A
Ben onu aşağılayacak kadar aptal mıyım sanıyorsunuz ?? yok hiç değilim. Hayatta. Kimi aşağılarsan o başına gelir birgün ona inanıyorum.Ben bu kızın hareketlerinide anlayışla karışılıyorum. ama evime fotoğraf getirmeler. gizli telefonlar bunlar faul oluyor. Bu ayıp herşeyden önce günah.
Göremedim maalesef gel yaşa da gör bakalım uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş.hem memuriyetimi ya da türkçeyi senden öğrencek değilim.tozpembe fikirlerini kendine sakla.görmemiş bol keseden atan insan.sen dört dörtlük hayat yaşıyosun heralde ya da bulutların üzerinde gel ozaman bakıcı alayım seni aynı evde yaşada görelim bakalım. At gözlükleri ile hayata bakmak çok kolay gözlükleri çıkar da görelim sayın bilmem ne:)
Ama benim bu ilk kez onla ilgili konuşmamdır.Onun bana daha önceleri neler söylediğinden bahsetmedim bile. Hem de annesiyle birlikte.
1 tanesini söylicem, Kocasıyla ayrıldığını eşim bana söyledi diye. Eşime küfür etti, bildiğin küfür ve telefonu suratına kapattı. Düşünsene ben onlara yemeğe gidicem. eşiyle ayrıldığını benden saklıcaklar. Beni dışarda tutmann bir başka örneği. Onların aile sırları var. Ben o aileden değilim. Benden saklı kalmalı. Eşime küfür etti kapattı telefonu. Eşim söyledi. 3 hafta aramadı yine. Diyorum ya kendini geri çekiyor. Eşime ders veriyor yani. Bak böyle yaparsan beni kaybedersinn. Aramız bozulur. Sonra annesine anneler gününde gtitik. Annesi benim yanımda oğluna akıl veriyor. Karın için kardeşinle kavga etme. Ulan kim kavga etti be ! manyak mısınız hasta mısınız! eşimde dedi ki karımdan saklıcak mıydım bunu yani. O benim karım be ! Adamın bütün pis çamaşırlarını ben yıkıyorum, yemeğini yap, bebek gibi bak sonra hizmetçi miyim ben tabii ki bana söylicek.
selüliti beni ilgilendirmiyor tabiiki sadece ona benle yarışmaması gerektiğini hatırlatmak istedim. Aramızda 10 yaş var zaten. Ben kendimden 10 yaş küçklerle yarışmıyorum. İi ki de yaptım öyle..Artık anladı. Bu yarış bitti. Böylesi daha iyi. Ben onu aşağılayacak kadar aptal mıyım sanıyorsunuz ?? yok hiç değilim. Hayatta. Kimi aşağılarsan o başına gelir birgün ona inanıyorum.Ben bu kızın hareketlerinide anlayışla karışılıyorum. ama evime fotoğraf getirmeler. gizli telefonlar bunlar faul oluyor. Bu ayıp herşeyden önce günah.
inanın ben de sizin gibi başta böyle merhamet oyunları oynuyordum.
konunun içindeki çoğu bireyin çocukluk yıllarının nasıl geçtiğini bahsetmenize anlam veremedim.hele ki oyuncakları yok,fotoğrafları yok demenize.sizin kolejde okudum demenize de ...
mü'min mü'minin ayıbını örter denilir,siz görümcenize selülitiniz var demenizi de doğru bulmadım,var ya da yok size ne ? hele ki bunu kalabalık bi ortamda diyorsanız ben burada şunu algılarım: kendi ailesi içinde selülitlerinin olduğunu söyleyip güya onu mahçup mu edecektiniz,magazinciler gibi bi adım atmışsınız,var ya da yok bu bi ayıplama davranışını özellikle sevdiklerinin yanında küçük düşürmeyi hak edecek bir durum değildir.
Bence Sen sorunun da hatanın da nedenlerinin de farkindasin
Herkesin annesinin evi rahattir. Ben evli degilim ancak ailem ne kadar kotu olursa olsun sonuçta benim ailem haksız olduklarını bilsem bile laf söyletmem ayni durumda sende olsan eminimki bunu kaldıramazsin. Seninle evlendi diye ailesini silecek hali yok eşininde.
Eşini bu yüzden bunun yüzünden bunu yapıyordur diye kafanda kurma artik. Bu insanı çok yıpratır ve senin dusundugun gibi olmayabilir hersey bu ihtimali göz ardı ediyorsun bence.
Eşini ezik hep mutsuz olarak da görmekten vazgeçmelisin. Bu zamana kadar olmadigi kadar mutlu etmeye calis onu ve baskalarina firsat verme.
Yuvana sahip cik kardeş sevgi emek ister...
Dört dörtlük bir hayat yaşamıyorum, her normal insan gibi benim de sorunlarım var. At gözlüğü takan ben değilim sizsiniz. Tıkmışsınız kadını bir odaya, konuşmaya anlatmaya öğretmeye tenezzül ediyorsunuz, burda gelip bize atıp tutuyorsunuz. Siz yakında kayınvalidenizi huzurevine falan da kapatırsınız, o potansiyel var sizde. Oğullarını hayatınıza alırsınız, analarını beğenmezsiniz. Yumurta kabuğunu beğenmemiş hikayesi.
Sayın bilmem ne ne demek? Benim bir kullanıcı adım var.
Buarada yazdıklarının tamamını okudum.süper bi çocukluk vs kötü bir çocukluk karşılaştırılması var.keşke adam sana o açığı vermeseydi keşke mutlu bir çocukluk geçirmiş gibi anlatsaydıda sende ona karşı aşağılık kompleksi düşüncesi oluşmasaydı onları ezik gibi görmeseydin.bence sen bu düşüncelerini eşine ister istemez yansıtıyosun adamda artık bunu kaldıramamaya başladı.ben adamada üzülüyorum yazık.
bacağını açmasında neden art niyet düşündünkü mesela:S benm hiç aklıma bile gelmez kendi öz kardeşi sonuçta..eşini tahrik etmeye çalıştığınımı düşündün sapık falan demişsin bence fazla büyütüyoda olabilirsin..Psikoloğun dediği gibi bencede YORUMLAMA
konunun içindeki çoğu bireyin çocukluk yıllarının nasıl geçtiğini bahsetmenize anlam veremedim.hele ki oyuncakları yok,fotoğrafları yok demenize.sizin kolejde okudum demenize de ...
mü'min mü'minin ayıbını örter denilir,siz görümcenize selülitiniz var demenizi de doğru bulmadım,var ya da yok size ne ? hele ki bunu kalabalık bi ortamda diyorsanız ben burada şunu algılarım: kendi ailesi içinde selülitlerinin olduğunu söyleyip güya onu mahçup mu edecektiniz,magazinciler gibi bi adım atmışsınız,var ya da yok bu bi ayıplama davranışını özellikle sevdiklerinin yanında küçük düşürmeyi hak edecek bir durum değildir.
ben de konuşurken hissediyorsun bir aşırılık, değişiklik var değil mi? yani güvensizlik, korku vs gibi. Herkes benim kadar incelemiyor sanırım. Buradaki yazıları okuyorum da hiç benim gibi detaylı yorum yapan olmamış mesela..
şunu unutma derim insan mutsuz olduğu yerden kaçar...
bence bacağını açması doğal bir davranış değil , senin de sapık demeni gerektirmez aslında bu davranışı...
bu gibi durumlarda azcık dilini tutucan dikkat çekmemen için.. yoksa cok tepki alırsın cnm.
eskıden sana o kadar kötü davranmış ki görümcen artık her hareketi batıyor... bende de aynı durum vardı ve hala da var. 3 maymunu oyna.. görmedim duymadım bilmiyorum.. üstelik onunla konusmamaya çalışssan, konusturduğunda ise geçici cevap ver ama mimik felan bişe yapma.. üzerse seni üzüldüğünü belli etme .. o da çatlasın.. bi süre sonra sıkılır zaten senınle ugrasmaya.. ve asla ve asla eşine ailesini kötüleme.. sonucta senın aılenden bırıni kötülese sana sende toz kondurmazsın...
ben böyle insanları ugraşacak birşeyi olmayıp da uğraşmaya yer arıyor diye nitelendiriyorum...
sen başka seylerle ılgılen.. onlarla görüşsen de samımı olma derim...
haklısınız sanırım sinirlerim oldukça yıpranmış. yok huzurevine atmak gibi bir düşüncem hiç bir zaman olmadı. sadece normal bir insan hayatı gibi o da bizimle bir düzen içinde yaşasaymış keşke.odayı tercih eden o oldu ben atmadım. bilip bilmeden ahkam kesmeyin. ikincisi düzgün önerilerde bulunup da düzgün cevaplar alabilirdiniz yanlışsam saygı çerçevesinde ikaz edebilirdiniz. peki siz olsaydınız nasıl davranırdınız bunu bütün içtenliğinizle cevaplar mısınız. çok merak ettim haklısınız biraz üslupsuz yazmışım üsluplu bir şekilde siz yazarsanız inanın önemseyeceğim sizi.
onda değil bende cok selülit var demiş konu sahibi oda bak bende yok dıye acmıs heryerını dıye anlatıyor
konuya tekrar bakınca ne kadar saf dusunup saf okudugmu fark ettım
carrie pardonn
acaba cıdden seluliti varmıydı onuda ben merak ettim şimdi
biz merhamet oyunu oynamıyoruz canım!
Ben 2 çeşit insan var diye biliyordum : Merhametli ve mermahetsiz.
Sayende merhamet oynayanlarıda öğrendim, teşekkür ederim
şimdi güle güle
gorumce babası büyüdü, tek erkek kardeşi var. Birde annesi. Evliliği mutsuz, kocasını başka kadınla yakaladı. Çocuk yok. Yaş kemale erdi. Sence sorunlu mu? Sorunsuz mu? benim korkularım var. O benim korkularımı harekete geçirmeye uğraşıyor. Çözdü benim zayıflıklarımı. Çünkü korkunca kaçıp gitmek istiyorum, eşimle tartışıyorum vs. Durum bu yani. Ben çocukken travmatik şeyler yaşadığım için korkularım fazla. Aynı olaya başka biri daha z tepki verirken ben daha fazla tepki veriyordum (şuanda öyle değil düzeliyor, çünkü uğraşıyorum) Yani bilemiyorum hangimiz daha sorunluyuz kaprisliyiz. Durum bu
evime fotoğraf getirdi. Eşimin eski fotolarından sonradan anladım eşini başka kadınla yakaladığını söyleyince, tabii bu benim yorumum kesin değil, istedi ki demekki o kocasını gördü bende göriyiim. O mutsuzsa ben de onun gibi olmalıyım. Yani bana taktı kafayı kardeşinin mutlu olmasını istiyor. Derdi benimle. Çünkü benle yarışıyor
okiş gideyim.ama siteden nasıl üyeliğimi iptal ettirebilirim yardımcı olursanız gidicem.
eşin ailesine bağımlı bu gayet açık ve net ortada..
bağımlılık ve zaaf hastalıklı duygulardır...
bunun normale dönmesi ömrünün yarısından fazlasını alır senden...
çok çok çok iyi anlıyorum seni...
eşimde böyleydi ben ne dersem diyeyim anlamadı hatta şimdi sizin olduğunuz duruma geldik ayrıldık..
sonra işte bi şekilde barıştık..
bi miras yani para işi olduda kendiliğinden anladı eşim...
sana gelinceee bence cesur ve doğru bi karar vermişsin..
çok olgun ve mantıklı olduğunu gördüm...
madem mutlusun ailenin evinde iyice düşün geri dönmeyi...
herşeye rağmen ben şimdi baktığımda keşke dönmeseydim kim verebilir bana stresle geçen 2 yılımı geri diye düşünüyorum...
allah yardım etsin...
herhalde editörlere yazman lazım. Tam bilmiyorum bende
Göremedim maalesef gel yaşa da gör bakalım uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş.hem memuriyetimi ya da türkçeyi senden öğrencek değilim.tozpembe fikirlerini kendine sakla.görmemiş bol keseden atan insan.sen dört dörtlük hayat yaşıyosun heralde ya da bulutların üzerinde gel ozaman bakıcı alayım seni aynı evde yaşada görelim bakalım. At gözlükleri ile hayata bakmak çok kolay gözlükleri çıkar da görelim sayın bilmem ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?