama evime fotoğraf getirmeler. gizli telefonlar bunlar faul oluyor. Bu ayıp herşeyden önce günah.

Bence Sen sorunun da hatanın da nedenlerinin de farkindasin
Herkesin annesinin evi rahattir. Ben evli degilim ancak ailem ne kadar kotu olursa olsun sonuçta benim ailem haksız olduklarını bilsem bile laf söyletmem ayni durumda sende olsan eminimki bunu kaldıramazsin. Seninle evlendi diye ailesini silecek hali yok eşininde.
Eşini bu yüzden bunun yüzünden bunu yapıyordur diye kafanda kurma artik. Bu insanı çok yıpratır ve senin dusundugun gibi olmayabilir hersey bu ihtimali göz ardı ediyorsun bence.
Eşini ezik hep mutsuz olarak da görmekten vazgeçmelisin. Bu zamana kadar olmadigi kadar mutlu etmeye calis onu ve baskalarina firsat verme.
Yuvana sahip cik kardeş sevgi emek ister...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…