Görümce görmeyeyim seni ömrümce !

zaten aşağılamışsın.
senin selülitin var demek aşağılamak demektir.
selüliti varsa bile bunu söylememen lazım, nezaketen

Son düzenleme:

Dört dörtlük bir hayat yaşamıyorum, her normal insan gibi benim de sorunlarım var. At gözlüğü takan ben değilim sizsiniz. Tıkmışsınız kadını bir odaya, konuşmaya anlatmaya öğretmeye tenezzül ediyorsunuz, burda gelip bize atıp tutuyorsunuz. Siz yakında kayınvalidenizi huzurevine falan da kapatırsınız, o potansiyel var sizde. Oğullarını hayatınıza alırsınız, analarını beğenmezsiniz. Yumurta kabuğunu beğenmemiş hikayesi.

Sayın bilmem ne ne demek? Benim bir kullanıcı adım var.

bu konuda cok haklısın
acaba esıne maıl fılanmı atsan

ılk paragrafta yuzbınkere haklısınız ozellıkle

inanın ben de sizin gibi başta böyle merhamet oyunları oynuyordum.

biz merhamet oyunu oynamıyoruz canım!

ben 2 çeşit insan var diye biliyordum : merhametli ve mermahetsiz.
sayende merhamet oynayanlarıda öğrendim, teşekkür ederim

şimdi güle güle

Görümce şöyle bir insn bize gelir ayaklarını uzatır. Kumandayı eline alır. kim ne izler, ne ister ne yapar umru değildir. Bu dünyada birtek o var. Onun istekleri. Onun sorunları. Annesi kardeşi herkes onun için üzülmeli. En güzel o olmalı. Herşeyin en iyisi o olmalı. Yemek yeriz bir tane tabak götürmez mutfağa. Ne annesine yardım eder. Vicdan azabı, suçluluk gibi duyguları yoktur. Aynı şekilde kocasına da yemin ederim abartmıyorum böyle davranıyor. Daha varda burda yazamıyorum. Ona selülitlerini hatırlatmak istedim. Çünkü annesi onu 20 yaşında sanııyor ama o 45 yaşında kocaman bir kadın. Yemek yapmayı dahi bilmiyor. Kimse ona sınır koyamaz ne yapması gerektiğini söyleyemez. Sadece o isterse, seni arar istemezse aramaz. O ne derse o olur. Herkes ona itaat etmek zorunda. kimse birşey diyemez. Düşünsene bu insanla kim yaşamak ister. Herşeyin en ufacık paranın bile hesabını yapar. Mutlaka herşeyi en ince ayrıntısına kadar birine bişry vericekse hesaplar. birşey almadan kimseye bişey yapmaz. Bazen sadece alır. Hiç vermez. Ben de ona gerçekleri hatırlattım. burda herşeyi anlatmak çok zor bütüne bakmak lazım. Senelerce olan şeyleri anlatmakta zor tabii. Kesin bende hata yaptım. Ama evime eşimin eski abuk fotolarını, kız arkadaşlarının telefon görşme faturalarını, numaralarını yolluyorsalar bu insanlar hakkında düşünmeye hakkım yok mu ? normal mi karşılamalıyım anlayamadım. Hiç mi savunmaya geçemem. Kadın boşanıyor. Mutsuz. Çocuklukta mutsuzdu. Gelecek var mı sizce. Nasıl mutlu olabilir? başka birini mutsuz edip, enerjisini çalarak. bu tip insanlara vampir deniyor.

canım çok sağol. Haklısın. Diyelim sen erkeksin ve evlendin. Kız kardeşin karına karşı saldırgan davranıyor. Soğuk. Karın da korkuyor. Ve kendini yanlız hissediyor. Zaten evliğinizde oturmamış yeni. karın korktukça bazen knuşuyro. Sana da korktuğunu söylüyor. Öyle anlarda yumuşak davran bana diyor. Sen karın birşey olup kortu yine diyelim, ona bağırırsan nolur. Kadın daha da korkar değil mi. Sonuçta korkup kaçar. İşte bize aynen bu oldu. Belki korkulacak birşey yok ama beni korkuttular...

haklısınız sanırım sinirlerim oldukça yıpranmış. yok huzurevine atmak gibi bir düşüncem hiç bir zaman olmadı. sadece normal bir insan hayatı gibi o da bizimle bir düzen içinde yaşasaymış keşke.odayı tercih eden o oldu ben atmadım. bilip bilmeden ahkam kesmeyin. ikincisi düzgün önerilerde bulunup da düzgün cevaplar alabilirdiniz yanlışsam saygı çerçevesinde ikaz edebilirdiniz. peki siz olsaydınız nasıl davranırdınız bunu bütün içtenliğinizle cevaplar mısınız. çok merak ettim haklısınız biraz üslupsuz yazmışım üsluplu bir şekilde siz yazarsanız inanın önemseyeceğim sizi.

bence bacağını açması doğal bir davranış değil , senin de sapık demeni gerektirmez aslında bu davranışı...

bu gibi durumlarda azcık dilini tutucan dikkat çekmemen için.. yoksa cok tepki alırsın cnm.

eskıden sana o kadar kötü davranmış ki görümcen artık her hareketi batıyor... bende de aynı durum vardı ve hala da var. 3 maymunu oyna.. görmedim duymadım bilmiyorum.. üstelik onunla konusmamaya çalışssan, konusturduğunda ise geçici cevap ver ama mimik felan bişe yapma.. üzerse seni üzüldüğünü belli etme .. o da çatlasın.. bi süre sonra sıkılır zaten senınle ugrasmaya.. ve asla ve asla eşine ailesini kötüleme.. sonucta senın aılenden bırıni kötülese sana sende toz kondurmazsın...
ben böyle insanları ugraşacak birşeyi olmayıp da uğraşmaya yer arıyor diye nitelendiriyorum...

sen başka seylerle ılgılen.. onlarla görüşsen de samımı olma derim...

yok yok o mahçup olsun diye yapmadım..O mahçup filan olmaz. Ben sadece onu nasıl gördüğümü bilmesini istedim. Çünkü o öyle. Başka biriymiş gibi davranmasından bizimde hiçbişye ses çıkartmayıp ona katlanmaktan bıktım

bu dediklerini yaptım diyelim. ARtık etkilenmiyorum. Peki ya eşim nolucak? o nasıl etkilenmeyecek?

Üslubumu hiç bozmadım ki ben. Yazarkenki nefretiniz ekranı aşıp bana kadar ulaştı ve kullandığınız kelimeler midemi bulandırdı bu kadar basit.

Ahkam kesmiyorum çünkü ben otorite değilim, düzgün bir şekilde yazdım ama siz ısırdınız.

dalga mı geçiyorsun. Gerçekten aslında doğru saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz..ooooffff

biz merhamet oyunu oynamıyoruz canım!

Ben 2 çeşit insan var diye biliyordum : Merhametli ve mermahetsiz.
Sayende merhamet oynayanlarıda öğrendim, teşekkür ederim

şimdi güle güle

okiş gideyim.ama siteden nasıl üyeliğimi iptal ettirebilirim yardımcı olursanız gidicem.

evine fotografı mı getırdı? ee getırsın.. eşin senle evlendıkten sonra bı bayanla cekılmıs fotoso muydu bu anlamadım ben....şayet evlenmeden öncekı foto ise yada sen olmadan once cekilmişse neden dert ediyorsun kı .... evlendıkten sonra yada beraberlıgınızden sonraki foto ize düşündürücü... ben olsam yıne gorumceme bellı etmezdım.. sırf amacına ulaşmasın dıye.. sorsa da gormedım derdım.. içi içini yesin :)))

bence eşin de arada kalmış onun içinde durum kötü kim istemez evine gelince kafasını dinlemeyi sitresten uzak durmayı pskolok`un söyledikleri mantıklı olanları yorumlama kurnazlık yap biraz saf ayaklarına yat ama tabiki sabırlı olman lazım böylece belki eşin gerçeği görebilir ALLAH yardımcın olsun.

kafamı karıştırdın. kuran da ''eşinizin kötü bir alışkanlığı, dövmesi, sövmesi yoksa yuva yıkmak. Kocadan ayrılmak istemek günahmış. Öyle yazıyor. Her şerde bir hayır vardır. böyle şeylere de inanınırım aslında. Bu benim hayattaki testim belki. Sabretmeyi öğreniyorum. Ayrıldıktan sonra her önüme çıkan zorlukta böyle mi yapıcam. Ben kendimi onların yanında dışarda kalmış, izole olmuş hissediyorum. O yüzden korkuyorum. Korkutğum için dışlanmış hissettiğim için bu tartışmalar oluyordu. Ben neden böyle hissediyorum? Neden dışlanmaktan bu kadar korkuyorum. Bunu çözersem, kimse beni korkutamaz. Duygularımla oynayamaz. bunu yapmayı çok istiyorum. Çünkü şimdi yapmazsam, bu şey sonrada karşıma çıkabilir. bu zayıflığımı nasıl yok edicem sen bana onu söyle

Son düzenleme:

gerçekten kimse yaşadığınızı bilemez ama biraz daha dikkatli olsak.. sonucta gunluk hayatta ne konusuyorsak burda konusmamalıyız....
üstelik konuyu bölüp kendi olayınızı anlatmıssınız. neden baska konu acmıyorsunuz da bu konu sahıbıne ayıp ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…